Onsdag



Igår blev de inget bloggande man hinner inte med de alltid ;P Va barnvakt efter skolan hela eftermiddagen och kvällen mysigt:) Idag va de svenskaprov känndes ändå helt okej. Efter skolan åkte ja hem till farmor sen åkte jag och fixade lite saker till Fredag :) Imon är de bara en dag till jag och Felicia åker wiiieehhooo nu längtar ja riktigt mycket! ska nog börja och packa lite ikväll.


Måndag

Att sluta vid 11 är inte helt fel:) två lektioner idag mycket skönt. så hem och äta sen bara att sätta sig med massa svenska ord, prov på de på onsdag massa konstiga t.ex. radikalt,eliminera,bondfångare och massa andra konstiga ord jag ska få in i hjärnan haha:P snart klar med va allt betyder iallfall sen är de bara och plugga in dom. Jag vill träna men min förskylning är lika dålig som den varit i en vecka nu. Tycker de kan räcka nu:) men de går nog över snart då ska de tränas lika mycket igen!


Jag för ett antal år sedan:P


Söndag

Dagen har bestått av slappslappslapp, så va de ju dedär med plugget. Blev inte så mkt menmen de tar ja imon:)
Va hos Julia en stund också hämtade lite saker och blev även lite prat. Nyss pratat med Felicia om lite Stockholmsplaner våran påskmiddag kommer bli super de vet vi!!:D hihi de kommer bli så kul:))
Nu ska jag kolla den bästa Serien OC :)



JAG ÄLSKAR DIG


Fest

Tack för igår alla vänner, och ett särskilt tack till Julia som vi va hos:) Mycket kul kväll!
Här kommer några bilder














Hemma hos Julia

Sitter hemma hos Julia och fixar lite inför kvällen :) De kommer bli kulkul!!
Dagen har annars bestått av film och lugnt inför kvällen :)
Nu ska vi snart äta sen fixa oss:)
Ha de kul ikväll alla andra med!!


FRRREEDDAAGGG

Riktigt härlig dag i skolan eftersom vi slutade redan 11:) så jag och Julia åkte hem till henne och fixade lite saker sen massa prat och skoj :) Nu kom ja nyss hem och Sara kom precis ska fixa lite saker och sånt hihihi;)







Måste bara påpeka att jag och Julia är riktigt snygga på dessa bilder!:)


Våffeldagen

Engredovisning ja skrev igår ja skulle ha idag blev flyttad till måndag. kollade en film på Eng ist:) På samhällen va vi i Galaxen och lyssnade på en man som pratade om sitt liv 20år i fängelse efter att ha mördat ett flertal personer tror ja de va eller en person något sånt så hemskt asså men bra och lyssna på de va!

Våffeldagen idag ju de har ni väl inte missat?:), så efter skolan åkte jag Annie och Sara hem till mig och gjorde våfflor. Dom blev verkligen jättegoda, satt ute i solen och åt med åhh de är vår i Halmstad riktigt härligt väder idag med ju de gillar vi!:) När Sara åkt hem gick jag och Annie en runda lika härligt då me like:) Nu har ja precis gjort klart historian till imon skönt ska lägga mig och kolla The Holiday den filmen tröttnar man inte på!












Vårtecken!

Kul dag, mumsigt och årets första fika ute!


Onsdag

Va i skolan ända till klockan 5 idag slutade 2 sen skulle ja vänta för att ha ett samtal med en lärare kl halv 5, så passade på att skriva på min redovisning ja har i engelska imon sen vid halv 5 kom mamma och vi hade samtal. nu övar ja på engelskan sen ska ja nog belöna mig med en film efter så mkt plugg vi haft än är de inte slut innan lovet men orkar inte mer idag så de blir nog bra:)
Imon är de våffeldagen då blir de såklart göra våfflor med Annie mums!:)


God kväll

Att sluta klockan halv 12 när man skulle slutat 3 är inte helt fel:) maten stod på bordet när ja kom till farmor mums:) sen hem till plugget naturprovet imon hoppas ja pluggat ordentligt nu har ju ändå pluggat mkt på de. och en bra sak till idag är att biljetterna till Stockholm är bokade, så nu är allt de fixat med perfekt 4h tar de med tåg 1 byte i Göteborg:)
Nu har pappa nyss förhört mig och ska lägga mig, imon blir de förmodligen plugg på biblan
efter skolan, har engelskaredovisning på torsdag!


