Spel

Hemma nu varit hos Hedda och Viggo och fikat i eftermiddag. sen nu cyklade vi hem till oss och dom ska äta här mys:) Nu ropar dom att vi ska spela den försvunna diamanten hihii så ska gå och göra de nu, sen ikväll ska ja hem till Johanna :) 


Klanten & Smarto

jag är numera kallad klanten och Felicia smarto, hahah. Om någon kan trilla från en fotölj så är de jag, igår satt jag och Felicia hos mej och väntar på hennes pappa ska komma. jag rullar fram min fotölj för att tända en lampa tror ni inte hela fotöljen trillar och ja sitter på golvet hahahhh ni skulle sätt min min när ja trillade sa Felicia xD och Felicia är alltid smart särskillt igår ;D


Sofia, min och Felicia kära systrar och våran goda fruktsallad
 fick de bli en bild på :D


Låtar

Dagens låtar: Somebody like you-Keith Urban, Kiss a girl-Killingbird, A drop in the ocean-Ron pope, Collide-Howie Day, Fall for you- Secondhand Serenade, true colors-Ane brun 

 ♥♥


haaalllooowwweeennn

God morgon, sovit gott? Halloweenn idag ju, inte blivit skrämda nått än? jag har klarat mej bra förrutom igår haha fyy Felicia skrämmer livet hur mejxD Annars  Gick ja upp för en stund sen legat och läst min engelskabok med. Dagen bjuder på läsa boken och Felicia och jag ska nog fota:D Ikväll vet ja inte riktigt än vad som händer vi får la se.









Hela såhär många sidor har ja läst idag, mohihii

Ha en bra dag och se upp för spöken och allt annat som hör till halloween :)




Bio

Någon mer än mej som vill gå på michael jackson filmen, this it. någon mer som vill gå på den?
Får se om de är någon mer som vill se den så man kan få lite sällskap:)
Nu sitter jag här hemma själv jag som inte gillar de mitt i natten haha ja jag är mörkrädd, men de går faktiskt bra, tv,data underhållning av fina människor på msn hihiih:)

Nu ser ja en taxi är nog dom :) sov gott


Kvällen


Sitter här tillsammans med Felicia:) Kom nyss in följde Lejla till bussen som också varit här ikväll kollat idol, Erika åkte ut ni som missat de. och hur kallt va de inte ute nu? frost!
Nu ska vi kolla en film.

Hoppas alla haft en skoj kväll♥


<3



I´m not gonna write you a love song
Cause you ask for it
Cause you need one, you see
I´m not gonna write you a love song
Cause you tell me it´s make or breaking this
If you´re on your way
I´m not gonna write you to stay
if all you have is leaving
i´m gonna need a better reason
yo write you a love song today,today


when it was good

Hallåhallå, haft fullt upp hela dagen, upp kl 8 för att vara barnvakt. va hemma hos Hedda och passade henne, sen åkte vi in till stan kollade lite, Felicia kom och vi gick och åt, gott. sen gick vi och hämtade Viggo på dagis och åkte hem till oss för att gå in till grannarna och passa dom med, så fullt upp 5 barn passade vi sammanlagt hela eftermiddagen mys, ni är så goa.

Sen nu åkte precis Felicia, men hon kommer snart tillbaka, kolla Idol och mysa<3 du är så bra!


Foto taget av mig.


Hallelujah

Hemma från kusin och nu har ja hjälp Anne städa med. men hemma blir jag inte länge ska åka till min kära vän Felicia och kolla film, äta godis hihi :) Hoppsan Charlotte har inte börjat på engboken, men imon måste jag-.-


Ha en toppenkväll♥



Film

Precis kollat Filmen Up med kussen, haha så rolig den va, tycker ja allt ni ska se om ni gillar sånna filmer :D





Hos Kussen:)

Hallå.

Träningen va riktigt skönt och kul:) nu sitter jag är hemma hos min kusse mätt ätit hemma hos mormor och morfar:)
får se vad vi hittar på, sen måste jag ju göra plugget med haha men de löser sej:) Ikväll kanske ja ska träffa Felicia.




