Snart jul (:

Skola idag eng,samhäll och sp, gick ganska snabbt. och jag och Julia åt våra goda Lussekatter :)Och haha idag började våran deal vem vinner de får ni veta i jan, och va de är kanske ni får veta någon gång:P Efter skolan åkte jag hem till Hedda och Viggo. När ja kom hem därifrån såg ja att skolkatalogen kommit så kul så kollat i den nu, och snart ska jag gå till bussen och träna med Felicia. Imorgon är de första december ju ojojoj 24 dagar till julafton då ju.
Nä nu går bussen snart puss på er<3


Första Advent

Söndag och de är första advent åhh så mysigt gillar verkligen julen♥
Lussebullarna blev riktigt goda :) när vi bakat klart åkte vi till Annie där även Mimmi och Markus va, mys. åkte hem vid halv 1 tiden och la och och snackade typ en timme. vaknade idag och vi åt frukost och tände första ljuset:D sen fixade vi oss och åkte in till stan och va på julskyltningen med Cissi också sen kom även Sara med, fikade på Fribergs. Köpte ett par lacklegging 25% på dom med. Sen åkte dom hem och ja gick en stund med Felicia och Johanna, :) sen mötte ja upp mamma. Nu kom ja precis hem och ska plugga lite matte.


Före ugnen

Efter:)

Snyggt xD


Julia på besök

Sitter här med Julia och väntar på att lussedagen ska bli klar:D Nu säger hon att ja ska platta hennes hår så bäst att göra de :D mohihii. Sen åker vi till frösakull och träffar några trevliga människor.


Härlig promenad

Så skön runda ute med kussen, blev nästan en timme när man kom in sen va de så skönt kinderna va alldeles kalla och röda och de känndes att man varit ute i den kalla luften. Nu ska ja och Julia ses snart, åka och handla till lussekatterna och mat till ikväll:) Puss på de<3




Åhhhh varför gjorde ja detta?? en enda mening och nej. Aja hoppas de löser sej och de inte är sant.


Ikväll Julia:D

Ändrade planer, blir inte badhuset idag så nu ska ja ut och gå med mina kära kusin:)
Sen ikväll ska jag träffa Julia :D Kull får se vad vi hittar på ngt bus som vanligt :D


min fisunge :D
baka lussekatter och julmusik, julmust snackas de om vi ska göra så mysigt :D


Lördag

Godmorgon Godmorgon, vaknade vid 10 tiden, och ska sätta upp lite julstakar, och mamma har nyss satt upp massa mys utanför huset med. Idag ska ja följa med Hedda och Viggo på simskola, länge sen ja va med och kollade och hjälp dom hoppar från 3an på badhuset dom små haha:D så de ska bli kul.




Kråkan

En kråka mitt i natten som håller på att kraxa utanför mitt fönster, dom brukar väl aldrig låta på natten? den har typ hållt på så i 5 min nu och slutar inte haha. Åhh jobbigt!!

krraaxxkrraaxx


Ser ni va han kraxxarr xD


Fredagsmys Hos familjen Baaz

Mysig kväll hemma hos Felicia(: massa prat, skratt, åkt bil med en galning som kör, herregud mitt hjärta där hahaxd, Idol, och VARFÖR ÅKTE MARIETTE UT?? så förvånad ja blev när ja såg bilden på henne där bakom ja baa FAN hon kan ju inte åka ut neejj!! Hon skulle ju vinna, men hon kommer ändå gå långt de lovar ja :D Nu hejar ja nog på Erik idag va han grym. blev nyss hämtad av min snälla syster, och ska nog sätta på en film som ja kommer somna till.

