Helgen har varit bra :)

Mysig kväll blev de, Tacos, kolla video från när ja gick på Hallägra xd, prat och flum :)
Helgen i övrigt har varit mycket bra.
Kompisar, träning frex2,lördag och idag de gillas:), kväll hos Hedda&Viggo,
Bastu och Massage, Plugg ja liten del av min helg.
Nu har ja nyss gjort Engelska en bok vi ska läsa och svara på frågor.

Nu blir de sängen för mig, skola imon men kan sova till halv 9
Härligt!
Natti


Hittade bilder från sommaren :)

Jag&Felicia Love <3




Kolla blond ja är på sommaren :)


Söndagen den 31Januari

Idag har ja pluggat mktmkt!! och Hanna gjorde Bullar som blev mkt goda perfekt till plugget,de behövdes. I eftermiddags har ja varit och åkt längdskidor riktigt kul faktikst:) Nu kom ja nyss hem och utkommen från en varm dusch. Väntar på att Sara ska komma hit om en stund :)
Imon sovmorgon till halv 11 härligt.



Bullar, haha orkade inte leta upp sladden
så blev såhär:)


Lördagen den 30Januari 2010

Blogg.se funkar igen. Igårkväll kom Felicia och Moa hem till mig, mysigt med massamassa prat och lite annat smått&gott:) Idag in till stan en runda med mamma kollade skor men inga följde med mig hem,testade även jeans funderar på dom, dom va snygga så kanske dom blir mina i veckan. När ja kom hem ringde Moa om ja skulle med till TK så åkte in dit med henne och tränade härligt. hem,dusch och plugg. Senare åkte vi till Hedda, Viggo,Anne och Micke där kvällen även har spenderats. En skön bastu och massage =)
Nu ska ja kolla Johan Falk

God natt!


Torsdag

Halv 12 i skolan oj så skönt:) slutade vid 3 åkte in till stan och fikade med Sara,Malin,Natha och Jesper:) mysigt. Sen ännu mera fika med Sara. Nu ska ja börja plugga vet inte va ja ska börja med har mkt nu men blir nog idrotten. Prov i de om en vecka. Men innan de blir de nog ut och gå en runda med mamma. Imon skola som vanligt sen ska ja leka med Felicia:D Träna först sen får vi se va vi gör för bus:)

Hejdå!


De har kommit ännu mera snö

Ojj va de har snöat idag eller? lugn dag svenska sen kolla film på Samhällen och även kolla vidare den på Naturen:) sen skulle vi ha matte men såklart är vi duktiga och kunde få till så vi fick jobba hemma idag med tycker vi får de väldans ofta nu för tiden. Men de tackar vi ju inte nej till, och imon har vi sovmorgon till halv 12. Efter skolan idag åkte jag och hämtade Viggo och gissa om vi frös när vi kom hem? jädrans kallt va de med snön som yrade omkring. Men sen mysigt, va där hela eftermiddagen och kvällen kom hem för ett tag sen och kollade nyss Andra Avenyn spännande.

Nä nu blir de börja på Engelskaboken vi har i läxa
God natt!

Just de ja måste visa sikken snygg bild jag fick från min
syssling precis xd hhahha kommer ihåg de vi älskade och
klä ut oss gjorde alltid de.


Tisdagen den 26 Januari

Prov idag som sagt, kändes väl inte sådär så bra tyvärr.Men får se hur de gick :) Efter skolan åkte jag till farmor sen nästan dirkt och träna :) Just de ja fick även information idag om inviduella val i 2an&3an ska bli kul vet inte vad ja vill läsa än men de får ja se nästa vecka ska dom ha lite mer information om kuserna så då får man förmodligen veta lite mer, perfekt blir nog kul.

Nä nu sängen med musik. God natt

M
an måste bjuda på sig själv ibland ;)


Måndag den 25Januari

Hola amigos. Måndagar är lugna börjar 9.15 slutar vid 2 inte alls farligt :) Nu har ja pluggat engelskan i lite mer än en timme duktigt va? och ska nu åka in till stan och möta upp mamma för att gå på Niccorean ska se om ja hittar några jeans skulle ja behöva :) annars kanske man hittar något annat skoj, får la se.
Nu går snart bussen Hasta Luego.