Gissa vem:D


Sikka fina bilder man hittade va:D liten hihii, nu ska vi äta pepparkakor mums:D

I have a dream

God morgon.

Jag har lite smått panik hittar inte mitt engelskapapper jag måste ha, en bok ska vara klar efter lovet med en recension som står hur de ska vara på pappret, och boken ska vi inte ens tala om har inte börjat:S så ska sätta mej och göra de nu sen leta vidare. klockan halv 12 tar jag bussen in till Tk och tränar Core. sen får ja se vad jag hittar på, måste nog plugga endel.

Detta vädret gillar jag så mycket, hoppas de håller i sig :)


Ses snart gamla klassen tycker jag :)


Happyland

Tjatja alla, sikken mysig kväll de blev mums blev melon,banan,ananas och marchmellows(stavning) doppa i smällt choklad (ljus och mörkt) inte helt fel de ni:) sen kom även Vanessa en stund med mys på de.
Nu ligger ja i min säng och lyssnar på massa bra musik.

God natt♥


walking in memphis

Klockan 10 satt vi i bilen påväg till Ikea/Väla, mysig dag, hittade en lampa till mitt fönster gillar den riktigt mtk:) sen en tvättkorg till mej, sen lite annat till hem ljus och sånt. Ikväll blir de film med Lisa och Catherine, frukt och doppa i choklad, låter inte helt fel va?:D ♥



Hallå

Va ju barnvakt idag, riktigt mysigt och kul:) hämtade först Hedda på skolan, sen åkte vi och hämtade Viggo på dagis. Tog bussen hem till farmor och åt, sen ut i skogen tillsammans med farmor också. Hem till henne och fika, bada, film och bus kul.
Imorgon åker jag, Hanna,mormor och farmor till Ikea och väla:) får se om man hittar något :)




Ni är så bra♥


27 october 2009

Nu sticker jag iväg och hämtar Hedda ocg Viggo, blir lite picknik med dom sen. :)
Hej svejs!






Tjabbalabbala

Mysig kväll med Felicia och Johanna, filmen va riktigt bra med även om ja blandade ihop en del:P sen blev de att vi sov hemma hos Johanna så mys, haha mycket skratt säger jag bara! Nu är jag hemma och ska ta de lugnt en stund kl 4 ska jag och Felicia träna järnet, sen ikväll ska vi hem till kusinerna, Grattis Louise som fyller år idag:D



Söndag

Kom nyss hem dagen har bestått av att passa Hedda och Tilda en stund, kladdkakebakning med after eight i riktigt gott va de testa:) sen åkte jag och tränade Afropower med Mia de är riktigt kul pass, tycker ja ni med ska testa. Nu bestämde jag precis att jag ska träffa Felicia och Johanna och kolla en film ikväll så mysigt.

Nu ska ja gå ner och hjälpa till med maten- någon gryta står på menyn ikväll mums.


Lördag

Jag läser världens bästa bok, Tillsammans snart klar med andra boken av 3 duktigt:)
verkligen en sån bok man inte kan sluta läsa. Nu ska ja iväg en runda med pappa, sen kl halv 6 tar jag bussen in till stan med Lisa och Catherine för att lyssna på när Rebecca sjunger åhh så kul :) 
 
hej då♥♥


Mys fredag

Riktig mysig kväll med tjejerna och Idol, Kladdkaka med marränger i de ni;) Och imorgon åker Julia och Mimmi till Kreta ni får ha de toppenkul tjejer, kommer sakna er<3 Och Amalia va tillbaka i skolan idag kul:D

Nu ska ja läsa och sen nana jag är trött. God natt





På tisdag blir de passa dessa två godingar Hedda och Viggo, Dom till höger, funkade inte rotera. Om Felicia kan då:D


LOOOVVV

Vi har LOV :D åhh så skönt! Just nu sitter jag här i soffan med en varmesak på axlarna, har jätteont i ena sidan från axeln och uppit  ända till örat vet inte va ja gjort om ja sträckte mej på idrotten eller ngt gör iallfall jätteont.
Ikväll ska jag,Felicia och Johanna kolla på Idol så mysigt:D Nu ska vi snart äta supergod Planka:D mat puss♥


