Felicia snart

Naglarna nymålade, nu kommer alldeles strax Felicia till mig och vi ska fixa oss för kvällens festligheter:D
Ska bli riktigt skoj=)


Gott nytt år

Nyårsafton idag(: har en del saker att fixa innan kvällen:) Nu ska åka och fixa lite med pappa, klockan 6 ska ja vara hos Alicie och käka först och sen vidare.
Ha en toppen nyårsafton, de ska VI ha :D<3

Gott nytt år!!


Min dag tummen upp för (Y)

Dagen har varit fullrulle hela dagen:) började med att ja väcktes av telefonen, va Micke som frågade om ja kunde vara barnvakt en stund, och de är väl klart ja ville de :D Åkte till Hedda och Viggo spelade försvunna diamantern, busade och massa annat:) sen gick jag hem från dom riktigt skönt faktikst. Felicia kom till mig och va här en stund sen åkte vi in till stan träffade och gick och fikade med även Daniella på Roberts Cooffee. senare hem en snabbis och iväg till TK för att träna med Felicia sprang på bandet och sen även styrka riktigt härligt nu ska de tränas ännu mer :) Ikväll ska ja faktiskt vara hemma och mysa, kolla film.

Imorgon är de nyårsafton ska bli riktigt kul:D


Sötaste Hedda<3
Just de ja fick min julklapp av Hedda och Viggo häromdagen,
ett träningslinne passade perfekt Tack så mkt:)


Kvällen ändrad

Nehe ni de blev ionte alls bara vara hemma ikväll(: när klockan är 20.54 säger Sara men kom hem till mig då och åk pulka med mig, kl 21.03 sitter jag på bussen till henne väldigt spontant precis vad ja gillar:D slängde på mig strumpor och ytterkläder sen snabbt till bussen kom perfekt(: mohihihi sen gick vi och åkte pulka ojj sikken rolig backe massa gupp och snabbt gick de helt hal va den:D jättekul och ja skrek ganska mycket enligt Saraxd

Nu ska ja sova. Sov gott alla
En bild och ett videoklipp haha orkar man inte hämta sladden så går de alltid med weben xd






Sara trillar på isen :D

Wild world

Snart är de nytt år 2010, längtar till nyårsafton ska bli riktigt kul:D

En lång fika med Sara idag:D mysigt värre. Fick även med mig ett par leggins hem perfekt, ska se om dom passar till min klänning ja ska ha på nyår. Efter fikan va de för mig att åka och träna Core, de passet är så kul:D Ikväll ska ja bara vara hemma och mysa, vill ha en riktigt bra bok och läsa ngn som har förslag på någon bra? får se om Hanna har någon som värkar bra:)
Imon ska ja träffa Felicia sen ska vi även träna järnet :D och ja ska nog även ge hennes julklapp :)


Hos mormor och morfar

God Morgon, siter hemma hos mormor och morfar precis ätit frukost. och de har kommit snö igen:D Igår såg vi filmen Australia bra va den:) Idag ska ja fika med Sara sen får vi se vad vi gör.

Hej då

Måndag 28 december

Hallå, idag upp redan vid 9 för att åka till stan med mamma vid 10. Fixade min klocka ja fick i julklapp för den va för stor så dom fixade den mindre perfekt(: sen gjorde vi lite andra saker med. Testade ett par snygga skor ja kanske ska ha till nyår får se om ja köper dom imorgon. Sen gick jag med Hedda,Viggo,Anne & Micke och åt på Jarlen mums! Nu hemma och ska snart iväg och träna. sen efter till Hedda och dom och byta julklappar med dom. Vidare diretk efter till mormor och morfar jag och kusin ska sova där inatt, mysigt:)


Tummen upp för arenahallen

Matchen i den nya arenahallen va riktigt kul:D och dom vann med. Andra halv lek riktigt spännande och rolig:) Fin hallen var med. Nu är jag hemma och ikväll ska ja bara ta de lugnt kanske kolla någon film får se :)
HEJ DÅ! :)





tagna av mig.


