Sista dagen på lovet idag

Kärleksmumsen blev riktigt goda:) vi är duktiga på att baka måste ja erkänna. När ja kom hem stod mat framme Planka mycket gott! in till kattungarna mysigt. Amalia, Annie och jag ska träna imon innan skolan eftersom första lektionen är inställd:) så halv 9 är vi på TK och tränar. Efter skolan hämta Hedda och Viggo :)

Min kära syster kom hem idag från Österrike, dom har haft de hur bra som helst,
är ganska avundsjuk nästa år då sticker vi iväg!:)

Nä nu kallar filmen Bröllops Fotografen blir de
Natti!


Kärleksmums på gång

Hejsanhoppsan, gjort spanska hela dagen nästan, hunnit vara ute i de härligt vädret lite med:) nu kom ja nyss in från kattungarna och ska åka till Sara och baka kärleksmums :)



Så söta!


Lördag

Mycket trevlig kväll hemma hos Johanna tillsammans med Felicia,Moa, Adam Bengtsson, Adam Backe Jesper & Benjamin, god mat och mycket skratt och prat:) dagen har bestått av träning, hem och sen stan en runda i de regninga vädret som kommit-.- Ikväll blir de lite inflyttningsmiddag hemma hos Lejla trevligttrevligt.


Foto av mig


Fredag

High school Musical igår ju va bra :) Man blir så himla glad av musiken och allt, Kevin Borg som en av huvudpersonerna med de gillar vi.
Nu sitter jag här börjat läsa på Historian och ska fortsätta med Samhällsarbetet. Senare blir de träning med.
 



Onsdag

Hejhejhallå:) haft fullt upp hela dagen, när ja kommer in till grannens katt ja passar imorse märker ja hon är orolig sen åker ja till mormor och morfar och käkar, när ja kommer hem igen och går in till katten Missan igen så har hon fått två små kattungar, stannar där och senare kommer en till så tre stycken små söta kattungar. Så små dom va eller vad. sen ikväll har ja träffat några tjejer från gamla klassen mycket mysigt, tacos,kladdkaka och massa prat =) så kom nyss hem ska sätta på en film sen sova.

Imonkväll blir de high school musical med Sara i den nya Arenahallen :D


Snyggt va? xD

Titta så snygga glasögon man kan hitta i farmors lådor hahha:)
Va hemma hos farmor hela eftermiddagen mycket mysigt,nygjora
köttbullar, paj med vaniljsås till efterrätt mycket gott.




Tisdag






Massa snö har vi här, och solen varit här hela dagen så härligt:)
Nu ska ja handla lite till ikväll då kommer Julia och Sara hit mysigt.


Farsan (Y)

Ojojoj så rolig film haha:D Felicia & jag skrattade igenom hela filmen inte helt fel de? bra,  hur mår du idag bra? :D Sjukt mysigt va de igårkväll sen skulle Felicia sova över här men min migrän tog över så hon fick åka hem:( men de tar vi en annan dag och då ska ja jäkla mig inte ha migrän asså, mår bättre idag förrutom huvudet som gör ont än men de går över :) 
Sånt fint väder vi har idag med halv 1 ska ja äta hos farmor så ska snart gå ut i de härligt vädret sen går ja hem till henne mysigt:)


Hallå

Hur skönt med lov? MYCKET SKÖNT!!
Kom nyss hem från stan en lång fika med Lisa och Catherine mycket mysigt, länge sen vi träffades nu och mycket prat idag:) nu kom ja nyss hem och klockan 9 blir de bio igen haha mycket bio nu, ikväll blir de Farsan med Feicia sen sover hon över här mysigt. Bion igår va rolig tycker ja allt hoppas på samma ikväll.


Såhär snygga är ja och Julia ibland :)


Blomma


Biotajm

Söndag och nu åker jag på bio, blir It´s complicated:)
Har inte så mycket mer och säga idag så Hejdå!