God natt♥


Yeeesss

Vet ni hur glad jag är?? jag är Superduperglad nästa fredag åker jag och superdupertjejen Felicia till Stockholm och stannar där till tisdagen, åhh va jag längtar. De kommer bli så kul va kan de liksom annars bli med Felicia i Stockholm liksom?:D Så alldeles strax ska tågbiljetterna bokas sen är de bara och vänta tills vi åker!!:D


Happy


Ja pluggarochpluggar naturen prov på ons, sen engelska news week på tors
nästa vecka svenskaprov sen inget mer innan lovet wiieehooo:)
Jag längtar till Lovet:D



Söndag

Söndag och ja har pluggat, kollat fotboll i förmiddags. sen åt vi hos farmor och övningskört idag med (Y) sen har ja pluggat mer och nu har ja precis storstädat mitt rum nu är de riktigt fint igen:) någon dag ska ja rensa i min gaderob med. Nu ska ja lägga mig och hoppas på att min förskylning,halsont är borta tills imon:)
Sov gott!



 Vad hände med allt de vi sagt, bestämt?
Men ja är sjukt glad för dessa åren på Hallägra vi hade så kul vi haft hahha,
och glad att vi inte tappat kontakten helt:)
Jag saknar dig Julia, som vi hade de innan♥
Detta skrev ja på bdb i Juni:
Julia du är bäst allt vi gjort dessa åren skrattat, gråtit flummat hahah ja allt man kan göra:D och mycket mer ska de bli bästaJulia föralltid<3
Och Julia du vet va vi inte ska glömma och fråga du vet haha våran lilla sak:D<3
Julia:
aaw älskar dig:) dessa åren har vart bäst , vart mycket mycket skratt! men även mindre bra saker men vi har alltid hjälpt och stöttat varandra :)<3 , å lena sötis hihi , nejdu dt ska vi allt fråga:D haha bäst <33
Ville bara säga att ja saknar dig!


Lördag

Idag har jag pluggat på förmiddagen sen gjorde jag maten(Y) i eftermiddags var jag barnvakt hos Hedda&Viggo.:) sen när Anne och Micke kom hem igen testade vi massor med klänningar hon haft på bröllop mfl riktigt kul va de, riktigt kul eftermiddag hihi:) Nu kom ja nyss hem vi har varit hos våra kusiner ikväll trevligttrevligt god mat, efterrätt, spel och sånt:) Nu ska ja nog kolla en film lär nog somna men de gör ju inget för sova de ska jag göra snart.

Sov så gott!


FREDAG

Första lektionen spinning idag riktigt jobbigt va de svettades ganska mkt :P men de va kul också så de kanske man ska börja gå på :) Efter skolan åkte jag och mamma och kollade uf mässan:) min syster och hennes företag va med (: Nu kom ja nyss hem och har handlat körde dit gick lyssande. Ikväll ska ja träffa Felicia, Moa och Johanna :D

Hej då!


Rebecca & jag skolavslutningen i 8an


Mycket träning de gillas

Fika idag med efter skolan(A) hihi idag med Malin,Cissi,Natha och Sara mysigt :)
Nu sitter ja i tvrummet och är trött och börjar redan få träningsvärk efter att ha tränat
Body Combat, mycket kul pass och väldigt jobbigt. Det är som boxning men man gör de 1&1.
klockan 8 imonbitti ska vi ha Spinning på idrotten hahha japp ja kommer ha träningsvärk vilkat
är skönt man känner att man verkligen tagit i då:) Älskar den känslan efter man tränat!!

Nu till och läsa naturen som vi har prov på nästa vecka.