Hola

Hallå, hur är de med er idag?
med mej är de bra förrutom min högra nacke, har så himla ont i den idag sen ja trillade igår.
vaknade varje gång jag rörde mig inatt av att de gjorde ont. men får se om de blir bättre imon
annars ska ja gå till en kiropraktor. Tråkigt väder idag med ösregnar -.-
Om en timme ska vi på handboll premiär i den nya arenahallen ska bli kul och se:D
Sen efter kanske jag ska träffa Sara får se hur de blir hoppas:D
Idag kommer Felicia hem med :D<3


Lördag 26/12

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit blogga. Dagen började dåligt vaknade av att min syrra svimmade läskigt fick sy och sånt men hon mår bättre nu(: sen när ja ska till stan med Julia och Sara och är påväg till bussen så trillar jag såklart de va så halt gick bra men ont i nacken nu, blöt som jag var fick jag gå hem och byta byxor och ta den andra bussen inxd sen började de bra på dagen(: stan kul, köpte inget men kul ändå. sen direkt hem till farmor för att hjälpa henne fixa inför kvällen, sen badade jag där vid halv 6 kom mormor,morfar,kusinerna också dit och såklart mamma och pappa mycket god mat var de:) proppmätt som jag var åkte jag och Lousie senare hem till dom och kollade Mamma Mia och prat. nu kom ja precis hem och är riktigt trött, ska lägga mig nu kanske kolla  I taket lyser stjärnorna om jag orkar.

God Natt//Charlotte


Julafton 09










Farmor och Urban ( mosters man) (:

Morfar (:

Syster (:

Ja här va lite bilder från går dagen:D

Mys


Idag vaknade jag av att jag hörde de ösregna:/ men de höll iallafall Julafton:D och de skulle regna idag sen skulle de komma snö igen så de får vi hoppas. sen upp och sen äta frukost, sen har jag och mamma tränat core/fanctionalmoves blandade lite riktigt kul var de :D nu sitter ja i min soffa och har kollat på julklapparna jag fick igår:D och nu ska ja kolla Andra Avenyn och dricka varmmjölk och sen lägger man i en choklad sak som ja fick av Lejla tack :D


Min Julafton

Hallå, dagen efter julafton mår superbra :D Jättebra Julafton igår. Dagen såg ut såhär började med Julfrukost med familjen, fick öppna morgonpaket fick en klänning, strumpobyxor ja hade på mig igår och även ska ha på Nyår:D sen åkte hela familjen upp till Hedda,Viggo,Anne & Micke och hälsade God Jul :D sen hem och fota lite, äta och fixa sig för dagen. kl halv 3 åkte vi till mormor och morfar och kollade Kalle Anka med släkten :D sen efter blev de spel och sen fixa med maten. Åt massa julmat, sjöng julsånger. supergott var de(: Efter en god och lång julmåltid hade vi julklappsutdelning fick massa saker. Sen som vi alltid har hade vi julklappstävling vi köper 3julklappar var och sen slår man med tärning och tävlar jättekul. här kommer lite bilder på vad ja blandannat fick. Blev superglad för allting Tack!!




En jättefin klocka :D

Ett linne/tunika :D


Converse:D

BodyLotion:D

En Väst:D

Ska på melodifestivalfinalen wiiee:D

Endel av sakerna jag fick, fick även blandannat: en tunika, träningsbyxor,Trosor,Bh, Smycken,Nagellack, Linne, kräm och ja jag kommer inte ihåg allt:D Tack så jättemycket blev jätteglad för allting verkligen :D


GOD JUL :D

God Jul alla:D Ha en toppendag de ska jag ha och har redan(:


Kvällen innan

Hur är de såhär kvällen innan dopparedagen??:D Med mig är de toppen. Precis ätit gott med familjen, klämt på lite julklappar med syster hiihii om de är några som är nyfikna så är de vi(: Jag har fullt upp med att göra klart mammas julklapp den är snart klar bara några sidor kvar att fixa.
Annars idag åkte ja till farmor efter stan åt och hade mysigt. sen kom Lejla till mig och vi gjorde kola och annat skoj(: Hur ser eran dag ut imorgon?

Nu ska ja fortsätta (:


Imorgon :D

God Morgon(: 1 Dag kvar sen är de Julafton:D känns som att det ända ja skriver här är nu om snö och julklappar men de är ju jul så de får man räkna med då(: Nu ligger ja i min varma säng med min lilla julgran jämte mig ljusstaken är med på så mysigt. så ska kolla en film kanske någon julig får se vad de blir sen ska ja upp och fixa mig och åka in och hämta morfars julklapp(:


Min lilla gran i mitt rum.