GOD NATT

riktigt lugn dag i skolan, matte, sen film, sista lektionen gick jag hem på för hade så ont i magen, har de lite än men får hoppas att de går över över natten. så hela eftermiddagen har ja bara legat i soffan och tagit de lugnt, sen gjorde jag kvällsmaten, och fick såklart ont när ja ätit igen förstår mej inte på min mage kan ja inte få en annan som inte har ont? så jobbigt kan ju inte äta någotting utan att få ont nu hjälper inte att ja äter mjölkfritt, aja om de fortsätter blir de doktorn. Legat hela kvällen och läst min braiga bok, ska forstätta läsa den nu och bara ligga och mysa behöver ja.

imorgon är de sista dagen i skolan innan lov, så himla skönt de ska bli, men först ska vi ha engelska oförberätt imon fick vi veta idag, alla säger dse är svårt:S så lycka till :)

Nu ska ja lägga mej och läsa igen och sen sova puss<3


Denna bilden bjuder ja på xD


Hejhejhallå

Kvällen blev riktig mysig:) började med att pappa hade gjort lax till mej älskar den, sen tände jag massa ljus i mitt rum och låg och läste, och så gjorde mamma äppelkaka som jag nyss ätit så mumsigt. Nu ska ja sova ställt kl på halv 7 imon kommer nog inte komma upp förrens 7 hihi.

Sov gott :)





God natt

Mys!

♥Vet ni va ja ska göra snart, eller lite senare vid 8-9 något? då ska ja göra en mysig sak. ska tända massa ljus i mitt rum, lyssna på massa musik, och läsa min bok och bara mysa, sen ska ja ta och sätta på en film med. och äta något gott frukt enligt mej är gott och nyttigt får se va de blir låter inte de mysigt nu när de är höst och allt:)



http://open.spotify.com/user/feliciabaaz/playlist/4nOhKVKH62AdXztD5IXnI7
Musik från Felicia ja ska lyssna på:)♥

Men först äta


Onsdag 21/10

Fyy för svenskaprovet vi hade idag, Carina våran svlärare säger att de kommer vara jättelätt och blablabla, men nej när ja får provet och kollar vad de är, hjälp tänker ja. de va ju jättesvårt, hur kan hon säga de va lätt?-.- aja får se hur de gick på de, känndes ifl inte bra. Efter skolan åkte jag och Sara in till stan kollade lite kläder och fikade, sen träffade jag Lisa och Catherine en stund med. sen har jag varit och handlat med pappa, skulle även ha tränat men mår inte helt okej, känner mej lite febrig och så, men hoppas de går över. så nu ska jag lägga mej och kolla på Andra Avenyn som jag missade igår.
och imon blir de en vanlig skoldag ändå, vi skulle egentligen på de livskompetensdagen, men de blev inställt -.-

Puss♥

Ni är bra tjejer♥


Dagen

Klassen dag idag va riktigt kul enligt mej:) Mitt lag kom 2a.

         Här är tävlingarna vi hade

              för 2 poäng

  1. Alla ska sjunga en sång på Stora Torg
  2. Ta kort på 91:an Karlsson
  3. Krama en person över 60 år.
  4. Leta upp en vild blomma
  5. Ta en cyklists autograf.

            för 4 poäng
      1. Dansa några steg med en okänd person
      2. Alla i gruppen gör 10 sit-ups på Stora Torg
      3. Fråga på en restaurang vilken sås som passar bäst till lax.
      4. Hämta vatten i Norre Katts park.
      5. Gunga på gungorna i Stations Parken.
 
            För 6 poäng
      1. sjung med tillstånd i en högtalare i en affär, spela in.
      2. Få någon annan att göra armhävningar.
      3. Ta foto på hela gruppen tillsammans med en busschaufför.
      4. Hitta den billigaste t-shirten i en affär i stan.
      5. Få en bulle eller kaka gratis från något Café

För att veta att allt var sant så filmade vi och tog foto på allt vi gjorde:)

Detta var allt vi skulle göra, vi klarade alla de ni:) De svåraste var nog att få busschaufförer att fota dom trodde inte på oss, men vi klarade de, och sjunga i en affär va inte heller de lättaste, men vi fick tillslut på Hemköp hahha lite kul alla hörde som va där. Lite pris fick vi med, godis men mjölk i dom så ja fick ett helt paket med gräddbullar hhaaxd

 


..

