Tisdag

Om jag saknar träningen? om jag gör hru mycket som helst men vad gör man när sin förskylning,hosta inte försvinner? får vänta lite till och hoppas på att de går över nuuuu!!
Plugg efter skolan idag med, nu har jag och mamma precis kollat Drott-Ystad Drott förlorade med ett ända mål åhh så synd, men de tar dom igen på torsdag när dom spelar igen :) Nu ska jag nana nationella i engelska imorgonbittti, hoppas på att de går bra. Lycka till alla andra som med ska skriva.

Godnatt!:)


Foto av mig


Pluggtajm

Måndag igen men dagen i skolan gick snabbt. Nu har jag nyssvarit på tempo och handlat bananer och yoghurt till Smoothie, precis gjort den supergod så ska sätta mig och läsa historian och dricka den mums :)




Banan och hallonsmoothie (Y)


Söndag

Hejsan, hur är läget? mig är de super de kan ju inte vara något annat när det är sånthär härligt väder :) Idag va de ju barnkalas för Viggo gick finemang (Y) Sen ut på cykeltur med dom mysigt. Nu har jag precis gjort klart engelskan härligt och sitter och lyssnar på John Mayer som jag tycker är grymt bra!! några grymma låtar han gjort som lysssnas på högt nu är Who Says, free fallin', heartbreak warfare och half on my heart- with Taylor Swift,  fast jag tycker alla jag hört av han är riktigt bra:)


Kommer verkligen ihåg denna dagen, Du Julia hade precis tagit bort tandställningen och jag
kom och mötte dig hihihi (: ♥ 


Lördag

Det härliga vädret är tillbaka :) Började dagen med att ligga ute och sola i 1.5h riktigt härligt. Vid 12 åkte jag till Hedda och Viggo och passade dom mysigt, Inlines åk för mig och Hedda och sparkcykel för Viggo härligt. Sen direkt till Sara för att passa henne granne, så kom nyss hem därifrån. Mycket barnpassning idag med de gillar vi:)
Nu ska jag nog lägga mig och nana
God Natt!


Snyggt, Jag, Sara och Annie haha:)


Ja varför inte:D


Thailand nu? Ja varför inte ?:D









Fredag:)

Inte jobbig dag i skolan gick ganska snabbt, och utv gick bra :) Nyss hemkommen har varit i Grötvik med Sara och My, och vet ni vad dom gjorde??? Jo dom badade i havet fattar ni?? själv stod jag uppe på land i vinterjacka, vantar och fotade mkt bättre mohahha:) Nu ska jag nog sätta på OC eller något annat bra :) Om en stund åker jag till Lejla kuull:)

Bildbevis på att dom badade :)




Heeejjssaannn

Min förskyldning blir bara värre och värre, ska inte bli sjuk nu till helgen säger jag bra:) men de är klart att jag inte blir hihi. Imon är det skola som vanligt sen utvecklingssamtal hoppas de går bra där med;P Efter det blir de slappa tror jag vid 6 tiden ska jag träffa några super vänner :)

God natt!









Foto av mig, dom två första bilderna på mig av Sara :)


Tripp till momo&mofa

Ska cykla en runda till mormor och morfar som kom hem från Barcelona igår. Skulle kommit hem i fredags men ikkesaNicke för flyget. Så ska bli kul och höra hur dom haft de :) Härligt väder med ju så de är bara toppen och gå ut i solen:)


Be somebody

En lektion idag och det var samhällsprov kändes faktikst ganska bra, så hoppas de gick bra med :) Efter skolan hem snabbt och fixa käk sen in till stan igen för att fika med Felicia, riktigt mysig och lång fika. Precis vad jag behövde men en sån underbart bra kompis som dig♥
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum som inte är så rent haha ta väck alla kläder som ligger i soffan,dammsuda, dammtorka, byta lakan, här ska de städas (Y)



Onsdag

Dagen idag var ganska kul, hade massa diskutioner och olika övningar :) Springa i ösregn/hagel till bussen va väl inte det roligaste men hahha, träffade Rebecca på bussen med hihi alltid trevligt :) Nu väntar min lilla samhällsbok på mig så de är bara att börja plugga till provet vi har imon.