SNÖSNÖSNÖ

Precis kommit in:D jättekul med snö pulka blev de mihiihii lite gupp och skoj (: Nu ska ja kolla film och bara mysa imorgon är de bara 1 dag kvar till Julafton :D då blir de in till stan och hämta en julklapp jag och mamma la undan idag, sen kanske jag ska träffa Lejla:D
Felicia är i Sälen nu och värka ha de sjukt bra, saknar dej vännen vi ses när du är hemma och kom hem hel. Ni vet hon testar på Snowboard mohihahaha men de klarar väl Felicia Baaz?:D


ICABACKEN !!

Nu sticker jag snart ut och åker pulka med kusseLousie :D wiiieeehooo!!


2 Dagar kvar

2 Dagar kvar till Julaton wiieehooo:D och de snöar jättemycket ute:D de har kommit mycket mera snö nu. Idag har ja varit i stan som alla andra dagar nu, blir så nu innan jul, köpte julklapp till farmor, en till till Hanna och sen köpte jag strumpbyxor till mig som jag ska ha till klänningen perfa(: sen va jag hemma och slog in julklappar. Sen in till stan igen och fika med Sara mysigt. Sen skulle jag ha tränat men min mage strejkade vet inte vad de är men hade så ont i magen att ja inte kunde de, så fick åka hem nu mår ja mycket bättre som tur var(: Ikväll ska ja fixa vidare med mammas present som ska göras klart imon såklart hiihi sen kanske gå ut och gå med pappa i de mysiga vädret får se.








Lite snöbilder(:


SNART JULAFTON :D

Första dagen på lovet har varit bra! Var ju hos kusin och gjorde julgodis gjorde kola, ischoklad och marsipan doppat i choklad(: hahaha lite fel gjorde vi med när vi kokade upp kolan kokade allt över och endel kom på spisen hahha hoppsan, brännde ena halvan av kolan vi som tyckte vi rörde så bra i de tydligen inte, glömde lägga i smör i kolan blev lika god på smaken men ni som har dåliga tänder ska inte äta den så hård blev den hahahaxd ja lite missar där på kolan men nu kommer vi förmodligen inte glömma våra misstag mer gånger:) men annars blev de jättebra. Sen åkte ja med mamma till stan och köpte några julklappar, hem och äta och nu ikväll har vi klätt julgranen och tagit fram tomtar medmera har fått ännu mer julkänsla nu åhh så mysigt(:
Lite bilder från dagens bak kommer imorgon.
Nu ska ja kolla film tror jag.
sov gott

PS. om 14min är de bara 2 dagar kvar till Julafton wiieehooo (:


Första riktiga dagen på lovet

God morgon. Vaknade för ungefär en timme sen men ligger i sängen än första riktiga dagen på jullovet idag ju härligt(:
Nu ska ja gå upp och fixa mig sen ska ja en snabbis in till stan och köpa en julklapp sen ska ja ta bussen till min kusin och göra julgodis som ja skrev igår(:

ha en toppendag alla andra med!


Söndagkväll

Nu har ja suttit med mammas julklapp hela kvällen har kommit en bit nu, och ja tycker de är så himla kul och göra de:) Nu ligger ja i min nybäddade säng har bytt lakan och allt åhh älskar och lägga sig i en nybäddad säng också ligger Findus jämte mig mysigt. Nu är de snart bara 3 dagar kvar till Julafton wiieehooo:D
Imon ska jag och min kära kusin Lousie baka ännu mer julgodis mumsigt :)

Nu ska ja nog sätta på en film och sen sova Nana gott ♥


Detta skickade ja precis till mormor & morfar Julkort från lilla mig på mejlen(:


JULEN Är HÄR

Har tränat för en stund sen skönt som vanligt:) När mamma och ja kom hem hade pappa gjort kvällsmat riktigt mysigt hade han gjort de lite julmat från igår och tände ljus och massa mys, nu sitter ja i mitt rum och fixar med mammas present den tar långt tid och göra men jag som älskar pyssla tycker de är riktigt kul, såklart lyssnar ja på julmusik med. 