Sommartider HejHej sommartider

Wiiihhooo för att ja förmodligen ska till Kroatien i sommar och även kanske Grekland :)
I Juni kanske ja följer med mina kusiner och mormor&morfar till Kroatien så kul. Ska snackas mer om de.
Och de snackas för fullt om Grekland med iallafall Julia och jag snackar mycket om de så kanske där i slutet av Juli till Augusti till Grekland. så kul, och självklart massa annat skoj här i Sverige med Sommarstaden i Halmstad får man ju inte missa och de kommer ja inte heller göra:D
Sommaren 2010 Here we come, och ni som börjar träna nu efter nyår kan ju bara slänga sig i väggen, gör som mig och några andra träna hela tiden och sluta inte så kommer de vara mycket roligare och träna med. De kan ja lova er! Ja jag tycker faktiskt de är kul och träna riktigt kul.
Hahha Hejsvejs.


Kroatien


Secret Smile

Hhahaha Alvin och Gänget 2 var de idag som gällde, riktigt rolig va den med. Nu gick precis andra fam Petersson hem alltså Hedda, Viggo, Anne och Micke. och ja ska la sätta mig och plugga engelska-.- men snart är de provet över skönt:) En mycket bra söndag!
Kanske skriver senare får se.

// Charlotte


Haiti

Just de ja vi kollade också på Hope for Haiti, usch så hemskt de är asså. Ett litet barn som dom hittade efter 8 dagar levande fick man blandannat se, och nu läste ja precis på Aftonbladet att dom hittat en 23åring efter 11 dagar levande. När man se de vill ja bara åka ner och ta hem alla barnen och ta hand om dom tills de inte ser ut som de gör idag.






Bra lördag

Mycket trevlig kväll hemma hos Felicia tillsammans med finfina tjejer:)
Har även varit med Sara idag trevligt de med. kladdkakax2 idag har ja klarat av xd

Nä nu ska ja snart sova god natt på er :)


Alvin och Gänget

Ritkig mysig kväll igår, ni är galna innan kvällsmaten va de mkt spring i huset hahhaxd men sen efter vid 8 tiden satte vi på Alvin och Gänget så mysigt hahah som vi skrattade allihopa:) och nu har ja precis bokat biljetter för att kolla Alvin och gänget 2 med Hedda och Viggo imon och även Sara och hennes lillebror ska med, kul :) 
Nu ska ja plugga engelska, sen får ja se vad ja ska göra har lite olika alternativ Lejla skulle höra av sig senare. 

 



Heejjj

Slutade redan vid halv 12 idag så skönt :) nu har ja bara tagit de lugnt hela eftermiddagen skulle kollat i stan efter att köpa stansar och sånt, men orkade inte så ska se om ja kan beställa de på internet nu i helgen:) om bara en liten stund åker jag iväg för kvällen och är barnvakt, blir massa bus, film, och såklart massa gosaker.

Ha en bra kväll alla coolingar!!


....

Carpe Diem...

morgondagens planer

Sökt på massa olika hotell i Grekland, tycker de är så kul och kolla runt. Och lite sådär sugen blir man ju med på att åka iväg. Får se hur de blir med de :)
Imon är de fullt upp hela dagen, först skolan 8.10 börjar med idrott:P slutar 14.15 åker nog in till stan en snabbis och kollar lite till att göra smycken. sen blir de antingen hem en snabbis eller åka direkt till Hedda och Viggo, där ja ska vara barnvakt åt dom och två barn till. Så fullt upp blir de. Min kusin kommer med så de blir nog jättemysigt :)




natti //
Charlotte


I have a dream

Riktigt skön torsdag i skolan idag fick sluta tre timmar tidigare (Y) vi är duktiga på att fjäska. började med eng där vi bara lyssnade på en redovisning, rättade en sak. sen håla 2h och samhäll. sen skulle vi haft svenska men bara en timme för alla skulle sluta halv 3 idag, lärarna skulle på minnestund för en lärare:/ vi frågade om vi inte kunde få läsa svenskan hemma istället och vi fick :) så halv 1 slutade vi och ja åkte hem skulle plugga men ja råkade somna oj då. sen nu kom ja iallafall hem från boxningen. Riktigt kul pass varre och jobbigt kan ja säga. :)
men de gillar vi.