SNÖÖÖÖÖ

Ojjj hur mycket mer snö har de kommit?? Herregud säger ja bara mycket och nu snöar de riktigt mycket igen!!
Idag har ja varit med min kusin ute i snön, och ja jag lyckades typ stuka knät genom att hoppa på en hård gjuten sak som ja inte såg av all snö så går lite sådär nu xd sen fikade vi hos mormor och morfar:) Nu ska ja hoppa in i duschen för att senare spendera kvällen hos Felicia mysigt :)

För övrigt är vi kattvakt åt våra grannas katt, som kanske kommer få unga medans vi passar den:P

Hejdå:)


SPORTLOV

Vi har LOV :D ett mycket efterlängtat lov verkligen. Spanskaprovet är över, svenskan färdigt,valen färdiga och engelska klar härligt att denna veckan är över och ett helt lov framför oss:) Idag efter skolan åkte jag och Julia till Annes salong där Mimmi klippte sig, sen gick vi och åt med amalia också. Sen skulle ja följt med några tjejer i klassen till Cissi men de blev inte så för mig så åkte hem och nu sitter och kollat Let´s Dance med mammi mysigt och bara vara hemma ikväll:)

Hej Då


Onsdag

Efter ledarskapsföreläsningen åkte jag och några i klassen och åt Kina mat mumsigt :)
vid ett tiden kom jag hem och satte mig med plugget och ja jag har faktikst pluggat ända
sen jag kom hem till nu, och ska fortsätta nu snart.... har iallafall gjort klart svenskan som
vi ska skriva recension på imon tänkt klart hur ja ska skriva och allt och de känns som att de
kommer bli bra:) Spanskan ska ja plugga vidare på nu.
Kanske sticker och träna ikväll om jag hinner de, vilket ja hoppas:)

HEJDÅ


Semledagen idag

Just de ja de är ju semledagen idag, har ni ätit semla? själv är man ju allergiskt mot mjölk,nötter så här blev de ingen för mig inte, menmen kanske gör egna någon dag med laktosfri lite laktosfritt får ja allt klara ibland.


Och just de ja hann itne uppdatera igår hade fullt upp hela dagen.
Farmor fyllde år så va hos henne efter skolan Grattis världens bästa farmor:)


Hur ska ja ha de?

Hittade några bilder som ja tog för snart 2 år sedan? kan de stämma haha
är  inte säker trodde de va ett år sen men vet inte 1 eller 2 år sedan iallafall,
men de ja ville komma fram till ska ja ha håret så som ja har de nu eller ska
ja ha de kortare som ja har de på bilden?:P 






I have a dream

Vaddå mycket i skolan nu och efter lovet? hahha jaaoo har ju en hel del, men idag slutade vi iallafall en timme tidigare så hem till plugg,träning och plugg igen ända till nu. och imon är de en riktigt skön dag i skolan ska ha ledarutbildning till 11 sen slutar ja mktmkt bra, så blir hem till spanskaplugg med Julia.

Nu ska ja fortsätta med allt plugg ser framemot ett lov kan ja säga:)


Perfekt

Just när ja står och bakar kommer Felicia och Matilda hit, fick alla hjärtansdag present åhh så snäll du är vännen, supergod kaka va de:)) Älskar dig Felicia.
Sen fortsatte ja med kakorna och vet ni dom blev jättebra måste ja erkänna:)







Innan ugnen

Efter ugnen :)

Från Felicia där kakan låg, såklart åt ja upp kakan direkt för den va så mumsigt


HejHejHallå

Mysig kväll igår hemma hos baaz åhhhhh Erik i melodifestivalen såå snygg eller vad?? få se han live med ju de här blir ju bara bättre och bättre:), Måns,Ola och Erik fler blir de.
Senare ikväll ska familjen och farmor ut och äta:) farmor fyller år imorgon så vi ska fira henne, blir mysigt.
Åter till bakningen!


Bakning

Glad alla hjärtans dag ♥
Håller på och baka vaniljhjärtan, väntar på degen som är inne i kylen, sen kommer de svåra och fixa ihop dom har aldrig gjort de innan men de är ju kul med lite utmaningar:) ska bli en liten överraskning till mamma och pappa, fick en träningstopp av dom idag tack :)
Nä nu ska ja ta ut degen ni får se resultatet senare om dom inte blir helt fel haha;P



Lördag

Tjenamoss, allt bra? Idag blev de stan en stund sen hem och ta de lugnt, till farmor och bada:)
Nu sitter ja och väntar på mat de börjar lukta gott så snart är de nog klart. sen åker ja till Felicia där ja ska spendera kvällen tillsammans med henne och Daniela :)



Fredag:)

De har varit fullt upp hela dagen, Idrott först roligt! Historia mkt skriv, spanska lite diskution om man säger så, film. Sen stan en stund köpa lite grejer till kvällen, hem och fixa för kvällen, duka,handla mer, och fixa lite alla♥dag presenter. Sen kom Sara och Annie kladdkaka gjordes och sånt, Julia och Mimmi kom och de blev laga Tacos, massa prat. Gott blev de sen Let´s dance, ännu mer prat, solsidan och massa go efterrätt:)
Mkt mysig kväll.