Såhär ser de ut mamma ska få

Första sidan, har gjort 4sidor än :)


Fjärde Advent

Idag tänder vi fjärde ljuset, de är fjärde Advent :D Bara 4 dagar kvar till Julafton, och jag längtar riktigt mycket, Julafton är så bra älskar verkligen de, Kalle Anka, Julmat,Julklappar,Släkten, Julklappsleken och massa mer :D
Och de snöar mycket än så himla mysigt när man kollar ut och de är snö och de kommer mer hela tiden:) Nu ska ja åka in till stan med Pappa och Hanna och fixa klart de sista Juklapparna. 


Julgodis

Jag är proppmätt kan jag säga, har ätit Julbord precis mums:D årets första va de tillochmed. Idag har ja då delat ut godis på stan, sen hem och så kom Hedda,Viggo,Anne,Julia och Åsa hit och vi gjorde massa julgodis mums, gjorde blandannat mozartkulor,mandelchoklad och vet inte va de heter men de är väldigt gott chockladcornflakes får dom kallas, ska skriva senare hur man gör de:) och sen fixade vi julmaten tillsammans, mysigt, och ja nu är ja riktigt mätt. Nu ska ja gå ner igen.

//Charlotte


God natt

Nu gick dom precis hem och jag ligger i min säng ska snart sova:) God natt alla hoppas ni haft en kul kväll. Mysigt hade vi.  Klockan är ställd på halv 10 imorgon perfekt!


:)

Om en stund kommer Amalia och Julia hit, vet inte va vi ska göra, kanske kolla film och bara mysa och prata:)

Imorgon ska ja jobba, ska dela ut godis på stan för Rejmes så om ni är i stan och blir sugna på godis kom utanför Åhlens så ska ni allt få godis av mig :)


JULLOV

Äntligen Jullov:D sååå skönt snart är de Julafton wiiee.
Sitter här med tjejerna hemma hos mig fikat massa goda saker och ja jag är väldigt mätt haha;P Kladdkakor,muffins,sockerkaka, kärleksmums, chokladbollar ja ganska mkt. Nu ska vi snart ta bussen in till stan en sväng försöka köpa klart mina julklappar, ikväll blir de nog vara med några får se vad vi hittar på(:



Bilder

Kolla bilderna kommer idag ändå;P
























Mahaha Pepparkakshuset har gått sönder xD
Tack för en rolig dag ♥


Julklappar

Inte så många julklappar kvar att köpa nu :)

Mammas Julklapp blir perfekt, har kommit en bit på den nu gör ett album med massa bilder och skriver texter i den blir nog jättebra:)
Imon behöver jag inte gå upp förrens 8 så ska lägga mig snart och kolla film som ja gör varje kväll nu :)

Puss på er godingar ♥

Bilder från idag kommer imorgon Julia håller på att skicka men lägger in dom imorgon.


Christmas

Nu har jag precis bakat till imorgon blev pepparkakssockerkaka:) mums. Nu ska ja fixa lite med julklappar och lyssna vidare på julmusik åhh Julen är så bra verkligen ♥

Och de snöar lite ute nu igen wiiee detta är bra!!

Tack

Så glad jag är att jag pratade med dig idag, så länge sen och de känndes så bra saknar dig väldigt mkt ska du veta. Men glad att du verkligen bryr dej än du hjälper mig verkligen jättemycket ♥


Tjejerna här

Tjenatjena sitter här med Sara, Julia och Cissi:) har haft snöbollskrig mohihii. Innan va jag och Sara ju på Sunedagen kuul, varje år dansar först 6orna,7,8 och sist 9orna typ polka dans och tror ni inte ja fick vara med och dansa på 9ornas dans för dom inte hade folk till dexd men lite kul va de:) träffade också gamsla lärare saknar de ibland nu och tack för du hjälper mig ♥


Imon slutar vi och har JULLOV WIIEEE:D
SNART ÄR DE JULAFTON :D:D OM EN VECKA IDAG!!


Ojj kallt

De är -6 grader ute de är kallt, men de är bra då kanske snön håller sig kvar till Julafton hoppashoppas:D
Blir nog buss till Sunedagen tänkte cykla men nej xd


Vad ska jag baka?