Nä nu får ja ta och plugga till provet i engelska.

ciaooo!


De Skulle faktikst vara kul

Idag när vi satt på Svenskan, hade lite tid över så snackade vi om Mamma Mia filmen för vi skrivit om de på Svenskan. Så kom jag, Julia,Mimmi, Amalia, Cissi och Annie på att vi kan ju åka till Grekland i sommar?
De skulle väl inte vara helt fel? Verkligen inte. Så kanske kanske vet absolut inget än, men vi tycker de skulle vara riktigt kul + fler som vill följa med såklart. Om vi får och allt hur mkt de kostar och ja allt annat vet vi inte än, men man måste ju få snacka om de annars kommer de ju verkligen inte bli av hahaha.
Så kanske Grekland :)

Har varit i Grekland en gång innan, och har sagt jättelänge efter att ja verkligen vill dit igen. Fastnade verkligen för de. och när ja ser Mamma Mia så blir ja ännu mer sugen. Älskar verkligen den filmen har sätt den hur många gånger som helst och tröttnar gör ja inte :)


Jag klarade de, och de ska Sverige också göra

Måste bara säga att jag klarade de:)
Kanske man ska göra de varje kväll om ja inte tränat då, låter bra
I handbollen är de halvlek nu och Sverige ligger under med
ett mål. Kom igen nu detta tar ni:)


Träning

Felicia sa till mig att hon gjort 500 sit ups idag:O hahha och nu så sa ja de ska ja med göra så japp kommer ha mer träningsvärk imon än ja redan har efter måndagen och gårdagens träning xd Ska på boxning imon med ska bli riktigt kul. Träning de gillar jag starkt :D
Har redan gjort 200 så 300 kvar. Framför handbollen nu så ska ja göra de. De har ja bestämt mig för haha.


Så hejdå// tränings Charlotte




Onsdag

Skolan idag fick ganska snabbt tycker jag allt. Louise T va på skolan och hälsade på så länge sen ja träffade dej så kul de va och träffa dej igen:) saknat dej vännen.
Efter skolan gick ja inom en snabbis till en affär och kollade om dom hade stansar, men hittade inte så ska leta vidare när ja har mer tid. Åkte iallafall hem och pluggade en timme, sen cyklade jag en runda till Hedda och Viggo, Mysigt. Hem och duscha sen nu har ja precis pluggat en timme till och ska gå och äta fläskpannkaka, Mums!


Nu ska ja börja

Nu är ja så himla himla sugen på att börja göra smycken att de inte är sant. Så har bestämt mig nu i veckan ska ja kolla i stan och se hur mycket lite saker kostar som man behöver för att börja. De är ganska dyrt med alla saker, pärlor, tillbehör och allt men man kan ju ta lite i taget:) så ska jag nog börja spara pengar till de om ja tycker de är kul ska ja fortsätta. åhhh så kul vill verkligen börja nu :)


Tisdag

Inte hunnit med och blogga idag. efter skolan som slutade 3 åkte jag hem hemma vid kvart i 4 tiden. Hade fått en tidning om språkresor och sånt läste om de. Skulle vara riktigt kul och göra de kanske kanske inte får la se vad som händer, men till Malta i sommar skulle inte sitta fel eller någon annanstans. Sen åkte jag och tränade Core riktigt kul. sen hem plugga till engelskaprovet nästa vecka. Kolla Handboll Sverige spelade och ledde ända in i sista minuten då dom andra gör mål och vinner så irreterande. Gjorde även mumsig kladdkaka.