Nu ska ja sova God Natt


Grattis Rebecca

Grattis till Rebecca som fyller 17år idag:D
Hoppas du haft en toppendag.
Saknar dig vännen va ju du och ja från dagis till 9an men nu blir de inte ofta längre,
våra knastider, du och ja= Hhahah ja du va ska man säga?? vi kunde alltid hitta på något bus
och ja du i 9G va vi nog dom som klantade till oss xD Hur de än är nu så ska du veta att dessa åren har varit underbara med dig, och vi ska fortsätta vara kompisar men de blir inte lika ofta nu, men vi får se till att skärpa
oss:) Hhaaha så mkt vi gjort, dagistiderna, Jutarumtiderna, Hallägratiderna (Y)

Vi får ses någon dag snart vännen.
Du har nog haft en superduper dag värkar du haft när ja sms dej :D

Bild på Beccie några dagar innan vi slutade 9an hemma hos
våran mentor, vattenkrig:)


Happy


HejsanHoppsan:) dagen har varit ganska lugn i skolan började med eng, sen håla, samhäll film och svenska. Sen åkte jag med Annie hem och åt lite och bestämde lite inför imorgon. Sen åkte vi till TK och tränade med även Amalia:) träning tisdag,ons,tors, fredag och lördag och va säger vi om de? De gillas mycket:)
Imorgon är de fredag och de blir de skola som vanligt, sen handla lite saker, hem och fixa lite inför kvällen. Då kommer några i klassen hem till mig och lagar mat och sånt myspys:)

Sov Gott!




GRATTIS CISSI

Grattis Cissi på födelsedagen:D
17 år idag, hoppas du har en toppen dag.
Tycker ja du hade i skolan hihi massa fina sånger :D



Lite massage?

Va skulle inte vara bättre än lite massage nu?
Vanlig skön massage skulle passa mig perfekt precis nu. Även när man har ont passar de bra då är de Thai-massage eller klassisk massage. Vill man bara ligga och njuta för stunden och minska för att få ont senare ska man satsa på polynesisk massage, de är de ja vill ha nu :) 
Så lite massage nu skulle inte vara helt fel. I thailand testade jag ansiksmassage de ni de va så skönt att ja inte vet vad, testa enligt mig säkert bra här i Sverige med.

Här är när vi fick massage i Thailand, man bara gick dit och fick
de, åhh så perfekt eller vad.


We belong together




Träningen gick alldeles utmärkt :) Stepen som ja bara varit på en gång för väldigt längesen va riktigt kul tycker ja:) Amalia och Annie va även med.
Och vet ni nu ska ja försöka plugga lite spanska kommer nog inte lyckas så bra. kl 8 blir de Mästarnas Mästare de ska kollas på:)




// Charlotte


I skolan

Sitter i skolan och väntar på lunch, hungrig som in i :)
Efter skolan blir de träning dubbelpass först Core sen Step, blir kul.
Skriver förmodligen när ja är hemma.

Ha en bra dag!

 


Måndag

Dagen har bestått av skola och sen fika hos farmor :) ja och Annie jobbade på som tusan på matten, bra team i matten asså(Y) Nu sitter ja och skrivier naturen och den är klar aldeles strax ska bara få hjälp med en sista sak sen en läxa klar för dagen. Sen blir de engelska och spanska med. Och gissa, ja trodde ja skulle bli 500kr fattigare idag för ja inte hittade mitt skolbusskort efter första lektionen hittade ja såklart de i väskan tuurr.

just de ja i lördags gjorde jag en god gärning, en gammal tant skulle av samma hållplats som mig och hade typ 3 påsar med mat och ja va så snäll och hjälpte henne och bära hem maten, visst va ja snäll? ;) 


Vaddå mycket snö? :D  


Hejsanhoppsan

Dagen har bestått av plugg, barnvakt. massa bus ute i snön hihi.
Nu ska ja läsa våran kära engelskabok och svara på massa frågor.
Sen ska ja nog kolla OC, åhh älskar verkligen de. 