Vad ska jag baka till imorgon?? Några tjejer i klassen ska följa med hem och fika efter Julavslutningen alla ska ha med något och sen dela på de:) Någon som har nått bra förslag?:)



// Charlotte


Vinter

Nu kom ja precis hem från Sara, mysig kväll ute kanske 1h i snön hur mysigt som helst gillar verkligen snö, och jul:D sen in till henne kolla film, snacka och sånt:) 









Vem kan inte gilla Vinter och snö??:D
Tack för en mysig kväll.


Nu mot Kärleken

Jag ser de snöar jag ser de snöar de var väl roligt hurra!!

Nu sticker jag iväg till Sara. Kamera och varmakoppen med:P gott med varmt efter man varit ute ju perfekt. Vet inte hur länge jag stannar åker med när mamma åker hem från julfesten så vid 9-10 tror jag. och imon ska ja sova länge (:

bilder kanske kommer när ja kommit hem annars imorgon.




Vi drar inte alls till Fjällen för vi har snö här (:

Hej mitt vinterland

De är snö:D

Yeess:D bara gissa vilka som fick ledigt imorgon?? joo vii SPL09B :D mohihi så skönt. Ska till Sara lite senare och ha snöbollskrig såklart xd Nu ska ja gå ut och fota lite sen in och lyssna på julmusik, fixa mammas julklapp.


Nöjd (Y)

Charlotte är nyslingad och nyklippt (: (Y) Mamma sms mig när ja var i skolan idag om ja ville de för de fanns ett återbud, de sa ja inte nej till så japp:D Blev nöjd med de, har inte tagit någon bild men kanske kommer annars kommer många se det när vi träffas.  Sen direkt efter åkte jag för att kolla på Hallägras Julshow med några. Och nu kom ja nyss hem och ska snart lägga mig hade jag tänkt mig så ja kommer upp imon vilket va riktigt svårt.

Och de snöade ganska mycket i morse men sen såklart började de regna åhh-.- Vill ha snösnösnö.


Snart är de lovlovlov:D

Vem är bäst på att boxas? jag och Louise såklart, nä men nästan :D mohhihi va på lucia box tränaren utklädd till Lucia och hade inrikning massa som har med julen och göra kul. och jaa trött är jag nu benen va inte riktigt på min sida nu när jag skulle gå upp för trappan xd men skönt älskar träning. nu ligger jag i min säng och kollade precis på schemat för nästa år. Bättre än detta slutar kvart över 2 på fredagar ist för 4 men de JÄVLIGA är att dom som går tyska slutar kvart över 12-.- samma på måndagar slutar dom tidigare!! varför, haha??!!

Nu ska ja kolla Pelle Svanslös och sen sova hejdå:)


Du är den finaste som finns

Precis hemkommen från  stan, köpte julklappar idag med(: och testade även en klänning till nyår la undan den så får se om jag köper den. Nu ska jag snart iväg och träna boxning med kusse kul.

Hejsvejs.


Julen är snart här

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.                                           
     
När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.
     
När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr.
     


När fjärde ljuset brinner,
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.


Hittade precis några dikter om advent, kommer så väl ihåg att när vi hade Lucia firande på Jutarumskolan så läste vi dom här dikterna.


Perfekt

Har ju hunnit med riktigt mycket ikväll med, som jag skrev innan övningskört, städat mitt rum, gjort läxan och fixat med mammas julklapp. Perfekt precis de ja bestämt att ja skulle hinna med ikväll:)
nu ska ja lägga mig och kolla en film om jag orkar upp till skolan imorgon börjar 8.10 upp tidigt. God natt.







Lite bilder från hos Lejla :) Lejla blåser upp ballonger ;D



Hedda&Viggo imorse när dom lucade så fint och söta ni var :D ♥



Santa Lucia

Tredje Advent och de är Lucia:)

Har verkligen inte hunnit skriva, kvällen igår blev riktigt mysig träffade Lisa på Ica missade såklart bussen precis så cyklade allt vad ja kunde till Ica xd köpte lite gott sen gick vi inom Maggan hon bjöd oss på te och satt och pratade i en timme mysigt, ska lära mig dricka te nu så mysigt. Sen vidare hem till mig och Julia och Beccie hade kommit va hos mig och pratade hela kvällen massa prat, dipp med grönsaker och chips och julmust (Y). Idag vaknade jag av natten går tunga fjät, Lusse lelle med mera de va Hedda,Viggo, Anne & Micke som lussade för oss så mysigt. sen frukost med dom och lussekatter (: va här ända till halv 12 sen åkte jag och mamma till stan och köpte lite julklappar och va på julmarknad. Direkt till mormor&morfar och baka mandelmuslor och marsipan saker med kusse och moster med mysigt. Hem och käka, övningsköra och nu städat mitt rum. Så fullt upp nu ska ja göra en läxa vi fått till imon sen fixa lite med mammas present. Kommer bilder senare om jag hinner.