Sov Gott //
Charlotte


Hahha snyggingbild på mig och Sara xD


Smycken

Är inne och kollar på en blogg, är en tjej som gör egna jättefina smycken, stansar in massa fina saker med. Blir så himla sugen på att beställa/ köpa så ja kan börja göra smycken jag med. De skulle vara jättekul och göra egna smycken. Så ska kolla runt lite på saker man kan beställa hem för att kunna börja, och sen testa på de för att senare kanske göra de mer avanserat om ja tycker de är kul, är de säkert:)

Bilderna är ifrån http://erturesmycken.blogg.se/






Måndag

Hallojsan

Idag när ja kommer till skolan 9.15 så är såklart den första lektionen inställd typiskt att man åkte till skolan, menmen:) Sen matte, håla igen senare spanska. efter skolan åkte jag direkt till TK och tränade, hem och duscha för att åka till Sara och plugga Historia. kom hem för en stund sen nu ska ja kolla tv och sen försöka somna lite tidigare än kl 1 som ja somnade igår -.-

// Charlotte


Söndagen den 17 januari

Varit och kollat på ishockey idag:) va där tillsammans med Amalia och hennes kusin, träffade även Moa där.
Kollade på Rasmus som spelade duktiga va dom och vann :) När ja kom hem va ja hur kall som helst ställde mig länge i duschen för att bli varm eftersom jag och Moa stod och väntade på bussen Länge! Senare kom mormor och morfar en runda. Nu har ja nyss läst igenom historia och ska nog kolla lite tv.
Ändrade även tillbaka min header nu, har denna sålänge ska fixa en ny snart när ja tagit nya bilder.

 

Natti//
Charlotte


Bilder




Likadana bilder men redigerat dom olika






// Charlotte


Kvällen (Y)

Mysig kväll hemma hos Felicia:) Jag va galen enligt Felicia och cykla till henne, men de gick alldeles prima. En konstig film började vi se med chokladbollar men stängde av den efter halva, blev istället OC och glass med maränger Mums!  Nu är ja hemma och ligger i sängen med musik och min katt gosar jämte mig.

Nä nu ska ja snart nana kudden
Sov gott /
en glad Charlotte


Happy

Helger är så bra:D dagen har bestått av film, kolla Innebandy med Lisa och sen lite mer film och annat:)
Nu ska ja snart åka till Felicia och spendera kvällen där toppen.


Finfina Felicia


FREDAGEN

Skridskor på idrotten idag kul ishokey spelade vi. sen Historia och spanska.
till Ica och handla med Lisa & Catherine till maten vi har lagat ikväll. hem en stund sen
vidare till Lisa och laga Tacos tillsammans med Catherine, Rebecca, Julia, Magyar, och så klart Lisa :)
Mysig kväll med god mat och massa snack. Nu kom ja precis hem och ska lägga mig och kolla
Sällskapsresan ( Alperna) så kul den är, vi snackade om de när vi åkte skidor att vi skulle se den.

God Natt ♥♥


I gotta Feeling

2 Lektioner idag lugnt ju(: sen åkte jag som sagt och mötte kusin på Hallägra, va med henne en stund på lektionen. sen hem till henne prat, spel och sånt mysigt. Jag gjorde maten ikväll tillsammans med pappa blev wokat mums! har även fotat lite ikväll men mitt battri tog slut så hann inte lägga in bilderna, de kommer. Nu ligger ja i min säng och har precis kopplat in min tv ja fick av farmor för ett tag sen men har inte blivit att ja tagit in den i mitt rum, men nu så och de känns så skönt med de i rummet(Y) Nu ska ja inviga den med en film hahha.
♥♥





Min goa lilla katt :)


De är tillbaka

Dagen har bestått av skola, farmor, plugg, tv i korthet :) Imorgon har vi först en lektion sen jag,Julia och Elin våran första håla denna terminen sen har vi bara en lektion till får sluta redan halv 1 för svenskan ska vi göra hemma. Efter skolan ska ja vara med min kusin så åker och möter henne på Hallägra :)



Hur är de när ingen vet hur man verkligen mår?
Nu har ja bestämt mig, och ja ska klara detta
hur jobbigt det än kommer vara så måste
jag ta tag i det för att orka detta.


Första skoldagen

Då va man tillbaka i skolan. Dagen var idag ganska lugn men den har många jobbiga lektioner som ja kommer vara trött på senare. men men de blir bra de med:) Kom nästan precis hem köpte fritidskort och foundition efter skolan. och nu om 10 min ska ja gå till bussen och åka och träna. När ja kommer hem funderar ja på om ja ska göra ansiksmask, fixa naglar och sånt man behöver ibland (Y) Lite fruktsallad på de med.


Denna använder jag och funkar perfekt.