Sov gott♥ // en glad Charlotte :D


Min fina vän♥


Nu är de dags för fredagsmys

Jag är hemma efter en lång dag i skolan,många sjuka med typ 10st borta. teatern va kul cirkus ju, nästa gång är de filmning(: sen hade vi eng och serriöst vi har en som ska bli lärare ni vet? herregud förlåt med tycker inte hon är bra alls. historia,sp och sist idrott(: nu kom ja precis hem och ikväll ska ja antingen bara vara hemma faktikst eller kanske träffa Felicia får se. Nu ska ja iallafall hoppa in i duschen, puss♥


Vad tycker ni?

Sådär ja har gjort en ny header, första gången ja gjorde en egen så blev helt okej enligt mej eftersom de va första gången då(: Nu vet ja hur man gör och kan ändra när jag vill skönt.
Tidigare va jag och Felicia på Body Balance idag va de faktikst skönt, kanske man blir lite vigare om man går ett tag:P  Nu måste ja göra klart engelskan vi har till imorgon.


You are good

Riktigt mysig fika och kik i stan efter skolan med mina fina vänner Felicia och Johanna(: Fikade på roberts coffee massa prat, fick skjuts hem av snälla Lotta. nu ska ja och Felicia snart och träna.



Skolan

Samhäll nu, nu blir de media i samhällen(:


Torsdag 09.18

God morgon, hemma igen efter tandläkaren allt gick som ja ville inga hål härligt. nu kom ja nyss ut från duschen och ska inte åka till skolan förrens om 1.5 h skönt och slippa stressa(: sen har ja bara 2lektioner i skolan idag med, nä nu ska ja lyssna på musik och göra de vanliga problemet ja har varje morgon va ska man ha på sig idag? Bara jag som har de problemet?:P


Fanny&Felicia :D


Nattinatti

Så kul hanbollen va andra halvlek, första spelade dom inte så bra, men sen andra tog dom igen mkt. synd att dom förlorade bara. nu ligger ja i min säng och hostar och har blivit mer förskyld:S menmen de går över:D Imon ska ja till tandläkaren på morgonen så missar första lektionen, sen har vi håla till halv 12 så skönt att börja då:D sen efter skolan ska ja och Felicia fika, sen efter de träna:D
nähe nu ska ja nog sätta på en film Puss&godnatt♥


All i want for cristmas is you

Hejsanhoppsan, åhhhh så skönt att samhällsprovet är över, och de kändes faktiskt bra, hoppas läraren med tycker de så ja får bra hihi;P efter skolan åkte jag och några tjejer i klassen in till stan :) Hittade lite smycken ja vill ha i julklapp iallafall, Älskar smycken:D Ikväll ska ja kolla när Drott spelar match kul.




♥♥♥♥


Jul

kom på de är ju 24 november idag, en månad till Julafton idag:D åhh va ja längar till julen, julmusiken är på för fullt, söndag första advent julskyltning så mysigt :) och nu ligger ja i sängen och myser med min katt, är nervös för provet imon, men de ska gå bra hoppas ja vill få de gjort nu:)
Nu ska ja sätta på en film puss på de god natt♥

lite bilder ja hittade från julafton 07,08 som ja lagt ut på bdb, här är dom:)


Findus ♥, Julafton 07

Jag och kusin Julafton 07

Kusse och jag Julafton 08, ändrats lite på ett år ;P

Julklappar Julafton 08


I Can

Jingle bells jingle bells, precis va ja lyssnar nu:P och har precis pluggat nästan klart till provet vi har imon, tror ja kan de mesta får la hoppas på de iallafall ska kolla en sista gång snart:) annars har dagen varit kul tycker ja allt, teatern va kul cirkus, sen ingen matte håla i 2h, hi, eng. Skratt har dagen även bjudit på, åkte bussen hem tog den med Julia och Mimmi, träffade även Beccie, Annie,Mea,Lukas och Hanna, gick med Beccie en stund hem kul och träffa dej igen. gick till farmor och åt, pluggade och sen tog ja ett varmt bad där. hem och plugga vidare, och nu sitter ja här då med musiken, och kollar om våran matte är inställd imon eller inte, får la se.