Life is a flower

Städaren Charlotte här;) varit och jobbat i 5h nu, städat våra kompisars hus dom bor i London så har dom hus här, så kommer dom hem nu i veckan och behövde städat huset, och ja de är ju inte heller världens minsta hus ganska stort så ja de tog 5h och städa hela huset. Men de gick bra nu är ja väldigt trött men ickesanicke ska ja vila :D ska träffa Lisa, Beccie, Julia och kanske Catherine& Maggan :D Länge sen vi träffades:O 
Nu ska ja hoppa in i duschen och fixa mig sen möta Lisa vid bussen. 

Vad tycker ni om vinnarlåten i Idol igår, vem sjöng den bäst? Jag tycker båda är sjukt duktiga men tycker Erik sjöng denna låten bäst. Calle däremot har utvecklats mest under hela Idoltiden. :)




Lördag

Lördag och de är fint väder de gillar ja:) nästa vecka ska de bli kallare och kanske tilloch med komma snö hoppas:D Nu kom ja nyss hem från stan köpte lite julklappar men får åka in imon med hann inte klart idag, för nu ska ja iväg och jobba i typ 5h puss.

Tack Lejla

Är nu hemma från en rolig kväll hemma hos Lejla:D massa gott, mohaha lekar,Idol medmera:) Bilder kommer imorgon. Och jag är så glad min kamera har inte funkat på Auto på ett tag, va inne där jag köpte den i veckan han sa att ja var tvungen och skicka iväg den så ville ja göra de efter julen eftersom den funkar på manuell. och sen ikväll så säger Daniella att de kanske är en inställning ja råkat trycka in och vi fixar de såå glad och slipper lämna in den och den funkar igen på auto:D Tack!

Nu ska ja kolla klart Bridjet Jones Dagbok som ja inte gjorde häromdagen, puss och tack för en rolig kväll alla♥


ERIK

Erik Grönwall är Idol 2009:D Riktigt duktig är han!!


Fredag

Hejsan, fredag igen skönt. och denna skoldagen riktigt skön, började då med bowling kul, sen till skolan på Luciafirande, michael Jackson tema, riktigt duktiga. Eftersom Sannarp fyller 40år idag så var de lite extra, musik, fick glögg och pepparkakor. Sen till mat trerätters riktigt mätt blev jag först till förätt kycklingspätt med sallad, sen rösti med kött och sås, efterrätt chokladpudding sen Julmust till inte helt fel. Sen hade vi bara typ 5min historia och spanska gjorde vi inte så mkt lite luciafirande för en Spanskt som är med haha:)
Nu har ja precis varit barnvakt, och håller på och fixa mej för ikväll blir de hem till Lejla och fira henne kul.

Här kommer lite från när vi bowlade idag och när dom dansade:)


Mimmi visar upp sina snygga skor xD

Julia, Amalia, Mimmi och jag spelade tillsammans










Sådär ja lite klipp från danserna med (:

Nu ska ja fixa mig klart och slå in presenten, hejdå.


..

Nu sticker jag snart iväg, innan dess ska jag fixa lite med mamma julklapp(:
tar med kameran. Puss på er!

Living in a dream and have fun

Hola, sovmorgonen idag va behövlig(: I skolan halv 12- 3 kolla film en av lektionerna med skönt. Efter skolan köpte jag present till Lejla som vi ska hem till imorgon. sen va jag med några tjejer i klassen. Nu kom jag precis hem och ska kolla klart på Bridget Jones Dagbok som ja inte gjorde igår men den är väldigt rolig de jag har sätt en, klockan halv 9 ska ja ta bussen in till stan igen och träffa Lisa, Mia, Evelina och Sara för att lyssna på när några kompisar sjunger och spelar, kanske  tar med kameran och fotar lite då kommer bilder imon.

