Trött va ordet




Lite bilder från i fredags ♥

Ojojoj sikken dag är helt slut. Började med att vakna vid 5 för att gå upp och säga hejdå till syster, sedan kunde jag inte somna om, sen iallafall skolan till 3, direkt och jobba städa på Fridolfs hem hemma en kvart för att sedan åka till Tk på ett möte där. Kom precis hem och är verkligen helt slut, så blir nog en ganska tidig kväll för mig skönt :) imorgon är de en riktigt skön dag i skolan börjar vid halv 10 och alla lektioner slutar kl 12 :)


Syster till Norge

Imorgon flyttar min kära storasyster till Norge, och ska jobba där till Januari.
De kommer nog bli jättebra för dom.
Kommer sakna dig Hanna, men ni får ha de superbra där :)
love♥


Jag och syster för ett antal år sedan






Golden Train

God kväll! Ligger i min säng och lyssnar på musik och pratar med Felicia :)
Ska snart sova skola imorgon igen, helgen har varit så bra så.
Dagen har bestått av fira Hanna, OTH, handlat massa till Hanna för hon flyttar till Norge
på tisdag för att jobba, sen varit hos Sara en stund, massage och annat har jag även hunnit med,
hunnit med mycket denna söndag :)

Natti♥


Jag igår, tunikan jag köpte i Göteborg :)


Bara för att jag tyckte denna bilden va så snygg xD


GRATTIS SYSTER

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år :D Grattis min käraste Syster på födelsedagen :D ♥♥


What is love?


Jag, Lejla och Felicia som bilden också är ifrån:)♥

Tjena!
ingen sovmorgon här inte upp klockan 8 för att åka och kolla fotboll, två matcher först a- laget Astrio sen B-laget Astrio och dom vann både så de va kul :) Sen en snabbis in till stan och fixa present. Nu ska jag alldeles strax cykla till Johanna fixa oss där och sen vidare blir kul :)
Ciao


Right now

Hejsan alla godingar, De är fredag!! efter skolan åkte jag in till stan och fixade lite saker med kompisar :) Kom nyss hem och ska alldeles strax åka till Moa där vi ska spendera kvällen med några goa vänner laga tacos och massa prat, precis som de ska vara :)




Söt


Kolla den söta tröjan My lagt ut på sin blogg, tyckte den va grymt söt. Hittade den sedan efter
mycket letande på forever21
Funderar på att beställa hem den,hittade även fina ringar därifrån.


Oh boy

Hej finingar! Sitter och funderar på hur jag vill göra i mitt rum, är riktigt sugen på att göra något kul massa fler bilder ska jag iallafall ha, älskar de! hmm får tänka vidare. Sen vill jag göra något nytt med mitt hår med är på riktigt ändra humör idag, hmm? iallafall Fika med Lisa och Catherine efter skolan idag jättemysigt, längesen jag träffade er nu. Nu ska jag fundera vidare på hur jag vill ha de :)


Random

God eftermiddag! sitter i min soffa och bara tar de lugnt och lyssnar på Cooler than me av Mike Posner på hög volym! ska alldeles strax gå in till mina grannar och vara barnvakt där ikväll :) Sånt väder de är eller nästan storm ute och regn var och varannan minut.


Storm

Thailand nu skulle inte vara helt fel!


Ojj typ storm ute ju :O regn och världens blåst. Nu ska jag också ut och cykla i denna härliga blåst ska åka och spela Badminton med Sara kul :)


Genom eld

Kul med en lektion idag och sen håla i 4h och sen bara klassfoto haha ;)
menmen sedan nu ikväll har jag och Sara varit på Hbk-Malmö, Hbk förlorade tyvärr med 2-0.
Nu ska jag kolla Oth sen sova ny skoldag imorgon.