Måndag

hallå i regnet.Ojj va de regnar, har snetak i mitt rum så man hör hur mkt de regnar och de är inte lite kan ja säga

Har haft fullt upp igår va de somsagt plugg, sen barnvakt 2-halv 7, sen hem igen och plugga.
idag, skola, direkt och hämta Viggo på dagis, passa honom va hos dom till 6, sen hem och käka, åkte till tk med syrran tränade body balance med Felicia syrran och Johanna :) nu är ja hemma och ligger i sängen ska snart sova bara göra klart eng.

sov gott♥



Söndag

God morgon, varit vaken ganska länge nu, kollat klart en film, nu ligger ja i sängen och lyssnar på julmusik :D
Men måste gå och plugga nu, klockan 4 ska jag vara barnvakt. och vet ni om precis en vecka idag är de Första Advent, så mysigt asså, och nästa tisdag första december :)

tryck HÄR om ni vill höra några jullåtar.


Lördag

Riktigt bra dag enligt mej:D dagen började med att ja och Felicia tränade på Tk kl 10, duktiga vi är (: sen hem och käka och dusch,fix, åkte in till stan med mamma, köpte ett snyggt linne på Vero mode, och mamma en tunika, fikade även på Barmezzo, riktigt mysigt. sen körde mamma mej till Sara och Julia kom med:D kul, massa skratt, kolla i skolkataloger hahha ja fick ett ganska ordentligt skratt kan man säga xD, kollade OC, åt kebabtallrik kul, sen földe dom mej till bussen åkte till Viggo,Hedda, Anne & Micke mamma va där mysigt. 

Nu kom vi nyss hem och ligger i sängen ska sätta på en film, sen sova puss ♥


Vi är bra !





Tröttig? xD


Dagen

Här kommer lite bilder från idag med (:


Jag och Julia kör våra dagliga rundor i skolan haha xD Hanna hängde även på idag, och Mimmi på lite spring i skolan efter jagande mobil hhaa xd

Härligt väder=ute med

Gjorde Julia sällskap efter skolan (: riktigt snygga


Fredagsmys:D

Fredag igen:D precis ätit jättegod mat med mamma, pappa och Hanna är iväg på fotbollscup hela helgen så vi är själva :) Ikväll ska ja iallafall hem till Johanna med Felicia och kolla Idol, sen imon blir de stan och fika med mamma, sen hem till Sara med Julia och kolla OC, kvällen ska ja och mamma hem till Hedda, Viggo, Anne och Micke.

Här kommer lite mobilbilder


Jag,Julia, Cissi

Viggo är cool :D

Lagom brända popcorn xd


I want you

Sådär ja nu är ja hemma igen, gick bra och passa dom:) Nu ska ja bara göra klart en sak i eng sen ska ja sova. Imorgon har ja sovmorgon så skönt börjar inte förrens 10i10 :D och de är snart helg igen, så skönt.

Nu eng, puss♥


Fota snart tycker ja verkligen :)


Web

Hhaha Mimmi och ja tyckte vi skulle få ta en paus från pluggandet, och vi behövdes underhållas båda på så nu sitter vi och webbar mohhhaa:D


Hemma

Hemma för 2h sen:) skönt att komma hem en halvtimme tidigare, nu ska ja plugga som vanligt har man prov så har man. Ikväll ska ja vara barnvakt, hoppas de är något bra på tv, och sen hänger skolböckerna med också eftersom barnen kommer sova nästan hela tiden ja är där. började iallafall dagen med matte, riktigt kul de vi gör nu tycker ja xd sen håla, samhäll spelade ju rixdag, sista lektionen svenska då vi skrev Referat test kan man säga hoppas på gick bra(A

böckerna väntar ssshingeling//



I skolan

Sitter i skolan och spelar Riksdax haha ett spel om riksdagen massa frågor xD
Nä nu ska ja fortsätta om en kvart ska vi käka, skriver när ja kommer hem

