Happy girl

Studentmässan kom igår, lycka nu är det verkligen nära 100 dagar kvar tills vi springer ut från Sannarp!
Dagen igår va riktigt bra, matteprovet fick vi tillbaka med ett resultat jag var glad över :) sen kom mössorna
Och kvällen spenderade jag tillsammans med Jonathan, Eric och Nathalie på Arosfortet, riktigt roligt!


Lyckorus

Vilken bra dag igår!
Kvällen blev hur bra som helst, började med att Tilda, Malin och Rebecca kom till mig pizza gjordes och sen kom några till tjejer! Prat, spel och skratt i mängder!


Måndag 20 februariMåndag och förtsa dagen på lovet skönt! Körde Hanna och Adam halv 8 imorse till tåget, två veckor i Thailand väntas för dom, inte lite avis! Men jag har iallafall hunnit med endel idag, städat, handlat, lunchat i stan med Lejla och nu ska jag snart åka in igen och noppa ögonbrynen!
Ikväll kommer några tjejer hit, mys :)

När glöden försvinner

Vad gör man när all kraft försvinner från en? Kan man få tillbaka samma glöd igen? Den kommer tillbaka, frågan är bara när!


Love

Vilken bra kväll, just precis en sån kväll behövde jag med bästa vännen, plankstek, massa prat, melodifestivalen, chokladfondue framför solsidan, men det bästa av allt att bara vara med min bästa vän <3


Skidor, ja tack!


Jag är så himla sugen på att åka skidor nu! Vill bara iväg från Halmstad någon vecka iallafall och
bara åka skidor i Österrike, frankrike eller var som! Ett gäng kompisar, strålande sol, after ski och
massa skidåkning åhh!

Fredagen


Vilken bra fredag, efter skolan åkte jag och Lejla till Falkenberg för att kolla balklänning till henne, åh måste även säga att jag köpte min balklänning i veckan, så glad och nöjd :) Efter Falkenberg blev det träning och kvällen firade vi Cissi som fyllde 19 år, Grattis igen vännen! Henne firade vi på Wild West :)


9 JanuariSnabb skoldag, sedan hjälpa Matilda och Sara med deras projektarbete :) Nu blir det cykla till jobbet och sedan väntar matte och naturboken på mig här hemma!


Hej och hå

Fullt ös medvetslös!
Gårdagen va bra skola till 12 sen laga mat här med några Goa tjejer, in till stan testa balklänning och sedan träna följt av möte hela kvällen:)
Idag skola från 8-16 nu väntas jobb och sedan plugg och kanske hinna med träna :)


<3

Jag älskar dig bästa vän <3


1 februari

Vilken mysig dag, blev roadtrip till Falkenberg med några goa tjejer i klassen, balklänning testades och sedan mys på ett café, mycket bra!


RSS 2.0