Långhelg

Vilken bra helg de är!!
Fredagsfika, italienskglass, bästa vänner, gjort inbjudningskort till studenten, första golfrundan, födelsefest och nu ligger jag och gottar mig i solen åh så underbart!


Tisdag

Projektarbete inskickat check!! Studentklänning check, paredovisning check, matteprov check, studentfest, studenttävling, hälsat på Sara mycket som hunnits med :)
De bästa är att projektarbetet är helt färdigt!!


Finaste

Powerwalk med min fina vän Felicia igårkväll, behövdes verkligen! Så skönt och gå och prata med bästa vän!
Nu måndag och ny skolvecka, mycket plugg denna vecka, projektarbete ska in, matteprov, massa engelska också alla andra arbeten wohoo! Men på torsdag är de iallafall studentfest de taggar vi till!!


In i mål

Plugga, jobba, träna det är ungefär vad som jag hinner med just nu! Så mycket i skolan nu praktikrapporten ska in om en vecka, matteprov, 3 andra stora inlämningar, tal och annat! Så inte konstigt att de är de som yrar omkring i huvudet! Men snart är de resa, bal och student massa roligheter som vi ser framemot!!


Kämpa!!

Kolla vad gott och nyttigt samtidigt!
Kvällsmaten bestod av omelett, lax och grönsaker och nu lite senare till plugget lite bär och frukt mums!!
Gjort ett träningsschema för denna veckan, ska se hur de funkar!:)


Så bra

Vilket bra lov jag har haft!
Mycket Jobb med så Goa barn, födelsedagsfirande, träffat bästa vänner, varit med pojkvännen, träffat Catarina och Jonas som va hemma, mys med film, firat påsk, utgångar och annat skoj en mycket bra påsk! Slutade lovet igår med bakning tillsammans med tre fina vänner!


Påskafton

Glad påsk allihopa!:)
Jobbat hela dagen, men nu taggas de om för förfest följt av utgång kommer bli en bra kväll känner jag på mig!
Ha en grym påskafton!


LOV

Det är lov men inte så mycket lov för mig egentligen, börjar jobba imorgon och jobba till torsdag, ska bli riktigt roligt och jobba på ett dagis med massa goa barn :) men det händer ändå massa annat roligt på lovet, ikväll blir de Bulls för att fira Annie, grattis grattis igen fina du <3 sen i veckan ännu mer firande av Malin, förfest hos mig följt av utgång med mera :)


RSS 2.0