/ Charlotte


Skidor

Helt underbar sista dag på lovet, med Julia och Sara i skidbacken. Vi träffade även Jesper där som vi åkte med ett tag, skrattade, snack om skidresa i liften, Charlotte missar liften, Julia trillar, FlamisenSara bara lite av allt. Riktigt skoj dag verkligen. De får vi göra om tycker jag! :)
Nu ska ja kolla film och nana tidigt för imorgon börjar ju skolan igen.








Hejsvejs! //
Charlotte




Nu ska ja göra Fruktsallad MUMS!




Vallåsen

       

Japp imorgon bär de av till Vallåsen med Sara och Julia, ska bli rikitigt kul
Har verkligen längtat efter att åka skidor så de blir perfekt, sen blir de grilla
korv med. Känner på mig att de kommer bli en bra sista dag på lovet :)


Bio :)

  • Helsingborg igår, mysigt. hittade klänning till syster & åt på en Italiensk restarang (Y), sen bad hos farmor, kvällen hos Sara :)
  • Idag ut och gå en runda i de sköna vädret, sen bara hemma och tog de lugnt, 5 bussen till stan för att kolla bio med Julia och Sara Har du hört ryktet om Morgans? den va roligt enligt mej :) sen åt vi på New Shanghai andra gången för veckan för mej (Y) mummsi!! Nu kom ja och Sara precis hem till mej mysfaktor på de.



STÄDAT

Då har ja verkligen städat mitt rum, riktigt noga med! båda dammsugat och torkat golvet. tog väck hela sängen, soffan och en liten byrå för att verkligen få bort allt damm. bytat lakan har ja med och hängt upp alla mina kläder. Så nu är ja ritktigt nöjd(Y) Ska lägga mig i min nybäddade säng med Findus och kolla Johan Falk, äta passionfrukt och vindruvor Mums!


Sov gott:)


Inte så bra bilder men man ser
Inga kläder i soffan inte
och de är rent och snyggt(Y)


HAPPY

Klockan halv 8 i morse va ja hemma hos Hedda&Viggo tidigt och gå upp men de gick bra:)
Viggo åkte till dagis och ja och Hedda kollade tv, åt frukost, spelade spel, lekte,prata, ute i snön gjorde snögrotta.
Sen kom Felicia med och vi spelade spel, sen göra mat efter maten gjorde vi kladdkaka och ja kan inget annat än säga att den blev hur god som helst verkligen, när vi gjort den åkte vi och hämtade Viggo hela bunten åkte hem till dom igen och vi åt kakan och busade :) riktigt bra dag, Hedda,Viggo & Felicia ni är så himla bra.

 Ikväll ska ja bara va hemma länge sen ja var de tycker ja så funderar på och ja ska ta tag i mitt rum och städa de ganska roligt när man börjar och framförallt när de är klart och snyggt. Sen ska ja kolla Johan Falk.
Imorgon ska vi åka till Malmö jag Hanna och mamma kolla klänning till Hanna. Blir kul.











Blev inga bilder efter vi hämtat Viggo så
tyvärr blev de inga på honom.

// Charlotte


Onsdaaggg

De är mycketmycket snö ute =) Dagen har bestått detta i korthet av träning, hyra film, ute och gå, fota, få julklapp av Felicia riktig glad för Tack snälla du <3, lagat mat med Felicia sen kom även Lejla.


Vaddå mycket snö? ;)














Vaddå helt perfekt?:)

Nä nu ska ja sova ska upp 7!!!! får låssas att ja är
i Thailand för då är klockan 1 där mohahha nu skojar
ja till de va?xd
Ska vara barnvakt hela dagen imorgon hos
Hedda & Viggo mysigt. Felicia kommer med
gissa om de kommer bli mycket bus då?


Sov gott//
Charlotte


Julia time

Kom hem från träningen för en stund sen och har precis ätit Planka åhh de är så gott :D (Y) Träningen idag va som vanligt riktigt kul och jobbig. Imorgon blir de Functional moves :) Nu sitter Julia på bussen påväg hit och kanske kommer även Sara med hit. Blir säkert ut i snön vilket ja hoppas för såhär mycket snö som de har kommit nu har de inte varit på riktigt länge och de snöar än, även inatt och imon skulle de komma ännu mer snö ojojoj:D Love it!! Funderar även på vilken film vi ska se ikväll får se vad de blir för någon. sen sover Julia även över här mysigt.
Nu ska ja möta Julia vid bussen puss


Hej ännu mera snö

Hejsan i snövädret, som de har snöat hela dagen så mysigt tycker jag!