♥♥


Släkt ju

Just de ja glömde säga att Felicia och jag är släkt haha:P vi är så coola. kom på de idag när vi tränade :D
Så nu Hanna, Matilda och Felicia nu kör vi på släktmiddag mohaha xD

 


Längtar

Vet ni va ja tycker, julkalendern ska vara som den va förr, nu är den ju inte alls ens julig och den är ja nej inte bra, de ska vara någon som Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös, När karusellerna sover, Ronnie & Julia dom är nog dom bästa julkalendrarna kanske någon mer men kommer inte på nu, men dom va ju jättebra:) Troligtvis kommer denna iår tyvärr också vara dålig, då ska ja göra på mitt smarta sätt ja gjorde förra året, kolla någon av dom julkalender som gått innan och kolla ett avsnitt varje dag så blir de min julkalender hihi gör så ni med (:
Åhh va ja längtar till Julen så himla mysigt allt, tända ljus, pepparkakor,julmust, lussebullar, julsaker, julklappar, kanske lite snö iallafall så ja och Felicia kan ha vårat snöbollskrig, och ja allt som hör till Julen:D hihi Puss på de♥




Längtar

Vet ni va ja tycker, julkalendern ska vara som den va förr, nu är den ju inte alls ens julig och den är ja nej inte bra, de ska vara någon som Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös, När karusellerna sover, Ronnie & Julia dom är nog dom bästa julkalendrarna kanske någon mer men kommer inte på nu, men dom va ju jättebra:) Troligtvis kommer denna iår tyvärr också vara dålig, då ska ja göra på mitt smarta sätt ja gjorde förra året, kolla någon av dom julkalender som gått innan och kolla ett avsnitt varje dag så blir de min julkalender hihi gör så ni med (:
Åhh va ja längtar till Julen så himla mysigt allt, tända ljus, pepparkakor,julmust, lussebullar, julsaker, julklappar, kanske lite snö iallafall så ja och Felicia kan ha vårat snöbollskrig, och ja allt som hör till Julen:D hihi Puss på de♥




.

Så bra ja mår efter träning :D


Hemma

Nu är jag hemma och ska plugga, sen träna med Felicia:) efter de träffa Lisa en stund.
Blir ett snabbt inlägg nu måste börja direkt ska bara läsa lite bloggar först.

Skriver mer ikväll ♥


Tro på dig själv




Har insätt de nu, jag måste ändra på de. Jag måste våga tycka de ja vill och våga säga men de går ju inte. varför ska de vara så svårt och bara ställa sig framför några personer och prata kan jag inte bara göra de och skita i allt annat va alla tycker, alla andra kan de så bra märks ju inte när ni är nervösa hur gör ni?:O Kan de inte vara lika lätt som de är att prata som vanligt med kompisar? men nej när ja ska ställa mig inför hela klassen då tar de stopp. På fredag ska ja redovisa i eng inför hela klassen kommer ja klara de?? nej usch vill inte de!


Tisdag

Tjatja, jag mår bra än haha. Nu kom ja precis hem från farmor och ska plugga samhäll låter rätt kul va?:P
Annars så händer inte så mkt idag tror ja ikväll blir de kolla Andra Avenyn och sånt :)



Nä plugga va de
♥♥♥♥


Handbollen

Dom förlorade buuu, bara 2poäng så de va lite synd, i halvlek stod de 10-10 så de va spännande men nästa match tar dom:D Kul varre och kolla. nu kom vi hem för en stund sen har pluggat lite samhäll och nu ska ja snart nana, och hoppas på att ja inte mår dåligt imorgon av sprutan nu har ja lite mer ont i armen när ja lyfter den och så men annars inte mkt skönt om ja slipper allt de andra, men de märker vi:)    

Nu ska ja nana Pussochgodnatt♥ 


Iväg

Nu blir de äta pannkakor hemma hos farmor, sen efter de kolla på handboll Drott som spelar ska bli kul :)


Sprutan klar

Så himla skönt att ja tagit sprutan nu, den kändes ju inte ens:) har inte ont än iallafall heller bara känner att den är lite tyngre och så. sen utvecklingssamtalet gick med jättebra allt va bra och så. nu ska jag och Felicia snart träna får ta de lite lugnare idag.