Felicia och jag är Grillmästarna!:)


Hedda och Viggo


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Onsdag

Hallojsan, efter skolan gick jag och Sara och fikade mysigt:) Sen hem snabbt för ja glömt mitt presentkort ja skulle ha så hämtade de och sen bussen in igen för att köpa en perfym och linne :) efter de bussen hem till Hedda och Viggo mysigtmysigt nu kom ja hem för någon timme sen och har pluggat nu ska ja nog lägga mig och läsa en bok tror ja faktiskt :)

God Natt
Sov så gott! ♥


Denna köpte ja Vera Wang Princess Me like :)




Filmer från Melodifestivalen

Så nu kommer lite filmer från Melodifestivalen med:)
Kanske lite suddiga men hihihi :D




Erik Saade :D



Vågen innan sändningen började på tv :D




Erik igen!!:D


Anna sjunger när hon vunnit :)


Ola:))

timotej :)

Darin :)


Tisdag

När man hör fåglarna kvittra, Skinnjackan är på för första gången iår och vi börjar se lite gräs igen, betyder det att  snart är de vår wiiiee!! Matteprovet idag vet ja inte hur de gick hoppas ja får bra iallafall:) sen film på hi, natur film plugg sen lång rast som tillbringades med mina fina klasskompisar alltid mycket skratt med er:) på engelskan började vi med ett nytt arbete man ska planera en resa våran grupp är så bra haha de kommer bli så roligt våra fina planer!xD efter skolan hem snabbt för sen och träna Step mycket kul idag :D


Jag, Julia & Sara ♥

Jag är så sjukt glad att ja har tagit
dedär första steget nu, tack!!
Nu ska ja fortsätta och fixa detta :)


Bilder från Melodifestivalen









Eftersom filmerna laddas hur segt som helst får ni dom senare
imon eller senare ikväll :)


Måndag

Shheeenna:) dagen har varit skola sen hem till matteboken och plugga till provet imon. sen ute lite med i de härliga vädret:) nu ropar pappa vist att han var klar så ska övningsköra senare kommer bilder och filmer :)


Stockholm:D!!!!!

Heejjsan alla:) hemma i Halmstad igen och jag har haft en superduperbra,kul helg i Stockholm:D Började att vi kom upp till våra kompisar vid 7 tiden i fredags, mat,prat och spel :) sen lördag upp till stan alla vid halv 11 sen va vi där och shoppade hela dagen hittade endel saker som ja gillar mkt:)) sen lunch, shoppa igen, fika och sen till Globen för att kolla Melodifestivalen:D helt sjukt hur häftigt det var och kolla de Live går inte och förklara så mkt häftigare än att kolla på Tv, massa sjung,skratt,vågen och massa mer:D Själv höll jag mest på Erik och sen Ola tror jag hihih:) men Anna som vann va duktig hon med tycker jag. Det va verkligen helt annorlunda att se de på riktigt :D Sen efter Melodifestivalen hem till dom igen, prat, kolla alla bilder och filmer vi tatt under kvällen och sånt BRA!! Bilder och filmer kommer senare.

Tack för en underbar helg, och hoppas ni andra har haft de lika bra som mig :D


Stockholm nästa

Fredag och vad betyder de?? Stockholm om fyra timmar ungefär:D Om en timme åker jag till skolan och skrivier Historiaprovet sen åker vi wiiee:D Så det blir inte bloggande i helgen förmodligen om de inte kommer något inlägg så får ni ha de så bra, De ska jag verkligen ha det:D


HEJDÅ Halmstad :)


Torsdag

Yeess ja börjar fatta Historian de är så skönt och läsa och man fattar de man läser(Y) Sista dagen på plugget för historian så skönt sen efter provet åker jag till Stockholm :D Kanske man hittar lite vårkläder med de hoppas ja på för de är något som ja behöver nu:)
Nu ner till kvällsmaten magen kurrar!


Snart snart

1 dag kvar imon till Stockholm:D wiiee och 2 dagar kvar till globen,finalen,unstoppable, manboy, keep on walking och massa fler åhh så kul:D






Lite smakprov :)

Goo kväll

Sådär ja nu har mamma förhört mig på Historian kunde de första ganska bra sen imon tar vi resten:) Blir nog bra. Nu ska ja in till grannarna och kolla kattungarna om dom växt lite
Hedå:)








Hhaha så klockren bild xD

Lite snygga bilder från sommaren och höstas:)


Hemma

För att ja vill fota fota fota :D hihihi Historian går inte så värst bra måste jag erkänn matten går bättre (Y) Naturen har ja inte ens börjat på toppen hahha men men de gör ja senare. Vill ha alla gamla bilder från min data som kraschade för ett halv år sedan kanske? men någon kunde fixa de så de ska ja be pappa göra så kul och kolla när man va yngre haha:D Lite nya underkläder hann ja köpa efter skolan med behövs ibland, sen byta en sak åt farmor sen bara hem till plugget.