Och vet ni? Idag är de 2 veckor till Julafton wiiee:D


Min söta katt på Julafton mihiihhi♥


Saknar er

På lördag blir de träffa några saknade tjejer från gamla klassen, Julia, Lisa,Catherine och Beccie så kul de ska bli och träffa er igen :D Ritkigt länge sen vi sågs:O





Hittade precis en bild på oss 5 inte den bästa men de bjuder vi på(:
de va en av de sista dagarna med 9G hemma hos Henke.


You make my day

Onsdag och vi slutar tidigt skönt(: skolan var lugn matte,svenska då skrev vi ett brev till oss själva som vi ska läsa när vi går i trean så kul haha xd sen bara samhäll, efter skolan åkte jag in till stan och fikade med Julia, Mimmi och Amailia. sen hem och bara ta de lugnt en stund, vid halv 7 åkte jag och mamma och tränade Functional Moves och gissa om jag är trött nu eller? hur trött som helst men de passet är så himla kul och bra styrka,kondition ja allt perfekt pass :) nu ska ja snart äta väntar på att pappa hämtar lingon hos farmor sen ska ja lägga mig i min säng och kolla på Bridget jones dagbok mysigt alla säger den är bra men har aldrig sätt den innan. Imon har ju jag sovmorgon till halv 12 kan gå upp halv 10 så skönt.


Glad gladare gladast

Och vet ni vi har en riktigt skön vecka nu:D imon har vi skola 20i9-12-40 alltså vanlig ons, sen på torsdag har ja sovmorgon till Halv 12 så skönt:D så har bara samhäll och svenska då, sen fredag har vi ingen teater och vi har ju idrott alltid kl kvart över 2 till 4 på fredagar, men eftersom vi inte har första lektionen så har vi fixat så vi kan flytta den till morgonen och inte nog med de vi ska bowla på idrotten :D sen till skolan och kolla på Luciatåg sen bara historia och spanksa. så riktigt skön vecka asså:D


De är du som är den bästa

Dagen idag va riktigt chill tycker ja började med teater repiterade cirkusen vi ska spela in på tis xd sen matte, historia test de jobbiga på dagen usch kunde inte mkt :S sen hade vi håla i en timme så gjorde eng då och fick sluta skönt en timme tidigare(: så vid kvart i 2 hämtade jag Viggo på dagis, dom skulle precis baka pepparkakor där så stannade en stund mysigt. Sen gick vi in till stan och handlade 3 vaniljhjärtan och åkte hem till farmor och fikade (: sen åkte vi hem till dom, hämtade Hedda på gymnastiken sen hem till dom igen, nu kom ja precis hem och va tror ni inte jag har gjort? Glömt min mobil hos dom jag är ju så klantig xd så mamma får hämta den när hon åker hem från julfesten med jobbet, tänkte lägga ut lite bilder som ja hade på mobilen men de får vänta till imon då hihi(:

Hejdå// Klanten ♦


Jag vill ha snö nu! :D

På Teatern idag, snodde den från Cissis&Nathas blogg kolla gärna in http://randome.blogg.se/


Julen är påväg

Hejsan hoppsan(: måndag igen jobbigt att gå upp tidigt, menmen hade dubbelengelska,samhäll och spanska på spanskan skrev vi uppsats skrev om Thailand inte de lättaste precis xd Efter skolan åkte ja och hämtade Viggo på dagis sen vidare hem till dom(: bakade pepparkakor blev riktigt goda, hiih. Nu ligger ja i min säng och ska kolla igenom Historin vi har till imon och vet ni de är typ de sista vi har innan lovet åhh så skönt :D
Även imon ska ja vara barnvakt direkt efter skolan så blir inget inlägg förrens på senare på kvällen.

God natt alla:)





20.51


Mina nya mysiga vantar ja köpte igår(: moohiiihih.
Nu ska ja gå ner och göra fruktsallad iallafall ha i gul kiwi, och passionsfrukt, banan världsgått enligt mej:D
och nu läste ja precis på Julias blogg att vi har spanskauppsats imon, bra Charlotte Petersson hade glömt de så nu blir de kolla igenom de-.-


God Jul från mig hihi

Klicka så ska ni få se nått kul God Jul sång (: Ni måste ju kolla riktigt snygga brudar med, nu säger jag inte mer kolla istället om ni känner för de.