Lite sommar nu skulle vara härligt :)


Ni är så bra

Jag är så glad att jag har er som vänner, ni ställer alltid upp för mig alla ni vänner är jag så sjukt glad över att vara kompis med. Ni är så bra ska ni veta :) Alla ställer upp när man som mest behöver det och när man som minst också behöver det alltså alltid. Love till er alla underbara vänner ♥




Tisdag

Skola tre lektioner idag sen till doktorn. Efter de hämta cyklen hos Hedda och Viggo träffade Lena pratstund med henne kändes skönt behövdes:) Sen hem till plugget och till Sara för att plugga. hem till plugget igen detta provet ska bannemej gå bra(Y) Imon har vi livskompetensdag med klassen massa övningar och prat blir nog kul sägs det iallfall:) så de blir nog jättebra.



 
Foto av mig


Måndag

Slutade vid 11 idag så sjukt skönt:) åkte hem till farmor och åt spenderade eftermiddagen där med plugg på altanen riktigt skönt, så mysigt så:) sen hem lite mer plugg. sen till Hedda&Viggo en runda :) Nu har jag precis pluggat mer samhäll och jag börjar fatta de (Y) Nu ska jag sova, natti:)


Hallåå

Övningskörde idag gick bra:) Nu har vi precis ätit och ska sätta mig med pluggandet såå kul men de är sånt som måste göras längar till sommarlovet nu :D


En till bild från festen igår :D


Söndag, och tack för igår

Riktig lyckad kväll igår :) Tack så mycket Johanna, Moa och alla andra :D Dagen bestod av slinga håret, klippa mig blev jättebra! Sen fika en snabbis med Felicia för att sen hem snabbt och hämta grejer och åka till Felicia där även Daniela varför att fixa oss inför kvällen, vi förvandlade oss till skurkar de blev jättebra haha och Danni Superwoman. Ja sedan vidare till Holm där fästen var, middag först sen kom allt folk, riktigt lyckat:)

En bild på Danni,Felicia och mig fler bilder finns på facebook.



Fredag:D

Fredag igen så himla skönt:) Efter skolan åkte jag in till stan med Sara köpte födelsedagspresenter till Moa och Johanna och sen fikade vi. Nu har jag nyss ätit grillat mycket gott(Y) Ikväll blir det hemmakväll för mig skönt. Imon är det fullt upp hela dagen först kolla gymnastiktävling, sen SLINGA HÅRET!!:D efter det fix och sånt med Felicia och sedan vidare på fest, kommer bli superduper kul!:) Skurkar here we come!


Kattungar

Va ju inne hos kattungarna igår kolla så sjukt söta!!




Somnade efter en timmes lek i mitt knä:)



Mycketmycket bus kan jag säga:)


Torsdag

Ganska lång skoldag idag för att bara ha 3 lektioner från 8.40-15.30 har man lång håla så har man:P Lunchrasten ute i de härliga vädret åhh riktigt härligt var det:) Sen hem en snabbis sen vidare in till TK för att träna Spinning kuull men jooobbiiigggtt och de gillar vi:) Nu har jag precis pluggat till samhällsprovet och ska belöna mig med film:) Imon är det fredag igen wwwooohhooo!!


HAPPY att vi kan vara ute på rasterna!!


ONSDAG och inte torsdag

Snart klar med engelskan som jag ska göra klart tills imon ska skriva om en historisk sak i sydney med men kan inte komma på vad jag ska skriva om så först ska jag ut en runda till några hihi så kanske ja kommer på lite ider tills ja kommer hem:)

Tjao!


Vad Tycks?

