Lördag

Godmorgon! Skönt med lördag och äntligen lite ledigt! Jobbat för fullt i 2 veckor nu så helg behövdes nu! 
Vaknade tidigt idag så mys framför en film med tända ljus och min lilla katt! Stan och Thaiträning är vad som är planerat under dagen!:) 

Uppdatering

Hej! Oj nu var det längesen jag bloggade! Gjort mycket sedan sist, blandannat som jag berättade om Annes salongs firande, julia och Annies 20 årsfest! Sjukt mycket jobb då jag jobbade hela förra veckan, hela helgen och denna vecka, så ser framemot en ledig helg!  Fotboll, mycket träning, utgång, myskvällar här hemma, varit med min älskade farmor, pratat med saknade Felicia och Annie som just nu befinner SIF i Mexico och annat! Tänkte jag lägger ut en bildbomb från dessa två veckor! 

Annes firande 
Vann hörlurar!:) 

Middag & 20årsfest


Hbk vann matchen och får stanna i Allsvenskan!Massa träning, älskar det!!

Utgång           


Jobb, alltid på sånna snygga mössor & ibland munskydd ;)
Helgen

Längtar riktigt mycket till helgen! På fredagkväll är det firande av Annes salong som har funnits i 60år! På Sinne kommer jag befinna mig, modevisningar från Rock Style, Anette och Maries hudvård kommer vara där blandannat! Lördagen är fullt upp med jobb, träffa saknade Sara, träning och sedan festligheter, ja 20årsfest för julia och Angelica, taggad!! Torsdag

Godmorgon! Att jag vaknar innan kl är 6 är inte vanligt, men så skönt och slippa stressa! Igår var det kondition så löpning på bandet och sedan mage! Idag blir det jobb som vanligt och ikväll är det thai, så sjukt taggad! 
Tisdag

När man vaknar tio minuter innan man ska cykla till jobbet känns det sådär... Men kom iväg i tid!! Efter jobbdagen var det snabbt hem ovh byta om och sticka till Tk, löpning och överkropp idag! Så skönt! Sen direkt på handboll och ikväll vann dom! Hemma nu och ligger i soffan och äter melon & apelsin, mums! 
....


Krasch!! :( 

.!

Väldigt bra helg! Barnpassning, syster hemma, Lejla hemma, Moa hemma!
Sjukt rolig kväll som började med förfest med ett härligt gäng sedan vidare till stan, riktigt rolig kväll! Idag sova länge och kollat hbk!! Nu ikväll haf Lejla och Moa varit här, så mysigt! 
På gång

Funderar på och göra en till blogg där jag skriver om träning och olika recept också vidare! Älskar läsa och skriva om träning så tror det kommer bli så!:) 
Helg

Äntligen helg så himla skönt! Igår ringde klockan 05.50 för att gå pw och jogga innan jobbet! På med reflexväst, i med hörlurar med taggande musik och så var jag på g! Så sjukt skönt och ska försöka göra detta varannan dag innan jobbet! Kvällen var hur mysig som helst, matlagning med Mimmi och sedan kom även Fanny! Precis sånna kvällar man behöver! Lördag och snart är det dags och vara barnvakt för Wilton, sedan ikväll är det utgång som gäller! 

RSS 2.0