Lite bilder vi tog igår





Yeeesss

Gissa om ja är glad eller vad???? Annie tittar på mina golfklubber, ja säger tänk om ja skulle hitta något värdefullt i bagen, så ja börjar kolla i fickorna. Va tror ni inte ja hittar? Mitt älskade halsband som varit borta sen i höstas. Om ja blev glad eller de halsbandet va verkligen (Y) Såå glad ja blev:D



Kvällen

Mysig kväll med Sara och Annie:) Melodifestivalen först Yeess Ola gick vidare direkt till Globen vilket betyder att ja kommer se han Live:D hihi. Sen prat och lite tv. Hahha dagens roligaste va Saras kommentar om vi inte åker till Grekland kan vi ju åka till Liseberg, hahha så knäckt jämnföra Grekland och Liseberg haha lite skillnad xd

God natt på er!


Lördag

Hallå
Direkt när ja vaknade frågar mamma om ja ska med och kolla när Mariette sjunger på Rejmes, så snabbt fixar jag mig och sticker med mamma, riktigt bra va hon:) Sen åkte ja in en snabbis till stan och fixade lite, hem sen direkt iväg och vara barnvakt :) nu har ja precis städat mitt rum och ska käka.

Ikväll blir de Melodifestivalen med lite tjejer :)


Fredag

Nu sticker jag snart hem till Moa och tillbringar med dessa tjejer nedanför:) Ska bli trevligt laga Tacos ska vi blandannat göra:)



Ha en trevlig kväll :)


walking in memphis

Ojj va massa kurser de finns och välja på. va och kollade på olika, blandannat psykologi a måste vi läsa i kursen sen ska ja välja b med:), retorik kollade vi med på, filosifi, småföretagande och privatekonomi hann ja inte med och kolla men kanske blir de med och matte C säkert något mer ska kolla mer på de.
Men nu blir de plugg till idrottsprovet vi har imon, sen ska ja och Amalia på dans, har aldrig varit på de innan så ska bli spännande.

Hej då/ Charlotte


Hallå snyggingar:)
Julia och Mimmi är i Italien dom kommer hem
i övermorgon tur för dom, saknar er tjejer<3


Funderingar över val

Sitter för fullt och funderar över vad man ska väla för inviduella val för 2an&3an, tror jag vet ungefär iallafall. Och imorgon ska vi få information om kurserna så då kommer ja nog veta lite mer med. Så bra. Efter skolan åkte ja till farmor, hjälpte henne och skotta, åt och plugg. plugg hela eftermiddagen typ men känns bra nu efter. Mycket i skolan nu men de går bra bara man börjar i tid:) 

Nu ska ja läsa vidare på idrotten och vänta på Andra Avenyn.


I skolan

Sitter i skolan och har samhäll, skriver om dödsstraff ska argumentera emot dödsstraff. Faktiskt ganska intressant. Om en stund mat sen håla.. Lång bilkö till skolan snöar fortfarande ute :O undrar hur länge de kommer snöa, så har länge och mycket snö va länge sen de va här vet inte ens om de varit de.

Hej Då

 


God Morgon

Jag är vaken:O Nog första gången på länge ja är uppe innan typ kvart i 7, perfekt kanske man inte behöver stressa :) Idag blir de iallafall skolan halva klassen ingen natur ja en av dom så håla från 10.50-13.15...  Sen hem till plugget!!

Nä gröt ska göras, ha en bra dag!


SNÖ

SNÖÖÖÖÖ, ojj herregud va mycket snö de är och snöar är, ska även göra de hela natten.
Många bussar är inställda pga detta så vem vet kanske ingen skola imon om man har lite sådär tur :)

God natt
PS gissa va min idrottsbok låg? hoppsan under massa papper på mitt skrivbord xd


Tisdag

Nyss hemkommen från träningen med Amalia:)
Och ja nu skulle ja plugga Idrott, men ja hittar inte min bok hade den i söndags och hittar inte den nu, inte i skolan heller har lite smått panik över att vi har prov på fredag och boken är helt totalt borta, men ska kolla med Rebecca imon om ja får låna hennes:)

Nu ska ja ändå lite vidare i hela huset vilket ja gjort ganska många gånger redan...-.-


FörstaFebruari

Hur är de med er idag? Jag mår fintfint:)
Dagen har bestått av skola,hälsa på Hallägra en snabbis med Vanessa,hem till farmor och plugg...
Har inget mer och säga nu, ska börja läsa Pojken Som Kallades Det nu.

Hejdå!


Rebecca&jag ♥


RSS 2.0