Sådär ja nu har jag fixat en ny header:) Nu ska jag sova skola imon igen sen ska jag hem och sola om de är lika fint väder imon.

God natt!


Hallåhallå

Mycket kul träning idag, step är verkligen jätteroligt! Nu väntar plugget på mig så bara lite mat sen till böckerna.
Funderar på hur jag ska göra om min header, ska nog fixa den snart när jag har tid kanske börja redan idag? vem vet:)




Träning

Nu cyklar jag in till tk och kör ett pass:)


Foto

Fotade med Sara idag :) Här kommer två bilder fler kommer men inte idag för nu ska jag nana.





God natt:)


Måndag

Idag var de skola igen, efter skolan träffade jag min kusin Louise ut och gå i de härliga vädret:) Nu nyss hemkommen och Sara ska komma hit en stund blir ännu mera ute i de härliga vädret de gillas:)


Söndag

Att vakna klockan 8 en söndagsmorgon är inte vanligt de inte , men idag så gjorde jag minsann de så upp och cykla i de härliga vädret och köpa frallor:) sen hem och fira mamma med god frukost och presenter hihih. Nu har ja precis gjort den första tårtan till idag gottgott snart ska jag göra en till.

Jag är så sjukt glad bara sitter och ler och lyssnar på massa bra musik, denna dagen började bra och ska fortsätta bra. Och vädret är ju jättefint de med så perfekt enligt mig:)


Grattis mamma

Grattis mamma på födelsedagen:D
Idag är det din dag och de ska vi fira hihi:D
♥♥♥

♥ ♥
♥♥♥






Mysig kväll

Jädrans vad kladdkakan blev god måste jag bara säga mohihihi. sådär kladdig innuti och hård utanpå mums!
Mysig kväll med Julia och Cissi också. Nu gick dom precis hem och ja sitter här hemma själv musik på, usch jag gillar verkligen inte och vara hemma själv på natten:O


Saknar Thailand


Kladdkaketajm

Julia är en klant som missar bussen på en minut hihiih så nu ska jag gå och fixa lite mat grillat som dom åt igår mums, sen  göra kladdkaka till oss ikväll, och ja den ska inte bli som den vi gjorde i Stockholm hahaha vi undrar fortfarade vad vi gjorde för fel:P





Lördag

Hejsanhoppsan allihopa;) Blev lite andra grejer som gjordes idag först badhuset med Hedda och Viggo, lunch i stan efter de köpte jag två träningslinnen, spray och födelsedagspresent till mamma:) efter det en runda till Moa. Nu ska jag snart gå och möta Julia vid bussen för att spendera kvällen hemma hos mig tillsammans med henne Cissi, Natha och kanske Mimmi:)




Snygga tjejer de asså!;)


Fredag kväll

Åkte eller rättaresagt jag körde, hem till Mimmi vid 6 tiden där även Markus, Mattias och Julia var massa prat, mat och sen basta mysig kväll:) Nu ska jag nana ska träna imon, fixa klart present till mamma som fyller år på söndag sen ska jag hem till Moa istället för idag :) Hoppas du mår bättre nu.

Nu sängen Natti!


Solsolsol

Kom nyss in från att legat en stund i solen härligt:) Nu ska ja snart iväg och köpa lite saker sen ikväll blir de hem till Mimmi med några godingar, äta och basta snackas de om kul!:)

Happyhappy!!


Bilder

Här kommer fler bilder från Stockholm:) De kommer ännu fler imorgon hihi
Natti
























HAPPYYY

Bara för att jag är så glad så får ni denna supersnygga bilden på mig!:)
Det är så sjukt skönt med lov Stockholm, hinna träffa massa saknade kompisar, andra kompisar och massa
annat skoj som man inte alltid hinner med när det är skola.