God Morgon, åhh så skönt att komma upp snabbt för en gångs skull, de va lätt idag(Y)
Om 5 min ska ja gå till bussen, klassens dag idag ju kul:)
ska se om ja tar lite foton idag.

Nä nu måste ja kila puss<3


måndag

Tjenixen!

Då var de måndag igen, skolan gick faktiskt snabbt tycker jag. på Engelskan va de två killar från USA och pratade med oss om hur de var i USA och massa de va riktigt kul tycker jag:) sen samhäll gick snabbt. Håla snabbt med mycket prat. sen Spanska då de va en från Spanien och pratade. Efter skolan åkte jag till biblan och pluggade till svenska provet, skönt och sitta där då pluggade man hela tiden. Nu är jag hemma och ska snart äta och sen plugga vidare.

Nu skulle vi äta puss♥


Söndag

Tjabbatjena:)

Åhh sikken härligt dag de har varit idag, varit ute nästan hela dagen så skönt. förmiddagen cyklade en runda, eftermiddagen ute med min kusin, fotade lite också. Hedda och Viggo var här en stund med, ojj va vi skrattade haha, ni är så bra. Och vi bestämde att på lovet ska jag och Felicia passa dom en dag, så Felicia nu hör du hoppas du kan och vill:) åt världens godaste kvällsmat, älskar den fläskfilegryta. sen har jag och mamma kollat filmen dumpa honom, bra va den i början men ja råkade somna så såg inte slutet vilket ja vill göra så får ta och göra de:)

Nä nu blir de sängen upp till skolan imon börjar redan 8.10 -.-






Fler bilder kommer Puss♥


..


Lördag 17/10

Dagen har bestått av: jag vaknade ojj va ja drömt inatt och när ja vaknade såå trodde ja de som hände inatt varit en dröm men sen ja ba nejj. aja så är de. sen har ja varit på golfavslutning på golfen spelade minigolf och sen åt vi:) sen har jag också gjort klart mitt engelskaarbete och övningskört.
Nu ska vi snart äta sen ska jag hem till Felicia med några till kul.

Kollade igenom mina bilder på bdb idag:P så hittade ja den här underbart söta bilden på Felicia<3


00.39

Kom nyss hem från Lisa, mysig kväll kollade Idol och pratade massa:) saknat er<3^
michael jackson tema på Idol ikväll kul va de.
Nu ligger ja i sängen och pratar med några goa vänner.



Förstår mig inte på dej just nu, va gjorde jag för fel?
kan de bara gå så snabbt från som hej till hej då?


Skoollaann

Sitter i skolan och har engelska, håller på med arbete. och vet ni de va som ja sa igår. när man kollar ut genom fönstret så ser man snö. hihii kunde de inte bara stanna de försvinner ju direkt.

Nu måste ja fortsätta jobba. skulle fota efter skolan med Catherine och Lisa men får se hur vädret blir:)
Puss


<33333333

Åhh så glad jag blir. Kan inte beskriva med ord hur glad jag är att ha en sån vän som dej Felicia.
När du skrev allt de på msn nu, så glad ja verkligen blev att veta att ha en som verkligen bryr sig<33



Jag Älskar dej♥


De kan väl inte vara sant?

Va? de kan väl inte vara sant hörde precis att pappa sa att dom hade sagt att de kunde komma snö imon? men herregud de kan ju inte stämma. men de märker vi ju imon, tror dock att de kommer vara regn.