Två bilder på mig och Josefin i Göteborg igår



Snyggt haha


Tripp till Göteborg



Mycket trevlig dag i Göteborg med Josefin:) Hittade en tunika och en blus (y)
Nu är jag proppmätt och ska träffa Felicia:)


Hejsan



Åhh Oskar Linnros va jättebra igår kväll, med underbara vänner:)
Imorgon är det Göteborg som gäller shopping och träffa Josefin:) Felicia skulle också med men hon mådde inte så bra:( men hoppas jag hittar lite kul!


Sunrise





Hejhej hallå, massa nya lektioner och lärare idag kul dom värkade bra med :) Efter skolan hem en snabbis sen in till stan och fika med Felicia och Moa, mys! sen träning med Felicia riktigt skönt och träna!! nu har jag nyss övningskört gick så bra så:)

Hejsvejs


Funkar de?

Ny skoldag imorgon, och efter skolan ska jag och Julia träna direkt på tk duktiga va?:)
Natti!


Ibland känns allting så rätt men ändå så fel?


GRATTIS LOUISE

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!! Idag är det ingen vanlig dag för det är min fina vän Louise Torstenssons födelsedag!!
 GRATTTISS vännen♥♥♥♥






Need you now

♥♥




Första skoldagen är över efter sommarlovet, och jag tycker de va kul och träffa klassen igen:)
Träffade även 2 av våran nya lärare värkar bra(y), och självklart läxa hann en lärare ge oss jaja de blir nog bra, imorgon tror jag vi ska ha våran första ledarskap lektion, ser fram emot de:)


Skola imorgon











Tisdag den 17 augusti idag och de betyder att imorgon börjar skolan igen, vet inte riktigt vad jag tycker om de inte sådär jättetaggad asså haha. Sommaren 2010 har verkligen varit jättebra gjort massa massa massa roliga saker med underbara vänner och ja massa andra saker!! Idag va jag först ute och gick i de regniga vädret gick inte ut frivilligt skulle hämta cykel och sen kvitto hos Felicia:) sedan in till stan och byta storlek på lite saker jag fick igår åhh jättefina saker va de :) och sedan fika med Sara, My och Annie mys! Nu precis övningskört och ska ta något att äta, sedan blir de nog krypa ner i sängen och kolla One tree hill:)


Hipp Hipp Hurra för mig

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag :D Nu är jag 17 år!
Haft en jättebra dag, började med att bli uppvaktad på sängen med sång och presenter Tack:)
sen fixade på förmiddagen, halv 3 kom några underbara tjejer hit och firade mig med tårta, kakor, godis, bullar, sång, presenter och massa prat Love ♥
En halvtimme efter dom gått kom släkten hit massa god mat, presenter, sång och annat skoj!
Precis som en födelsedag ska vara :)
Fått massa presenter blandannat kläder, extern hårddisk, träningsskor, träningskläder, One Tre Hill, Pengar, smycken och andra saker, jätteglad för allting!! :) 
TACK ALLIHOPA NI ÄR BÄST♥

  


HAlllååå

Hunnit med endel idag, städat, bakat tårta, handlat kollat The last Song med Felicia nu ikväll sjukt bra film kolla den om ni inte sätt den:) och nu är de så att om 7 min fyller jag år hihi :)
Nu ska jag prata vidare med Felicia och se om hon kanske säger grattis snart med haha


Lucky



Från och med du♥
don't worry, be happy


Från och med du





Dagen har bestått av stan först med mamma och pappa, sen fika Felicia, Lejla och Ida. Köpte en tröja och träningskor jag ska få när jag fyller år, och vet ni de är inte alls länge kvar nu för de är nämligen på måndag fyller jag 17 år:) Ikväll blir de hem till Felicia med goa vänner hihi, men nu först en film och vila lite kom inte hem förrens typ halv 4 och vaknade av att de ringde typ 10? så lite trött är man allt men man har bara sommarlov en gång om året haha:) Kvällen igår hos Cissi va niiccee tack igen :)


fredag 13de




Trodde nästan den sista fina dagen varit, men igår va de riktigt varmt och skönt så jag och min kusin åkte ner och tog ett dopp riktigt härligt! tränade även igår :) Kvällen spenderades hemma hos Jesper med goa männiksor. Och ja de är fredagen 13de idag och de märktes ju inatt shit va de åskade, blixtrade och ösregnade började ju nästan precis vid 12 med? :O haha ikväll blir de fest så hoppas de inte regnar som de sägs, nu är de riktigt fint väder!
Nu hämta cyklar har 2 på vift så blir två goa promenader idag;P