I skolan

Sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja, håla i 2.5 h för en lektion hahah men plugg på historian sålänge så slipper man lite efter skolan iallafall :) 2 dagar till Stockholm idag perfekt :))
Puss på er


Hejsanhoppsan

Vad är bättre än att träna? åhh de är så kul skönt och slippa plugget en stund med. har sån panik över allt i skolan nu min mage och mitt huvud säger stopp nu men vad ska göras? bara kämpa vidare och hoppas att de går över.
Imon är de bara två dagar till Stockholm med längtar så mkt nu asså:)
Vidare till 1400-talet


Jag och Felicia
Du ska veta hur sjukt glad att ja har en vän som dig
du är sjukt bra Love You ♥


Måndag kväll

Samhällsarbetet klart yeess äntligen en sak klar :) Har även precis övningskört gick riktigt bra idag med körde riktigt mycket och på stora vägar (Y) Imon är de skola igen sen träning och plugg, ungefär som mina dagar ser ut nu när de är så mkt. imon är de bara tre dagar kvar till Stockholm med Yeess:D


Studiedag

Studiedag hur skönt? mycket skönt :) kom nyss hem från att ha träffat Julia H länge sen nu hälsade på på Hallägra träffade några saknade lärare Henke, Lena och Ulrika :) mycket kul! Nu ska ja till farmor och äta sen plugg till historian och samhällen som ska vara inne imon :S


i need to talk with you

Bra kväll hemma hos Johanna, såg Juno den är rolig den filmen haha började kolla någon konstig
film först men nejj den va inte så himla bra xd



Det ska bort från mitt liv, så himla skönt det hade varit.
Men de ska de snart göra iallafall bättre, de har ja lovat
en person har ja lovat så ska ja hålla de :)


Så är de

Jag har övningskört idag länge sen nu för de har varit så halt såå kul de va och börja göra de igen. Hade inte glötm heller (Y) Nu ska ja snart åka till Johanna och spendera kvällen där tillsammans med henne och Fanny :)

Hejsvejs!


Söndag

Södag och ja är uppe tidigt för att skriva på Samhällsarbetet duktigt, nu har ja inte mycket kvar måste bara skriva lite saker till så skönt :) nu ska ja nog pausa lite och iväg och kolla när syster spelar fotboll. Imorgon har vi studiedag hur skönt? Mycket skönt :D


Kvällen

Hejsan mina söta vänner, kom hem från Sara nyss ännu en rolig kväll:) började med eftermiddagen på stan med Julia och Mimmi trevligt, sen bussen till Sara med även Amalia och Malin kom sen med mat,melodifestivalen och prat. sen åkte dom hem och ja och Sara kollade tv och pratade hihihi (Y)

Nu ska ja kolla en film och sen sova, morgondagens planer är att plugga, försöka skriva klart samhällsarbetet då man slipper ha de på måndag, sen även plugga historian...

God Natt!








Thailand 07-08
Skulle inte vara helt fel att vara där nu :)


Lördag

Nu sticker jag in till stan med Julia, kolla vårkläder och fika:)blev så sugen på nya vårkläder nu när de är så fint väder och allt åhh såå glad jag är :D  något kanske ja kan köpa innan Stockolm iallfall:) Sen ikväll ska några tjejer i klassen hem till Sara blir kul de med.


Happyyy

Denna kvällen blev perfekt måste jag säga:D Massa prat, skratt,fruktsallad,gooosaker, dans, massage och ja allt som kan göra en kväll såå himmlla bra:) Jag är så himla glad nu. Mina vänner är så bra säger jag bara :))
Imon förmiddag ska ja till Badhuset igen, denna gången med Hedda och Viggo, kulkul.