Blev ingen bloggning igår dagen igår bestod av upp kvart i 8 nog tidigaste på lovet för att åka och träna på TK skönt. och sen förmiddagen lugn kollade på film med Hanna, den första av Johans Falks film GSI. Riktigt bra va den så nu ska ja se den andra Vapenbröder blir nog se alla som finns åhh så bra dom är. Kolla dom om ni gillar sånna som är lite liknande Beck filmerna men bättre enligt mej :) Sen åkte ja in till stan och fikade med Lisa mysigt. Sen en snabbis till Farmor och efter var ja barnvakt hos mina grannar. Hem och mormor och morfar åt hos oss. senare på kvällen va ja hos Lisa :)
Idag har ja bara tagit de lugnt än så länge snart kommer Louise till mig. klockan 4 tar ja bussen till TK och tränar. Ikväll ska ja nog träffa Sara får se vad vi hittar på.

Nu innan Louise kommer ska ja rensa lite bilder tänkte jag:)


Kinamat

Ännu en sån där bra dag på lovet=) började ju med en hel dag ute med skridskor. sen hem och fixa sej hinna sitta lite framför brasan. sen iväg och äta på new shanghai mycket gott åt friteradfläskfile, ris och sötsursås:) Efter de åkte Felicia med mig hit åt kladdkaka tummen upp för de med. Sen kom även Hanna Matilda och Sofia upp till oss. efter en stund åkte Sofia hem och kvar var bara syskonen Baaz och Petersson hihihi mysig kväll.

Perfekt början på nya året alltså. 2010 ska bli så himla bra!!

 


Lov är så bra

Ännu en bra dag, skridskoåkning hela dagen, med korvgrillning med =) så kom nyss hem och har tagit en varm dusch sitter nu framför brasan och ska snart börja fixa mig, för ikväll blir de ut och käka med Felicia, Johanna och Moa :)  Hoppas detta underbara väder hålla i sej nu hela lovet, kallt och sol perfekt enligt mej.


Dagen har varit perfekt!!

Hejsan hoppsan!! Hur mås de?
Dagen har varit suverän. började med att ja sov ganska länge för att vara mej. gick upp kollade lite tv och sånt. sen vid halv 2 åkte ja ner till kolbrottet där Hedda och Viggo Anne och Micke var åkte skridskor sen kom även Sara och Julia och åkte med :D riktigt skojsigt va de. åkte ganska länge sen åkte vi hem till mig och kollade Min stora Feta Grekiska semester ganska rolig film. Diggar gubben i filmen mohhahhaxD sen käk och sånt så åkte Julia hem och jag och Sara stack hem till henne spelade wiii och snackade, skojsig dag =)

Nu ska ja snart sätta på en film tro ja besämt (:










Nyår

Sådär ja nu kommer bilderna från igår (:
Blev mest bilder från när vi förfestade och även några på 12 slaget, annars tänkte man inte på att ta bilder.










Hahahaha snyggt xD









Klockan slog 00.00, Gott Nytt År :D







Avslutar med ett videoklipp
Tack alla som va där :)

2010

Nu är de 2010, ett helt år har gott. 2009 va ett riktigt bra år enligt mig :) Kvällen igår ja den blev riktigt lyckad
började med att jag och Felicia fixade oss här. sen åkte jag, Johanna, Felicia, Moa till Alicie och käkade med dom, sam och vicor:) sen tog vi bussen hem till Johanna där festen va. riktigt kul hade vi på 12 slaget va vi ute kollade massa raketer och massa gott nytt år kramar =)in igen Dans, prat och massa annat skoj med :D Jag och Felicia gick faktiskt hem i kylen senare men gick bra, sen sov hon här mysigt :)

Idag nyårsdagen fyller Max år så vi ska åka dit en stund och gratta honom.
Så bilderna får ni vänta med till senare idag

Gott Nytt år hoppas alla andra med hade en toppenkväll/ natt!!


RSS 2.0