Superwoman



hejsanhoppsan, hur står de till? för mig står de fint till haha. Spanskaprovet avklarat och de är skönt tralala. Annars då? jo dagen har annars bestått av stan efter provet med Julia och Jenny, trevligt värre.
Sen nyss varit och lämnat saft hos Hedda och Viggo? nu undrar ni varför, jo för att jag och Hedda har varit duktiga och plockat vinbär och igår gjorde jag klart saften riktigt god blev den om ni frågar mig!
Nu försöker jag få med Malin och fika i stan men hon hinner nog inte bussen så blir kanske en kväll hemma känns som de va väldans längesen så de kan behövas ibland :)
 Pusss♥

haha snyggt:)



Sometimes

Några bilder från Skåne


Innan Ystad


Sara och jag :)


Bevis på att vi badade mitt i natten:)

My och Sara på minigolfbanan

Barnvakt hela dagen igår mysigt :) sen kvällen hem till Johanna med massa goa vänner♥
Idag har jag faktiskt pluggat Spanska nu tror ni jag är galen plugga när skolan inte börjat än? men nu är de så att imorgon ska jag göra spanskaprov hoppas de går bättre på detta nationella än förra gången:) sen har jag även varit i stan med Malin, Natha och Cissi. Kvällen har spenderads hos Malin tillsammans med Anni, Astrid och Anna, trevligt!

Nu är det sängen som gäller
God natt!


Pissväder


Denna bilden ja vad gör vi? xd

Idag är de regnväder, men Fick en hel stranddag igår så de är jag glad över :)
Så idag blir de kolla fotboll så man kan ju hoppas på att de slutar!
Nu ropar pappa snart att vi ska åka så tjing!


Hemma

Hemma från Skåne, kom hem inatt efter en 3.5h resa med My för Sara stannade kvar där. Haft jättebra där nere, sol, bad i de riktigt kalla vattnet, Ystad, Tosselilla,bad mitt i natten och annat skoj! Bilder kommer lite senare när jag lagt in dom men min digitalkamera slutade och funka igår ingen aning varför? men har massa från systemkameran!:)


Mot Skåne

Sådär ja, nu har jag packat klart, för idag åker jag Sara och My ner till Skåne och ska vara där till Fredag najs!
Hoppas på att de blir sånthär väder som de är idag men varmare :)
Ha de fint hejsvejs♥


Tralalala

Igår var de Rix Fm så var där med ett gäng godingar, och sen mat på Harrys! :) Efter åkte jag och Felicia hem till mig och planderade värsta awsome planerna, perfekt! sen sov hon hos mig :) Idag blir en slappedag stan en runda med pappa. Ikväll är de Poolparty som gäller najs! :)




Köpen





Man ser kanske inte jättebra, men här är iallafall kavajen jag köpte och halsbandet.
Sen nedanför är de ringen jag köpte. Sen linnet har jag ingen bild på.

Hejsvejs!♥


Sommar sommar och sol




Lukas och Maja kör sin dans :)

Riktigt snygg bild :))



Ännu en snygg bild!


Sådär ja endel bilder från igår!
Dagen har bestått av Fira Hedda imorse, sen stan med Felicia hittade faktiskt endel saker en typ kavaj, ett linne, en ring sen skulle jag lämna tillbaka ett halsband jag köpte igår med gick inte så de fick följa med hem igen och de är jag glad för nu gillar de :) Nu kom vi nyss hem från att firat Hedda och Viggo.

Natti!


RSS 2.0