En film nu sen sova, ja de låter perfekt!
Puss och god natt


7dagar kvar

Om en vecka åker jag till Stockholm:D Längtar väldigt mycket, så över helgen Stockholm träffa våra kompisar där bo hos dom, På Melodifestivalen finalen :D shoppa och bara ha de allmänt bäst åhh va ja längtar nu asså:D


Tummen upp för Sommaren med Göran

Utvärdering av Sommaren med Göran, en mycket rolig film man skrattade ju ganska mycket hahaha:) Blev dock lite smått irriterad på vissa grejer när de bara blev fel när han Göran hade sån otur hela tiden xd men rolig film :)

Lite goosaker till filmen de gillas!



FREDAG

Badhuset första lektionen med livräddning de va faktiskt kul tycker ja:) sen bara historia och spanska fick smaka Maté typ något spanskt te inte gott enligt mig beskt haha:P efter skolan blev de en långfika på Roberts med Felicia, Moa, Daniela och Alicia mycket mysigt, och massa prat och väldans mycket skratt våran humor är så bra den haha:D  om en stund blir de Tacos sen kommer dom hit minus Alicie på Sing Star, prat och ha allmänt kul :D


Sommaren med Göran

Precis laddat ner Sommaren med Göran ska belöna mig själv med att se den pluggat så mkt nu känner jag. och Sara ville se den med så hon kommer och ser den med mig :) 


Torsdag

Slapp sista lektionen idag skönt så hem till plugget, nu sitter ja här och pauser lite ska kolla lite på matten nu tänkte ja bättre än historian hahah:P senare om ja hinner kanske ja sticker iväg och tränar antingen springer ja bara eller går på combat får se hur de blir. Imorgon ska vi till badhuset på idrotten med livräddning står på schemat blir nog bra de :)



Ibland blir ja så trött på personer som tänker på sig
själv hela tiden.... när man säger något om sig
själv måste den ha de precis så och allt kom igen
nu, tänk positivt :)


Du rockar

Felicias musiksmak rockar måste ja bara påpeka:D även du rockar Felicia! 
här kommer några av låtarna

Coldplay – The Scientist 
Metro Station – California
Coldplay – Fix You
Robbie Williams – Angels (Live)
Metro Station – Shake It
Robin Thicke – Superman
Mando Diao – Dance With Somebody - Radio Version
Miss Li – Oh Boy


Onsdag

Ännu en såndär härlig dag med sol, när man stod och väntade på bussen i stan kännde man verkligen hur mycket den värmde där de inte blåste :) blev riktigt sugen på att fota men hann tyvärr inte det idag hoppas på de är lika fint väder i helgen så man kan göra de då.  efter skolan har de bara varit pluggplugg&plugg så mkt nu. Längtar till vi åker till Stockholm på fredag är de bara en vecka kvar wiihhooo ska bli riktigt kul :)


Ibland har man såhär kul :D
pusspåer!


Jaghjärtasolen

Jag älskar detta vädret, solsolsol har de varit idag satt tillochmed ute och åt med Malin idag de gillar vi:) Nu tycker ja de skulle va skönt med vår faktikst inte helt fel de ni. Nu blir de filmen vet ni :D Snackade om sommarn idag i skolan åhh så härligt massa härliga och roliga saker :D

Puss på er


Tisdag

Hallå, hur är läget? med mig är de fintfint dubbelt träningspass idag riktigt kul var de. Lite lagom trött nu med. Sitter och skriver på mitt Samhällsarbete och de går faktiskt ganska bra:) Ska ändra min header snart men först måste ja hinna med och ta lite nya bilder som passar till våren:)
Nu ska de fortsätta skrivas på arbetet sen ska ja lägga mig och
kolla klart filmen som ja somnade till igår.


Måndag

Första dagen efter lovet i skolan bara två lektioner och träning innan så va inte så farligt och träffa alla igen :) Hämtade ju Hedda och Viggo sen mycket mysig och busig eftermiddag. Funderar på om ja ska fortsätta se klart filmen ja började på igår får se hur ja gör. vi hörs imon.


Söta Hedda!


RSS 2.0