PUSS♥




Lite låter som lyssnas mycket på nu

I don´t like mondays-Studio 99
meet me halfway-Black eyed Peas
Through Glass-Stone sour


Hejsanhejsan

Så mysigt och träffa tjejerna igen fika ute i de härliga vädret, tills de började regna:P sen lite titt i affärer. Och nu kom ja nyss hem ska förmodligen träffa Lisa och Catherine länge sen de med så de ska bli kul och träffa dom med:) Imon ska jag hälsa på Moa som har opereads igen, sen träffa Julia.


En t-shirt av allt ja köpte i Stockholm:)


Stockholm

Här kommer bilder från Stockholm:)

Lunch @ Tacobar, Söta flickor :)




Shopping :)






Efter första dagens shopping


Påskmiddag lagas :)








Fler bilder kommer senare:)


Torsdag

God morgon, sitter i min morgonrock och bara myser :) Om en timme ska jag åka och träna Core härligt. Sen till farmor och äta. I eftermiddag ska ja träffa några efterlängtade flickor Louise T,Filippa,Nathalie och Frida ska bli ritkgit kul och träffa er länge sen nu.

Kolla vad man kan hitta Louise och Jag sommaren 07 :P
Hahahaha:)


Hemma

Hemma från Stockholm kom hem vid nio tiden igårkväll. Haft underbara dagar i Stockholm:) Shopping, cosmonova, bio, ute och ätit, gjort påskmiddag, kladdkaka och massa annat kul:D Tack så jättemycket Felicia och Rebecca för dessa dagar med er<3
Kom hem till underbart fint vårväder varit med min kusin idag gick en långrunda i den härliga solen:)
Sen hem till Hedda&Viggo ännu mer ute, studsmattan hoppades på för första gången igår då är de vår. sen cyklade jag in till TK och körde pump mkt skönt och träna igen!!


Kommer bilder imorgon eller senare ikväll här är en på mig och min kära vän Felicia♥


I STOCKHOLM

Stockholm är helt underbart, vi har de så bra man kan ha det här :) Igår var vi och kollade på cosmonova häftigt, sen shopping och ut och äta på super god restaurang på kvällen. Idag ska vi in och shoppa igen, sen ikväll ska vi kolla bio Remember Me ska bli riktigt kul och se den :)

Hoppas ni ha de lika bra som vi har det!!


GRATTIS MALIN!!

Grattis på födelsedagen Malin!!:D
Ha en superduper bra dag:)<3



Glad Påsk

God eftermiddag! Här packas det för fullt och musik på :)
Biljetterna precis utskrivna så nu börjar de närma sig.
kl 17.23 går tåget så ska fixas endel innan vi åker.

Om ja inte skriver mer innan jag åker som ja säkert kommer göra
glad påsk på er alla!
Ha de super, vilket jag och Felicia ska ha!:D




Packning för fullt!


Hejsanhejsan

Viii har LOV :D wiieehhoo så skönt!! Efter skolan träffade jag Felicia så hon åkte med mig hem, skrev packlista och massa snack om Stockholm:) Imon precis nu sitter vi på tåget påväg mot Stockholm! Om en timme ska vi till mormor och morfar mysigt:)

Kolla sikken snyggingbild jag hittade på mig och Felicia från sommaren 08 :P


Första april

Ligger i min säng och bara myser, solen lyser in och jag hör fåglarna detta kommer bli en riktigt härlig dag de känner jag på mig:) att slippa stressa en morgon när jag ska till skolan är såå skönt annars brukar de bli upp 20min innan vi ska åka inte så kul haha;P Nu ska ja nog snart stiga upp mycket tid på mig :)
Massa byggare där nere med som fixar med vårat badrum fått någon läcka i det hoppas på dom inte behöver riva hela badrummet!!

Nu ska ja gå upp faktiskt mer än en timme innan ja ska åka yess!!

Ni glömmer inte att de är första april idag va?
Luras nu på och se till och inte bli lurade själva:)


GRATTIS ANNIE

Idag är de inte någon vanlig dag för de är Annies Leanders födelsedag:D Hurrahurrahurraa,
Grattis vännen!!










RSS 2.0