Torsdag

Heejj, hur är de med er? matte idag med första lektionen, sen håla där de inte blev som ja skrev i morse, Elin va sjuk krya på dej. så jag och Julia satt och snackade massa och ingen spanska blev gjord :P menmen sen samhäll, mentorstid där vi bestämde om våran klassdag vi ska ha på tisdag ska bli riktigt skoj. Nästa vecka går vi bara 3riktigta skoldagar efter som vi ska på något va de va på torsdagen med så skönt och sen lov:D

Men nu har ja så mycket plugg till imon, orkar inte plugga men de är ett måste. pluggat endel på spanskan nu, och kan historian ganska bra än så nu ska ja snart försöka sätta mig med engelskaarbetet. puss på de.


Foto Charlotte Petersson


God morgon

Snabbt inlägg innan skolan de är inte ofta jag är klar innan klockan säger nu går bussen om några minuter och så får man springa till bussen xd men inte idag inte. idag blir de skolan matte, håla då ska ja Julia och Elin ha kul och ha vårat lilla snack vi har på hålorna, sen lite skanska får de nog bli med, samhäll, mentorstid och svenska. sen hem och ja denna dagen kommer gå åt till att plugga järnet, eng till imon ja inte börjat på, historia snart klar bara öva, Spanska bara tills att plugga vidare.

Lilla jag precis lite trött men snart blir ja pigg hihi



Ojj nu måste ja springa ner  bussen går snart puss<3


Tankar

Nu är jag trött på dehär sakerna, kan de inte bara bli bra?
men en sak vet ja, men jag ska bara våga ta emot de med.




♥♥♥♥


Shhaaa

Åhh så skönt onsdagar är slutar redan 20 i 1 då inte helt fel de:) men bara för vi slutar tidigt behöver de inte börja bra, de började med att ja missar bussen i stan så står och vänta ute i den kalla morgonen, sen kom bussen gå som en galning  till skolan matte lärde mej en ny sak, sv rep till prov nästa vecka, samhäll där vi hade om olika partier. sen hem och äta, plugga spanksa förstå lite mer nu iallafall hoppas på de bästa på fredag. bussen till Tk där ja tränar med Felicia kulkul. nu hemma och ska plugga vidare på spanskan men först ska ja aktivera mitt csn-kort ja fått.




Tjabbatjena

Vi orkar inte plugga paus igen:D





Bajs//Julia

Tjatja!

Kunde inte skriva igår för kunde inte komma in. Nu sitter jag och Julia här hemma hos mig och pluggar spanska, prov på fredag hjäälllpppp 188glosor+gramatik med. Ikväll blir de mer plugg, kanske till Hedda och Viggo:)

Puss// Challe och Julia


God kväll

Hhaha jajamen ja övningskörde idag med som ja skrev i förra inlägget, de gick bra idag med bättre och bättre går de, lärde mig att starta i en liten backe kunde ganska bra tillslut, sen körde ja bland lite trafik.
Här kommer lite bilder från förfesten hos Hanna i fredags:)



Nu film.


Fame tummen upp

God Morgon!

Vaknade efter en riktigt skön natt, bion igår va bra, vi fick våra skrattanfall. efter de åkte jag och Felicia hem till mej, våra fina danser bäst va ju tangon ja du vi är knasiga men de gillar ja:D och fyy va rädda vi blev kolla här själva på videon nedanför. när Felicia åkt hem lyssnade jag på musik en stund och sen somnade ja gott:)
Idag blir de slappedag, och övningsköra igen.

 


Jag älskar dig
I love You
jeg elsker deg
jeg elsker dig
Ich liebe dich
Te Amo
Je T´aime
Minä rakastan sinua
أنا أحبك
σε αγαπώ
ฉันรักเธอ


Kolla nu

Sannarp-äta-stan

Tjabbatjena igen!