Andra Advent


Klicka här om ni vill komma till Julradio


Fredagen, Lördagen

Här var de tomt, har verkligen inte hunnit med och vara ens inne på datan nu denna helgen har ju inte varit hemma något, igår efter skolan kom Micke och hämtade mej åkte direkt till Hedda och Viggo för att vara barnvakt där hela kvällen, kom hem vid 1tiden, sen upp igen kl 8 för att åka till Göteborg:D riktigt lyckad dag, med tjejer i Göteborg, bilkörning i Göteborg inte de lättastexd, träffade även Josefine och fikade:) shoppade en väst ja ska få i julklapp,leggins,halsband, Julklapp till syster, vantar:P riktig mysig dag, hahah mkt skratt, spring från en knepig gubbe på restaurang säger jag bara, pratig tjej i affär, bilkö, ja en helt jätterolig dag :)
sen åkte jag med Felicia hem myskväll kollade film, jag kollade ju så mkt sov typ hela haha:)

Nu ska ja sova tack för idag alla (:


I Love You ♥


Sov gott

Nu har ja precis kommit hem från teatern, hihi va ja tyckte den va helt okej kanske inte värds bäst men. Hahaa ja och Julia fick ju ett ganska stort skrattanfall en gång. :)
Nu är ja hemma och ska sova kan sova ända till 8 imon skönt.

Natti♥



Ps. min syster är väldigt bra de ska du veta♥


Happyyyy

Hejsan hoppsan, matteprovet över härligt tror de gick bra(: sen hade vi bara samhäll med, åkte in till till stan en stund efter skolan med Julia och Elin. kom nyss hem och ska göra eng och sen ikväll ska ja på teater med teatergruppen från skolan(: får la se va de är för någon ingen aning om va den handlar om, men blir nog bra ändå. kommer inte hem förrens vid 11 något så blir nog inte mer inlägg idag om ja inte gör de innan ja åker.


Matten klar

Nu har ja precis övat klart till matteprovet vi har imon, känns faktiskt som att ja kan de bra så de får ja hoppas på imon när ja gör de med. En sak som kommer på provet är olika diagram och de kan man säga att ja kan nu, alla möjliga diagram, histogram, stapel-stolp-cirkel-linjediagram, ja massa, de kommer även ekvationer och lite annat men tycker detta vi har jobbat med nu har varit kul:) hihii.

God natt (:


Gillar detta

Åhh förresten ja gillar verkligen detta vädret, så fint idag asså, kallt med frost och sol. nu känns de mer som vinter ute ju. Hann tyvärr inte fota idag va tvungen och räkna mkt matte istället, men imorgon ska ja försöka hinna och hoppas på att vädret är lika fint, och just de ja vi ska jobba själva på svenskan imon så de kan ja göra hemma och då slutar ja redan halv 1 imon med skönt(:

Afro Dance

Nu sticker jag och Felicia och kör Afro (: 


Bild från google

Hemma

Jag är hemma och de va väldigt kallt och gå från bussen med leggings, hihi och ja höll på att ramla med bra jobbat. nu ska ja kolla lite film sen plugg, tänkte gå ut och fota lite med om ja hinner de kl 18.15 är de afro power som gäller med Felicia(:


I skolan

Hallåhallå:-D sitter i skolan och har samhäll slutar om en halv timme då ska ja hem och göra matten vi har prov imon. Skriver när ja är hemma puss<3

Göteborg

Vet ni vad jag glömde berätta innan, på Lördag ska jag och Felicia till Göteborg så kul:D
Ska kolla nyårsklänning blandannat tror jag, och kläder till mej i julklapp och sånt, träffa Josefine en stund med och ha de allmänt kul :)♥


Första December

Idag är de tisdag och skolan va seg, alla va de känndes de som menmen jag är glad ändå. efter skolan fikade ja hos Farmor, sen plugga matte hos henne med. hem snabbt för att bara byta om träna Core gissa om de va jobbigt eller jobbigt? de va jobbigt :) När ja kom hem dusch snabbt sen ut och gå och rensa lite tankar, minusgrader ute nu kallt, men mysigt. Nu väntar matteböckerna på mej igen och sen ska ja kolla Pelle Svanslös hihi:)

Just de ja julkalendern började med idag såg den, vet inte va ja tycker inte sätt mkt än ju men lite juligt iallafall med julmusik och snö (:


RSS 2.0