Va på sannarp som sagt, gjorde teater kul som vanligt. sen hem äta snabbt sen blev de in till stan med Felicia och sola sen fika. mys på de. och nyss bestämmde vi att Jag Felicia och Johanna ska gå på bio ikväll blir Fame hur bra låter inte de, bio med 2 fina vänner? enligt mej hur bra som helst.
Nu ska jag ut och övningsköra igen, kuuulll:D


Snodde några enormt snygga bilder från Julia, på teater:)








Lördag

God morgon:)

Ja ni gårkvällen blev lite konstig, men ja förfest hos Hanna först då hade vi riktig skoj, massa skratt, prat, sjöng, lite dans på de och massa kul:D + på de, sen tog vi bussen in till stan alla gick utom jag, cissi,Julia och mimmi, vi skulle fixa en sak. sen fixade de sig och vi började gå mot folkparken. när vi kommer dit står de massa folk utanför 200 pers har fått komma in dom har sålt 700 är dom dumma i huvudet???? Pengarna tillbaka säger vi bara! aja vi åkte vidare till Gullbransstorp och träffade Mattias,Lukas,Felix och Markus kulkul.
Vaknade idag och gick upp och duschade, nu ska jag Julia och Mimmi snart ta bussen till Sannarp för att kolla dans och sen även spela teater haha. Ikväll blir de träffa bästA Felicia:D

Puss


God natt

Bloggen är jätteseg idag, så blir ingen bild nu. Ja jag har övningskört nu:D jättekul va de, tycker faktiskt de gick ganska bra för att vara första gången, lite hackigt ibland, men de får man ju räkna med första gångerna.
hihi nu ska ja kolla andra avenyn, och lägga mej på spikmattan, sen sova. imon blir de skolan 8.10-16.00 och se fram imot kvällen då ska vi ha kul, hinner kanske inte skriva imon de märker vi.

Sov gott, och ojj va de blåser nu igen!


torsdag

Hallojsan!

Idag hade vi matteprov första lektionen, kändes ganska bra med de får vi se. sen va de samhäll, och sjöng för Philip och Nauwras stavning? grattis till er:D sen svenska då vi fick välja lite själva stannade en stund och gick egenom satsdelar sen åkte jag till stan med Mimmi, Julia och Kristina, köpte en kjol, tror ja ska behålla den är lite osäker. Nu ska jag gå till bussen om 10min ska till tk och träna core, sen kommer pappa och hämta mej och vet ni? jag ska övningsköra för första gången:)



Lycka till hahhaa:)
puss


Måste göra idag för orka plugg

För att orka plugga idag måste ja ha följande på bilden: dricka Smoothie blåbär-hallon, pausa och ha lite kul. haha och de ha funkat klar med samhällen bara fixa till lite kvar, kan maten ganska bra:) snart träna.


Onsdag

Hallå i solen:)

Blir ett snabbt inlägg nu, måste plugga vidare håller på att skriva ett arbete om ideologi snart klar riktigt skönt, men sen är de matteprov imorgon så ska plugga vidare på de med snart. Ikväll blir på träna crosschallange på Tk, ska bli riktigt kul de är ganska nytt pass har aldrig gått på det innan. Förresten fick en väska av mamma och pappa och en sjal Tack så mycket gillar de jättemycket:)

här är väskan och sjalen ja fick.






Vad tycker ni?(:


Nattinatti

här kommer bara lite bilder jag tog igår, ska snart nana så fler kommer imon. Nu kom nyss mamma och pappa hem, dom har haft de jättebra. mysig fika på Morfars blev de efter skolan med.









Så de va några kommer fler:)


I skolan

Sitter i skolan och väntar på att engelskalektionen ska börja, vi ska kolla film. sen har ja en engelskatimme till-.- aja, efter skolan blir de fika på stan med tjejerna för att Catherine fyller år idag Grattis :)

Nu börjar vi snart, hej då. ikväll kommer lite bilder på de ja tog igår.

Måndag 5 oktober

När vi kommer till skolan idag får vi veta att första lektionen är inställd, hur sur blir man inte att man hade kunnat ha sovmorgon, aja håla. sen samhäll och håla igen, spanska. nu är ja hemma och ska plugga en stund, sen ska ja nog gå ut och fota lite tänkte jag, ikväll blir de plugga mer jag och Sara ska hjälpa varandra med en uppgift. sen ska ja nog fixa maten till mej och Hanna, lax blir de:) Imorgon kväll kommer mamma och pappa hem, saknar er lite nu faktiskt och är avensjuk på hur bra väder och att ni är på stranden.

Nu ligger matteboken och väntar på mig och även samhällarbetet och historian så blir de nog någon timme nu sen fota så man kan se fram emot nått:)


God natt:D

Nu säger jag, Findus och matteboken god natt.
sov gott de ska ja göra. kanske sätter på filmen hur man blir av med en kille på 10 dagar om ja orkar:)

Funkade inte vrida bilden, hihi söta Mimmi och ja:)

Rebecca sjunger

Här kommer ett klipp när min kompis Rebecca sjunger, så duktig du är.





Vi måste ses någon dag<3

4 oktober

Då var de redan söndag igen, och hjälp va de blåser kollar ut och de ser ut som träden ska trilla när som helst. Kom precis hem från mormor och morfar där jag varit hela eftermiddagen, Lousie kom också mysigt. Gissa om de va motvind när ja cyklade hem? mössan höll på att trilla av.
Hahha såg ett fint foto på mamma, Annika(moster) mormor och morfar när dom är i en grotta när dom va små hihi bilden nedanför.
Nu har jag och Hanna nyss handlat och ska fixa god mat:)
Sen blir de fortsätta plugga.




Hahah söta.



Ha de bra, och blås inte bort.

höst och ösregn

Såklart precis när man ska gå till farmor börjar de ösregna-.- men funderar på om ja ska ta på mej stövlar och regnkläder och gå till henne ganska mysigt ju :) knäppis är ja.

Världssköna morrontofflor haha fin bild ja vet, skulle skicka till Julia för att visa hur mysiga ja har:D



En på världsbästa Felicia med bara för du är så bra!

Lördag

Lördag, vaknade med Julia låg och pratade en stund, sen blev de frukost och nu har Julia åkt hem och ja ska äta hos farmor snart mys.blir kanske ett bad med sånt väder och ja fryser ganska mycket, min farmor är bäst:) ja lite mer om igår haha fyy va rädd ja blev Mimmi ba ska ljuset brinna så? så märker vi de har trillat och fyy läskigt och ja blåste på de då flög de bara upp eld läskigt men vi kunde släcka med vatten. Sing star va kul, ute och gick, sms, stjärnor och massa mer skoj:)

Ikväll ska jag och Felicia vara barnvakt hos mina grannar sen sover hon här :)

Svartvit eller färg?



Fredagen

Hallå, inte hunnit skrivia idag. först va de skola till kl 16.00 efter de direkt och hämta lilla goa Viggo, mys va de. kl halv 7-7 kom Sara, Julia och Mimmi åt jättegod mat tycker ja iallafall värkade som dom med gillade de. senare kom även Hanna, Amalia,Lukas, Markus och Mattias kul kväll. och jag är bäst på Sing Star haha Lukas:D
Nu kollar jag och Julia Mamma mia vi bara älskar den filmen, hon sover här inatt.


Här kommer en av alla bilder jag tog igår:)



God natt


God natt

Hejj igen. Nu har ja pluggat väldigt mycket spanska, och när ja gjort klart nästan allt inser ja att ja har gjort fel uppgift hur galen blir man inte då? aja har ätit tacos och nu ska ja gå och duscha sen blir de blåbärshallonpaj syster har gjort♥ här kommer en bild ja nyss fixat och bilderna tog ja igår inte hunnit fixa dom andra ja tog idag än så dom får ni hålla ut med till jag fixat de.





Nu ska ja gå och duscha puss


FÖRSTA OKTOBER

OJOJOJ redan 1a oktober går ju rikitigt snabbt, och va kallt de är ute nu kan man börja använda mössa, vantar och halsduk va mysigt. ja iallafall idag skola gick snabbt fick sluta en timme tidigare med snäll vikarie. Sen blev de hem till mig tillsammans med Julia och Mimmi, till stan med Julia träffa Lukas och Mattias hjälpte Lukas hitta chinos perfekta hittade vi:) Nu har ja och Hanna nyss handlat och de blir Tacos mums.

Nu ska ja fota lite få se om de blir några kul, kommer bilder senare ikväll men ni kan få en fin bild Felicia skickat till mej hahaha:D


RSS 2.0