Hej då.


Natti




Blev att ja gjorde ett armand ikväll med, fast blev lite stort menmen de är kul och göra smycken:)
Nu ska ja snart sova imon är de skola igen, har utvecklingssamtal imon och sen direkt efter ska ja ta sprutan:S men de ska nog gå bra båda två hoppas ja:)
God natt ♥



Nu mys

Haft ont i magen hela natten och hela dagen inte kul alls nu tycker ja den kan gå över.
Men ja har myst till de ska kolla OC, gjort varmchoklad, lussebullar och pepparkakor och tända ljus hihii:)
Vet ni mamma och ja bakade lussekatterna idag vi har varit så sugna på de så kunde inte låta bli:P



♥♥♥♥


Nu

a nu:D


Tack för kvällen

God morgon alla, eller god eftermiddag egentligen. Kvällen igår va riktigt mysig, badade, färgade Julias hår vilket blev riktigt fint, massa prat :) Ni är så bra, vi saknade Nathalie med.




Tjejerna nästan alla :)

Godisgrisar, jag har hållt uppe i 2veckor idag förresten :)


SNygging






Med Denna coola tjejen får vi avsluta bilden :) Tack så mkt igen♥




Kvällens

Såhär ser ja ut ikväll:) nu ska är ja klar snart åker vi till mormor och morfar och äter sen vidare till Julia, ha en kul kväll alla :)



Webcam därför dålig, ha med kameran ikväll så imorgon kommer bilder
från ikväll. ♥


Ikväll

Längtar riktigt mycket till ikväll, va med tjejerna i klassen igen ska bli riktigt kul :D


Julmarknad

Precis kommit hem från stan och sen nu efter de varit på julmarknad där Hanna och Sofia stod och sålde för deras ufföretag:) köpte ett armband från några andra som också har UF :) Nu ska ja nog sätta på en film och vila lite.




Som jag trodde

Jajamen ja hade rätt, Eddie åkte ut.



Nu ska ja snart lägga mig, god Natt♥


Idol

Paus i Idol och ja sitter här med mamma, pappa, Hanna och Findus med popcorn och Julmust:D
Vem tror ni åker ut ikväll? jag vet faktiskt inte riktigt men kanske har en aning kolla bilderna neranför , en sak är säkert Mariette är BÄST!!!!! Asså när ja hörde henne sjunga idag ja vet inte hur ja ska säga men hur bra som helst både när hon sjöng med Calle och själv, hon är från Halmstad med ju haha;D

Förresten de är fredagen den 13 idag:O de har faktikst inte hänt något för mej än ifl. Har något hänt er?

Tyck till om idolernas stil Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Kvar idag

Såhär kanske ja tror de blir ikväll :P


Mys framför brasan

Fredag igen skönt:D sitter här framför brasan som ja faktiskt lyckas sätta på :) Ikväll tror jag bara ska vara hemma och kolla Idol och mysa behöver man ibland, imorgon blir de träning sen till mormor och morfar på kvällen efter de hem till Julia på tjejmiddag och massa snack, mys, bad i bubbelpoolen och massa annat skoj:)


I hope you dont forget me

Va på maxi och handlade med pappa träffade Lena och Reni där så blev lite prat med dom saknar er♥ sen hem och göra maten med pappa också mamma är i Göteborg över natten, maten bestod av Tacos och Julmust till också åhh så gott:D

Nu ska ja mysa med Findus lite sen sova god natt :)


Dessa nagellack

Såhär blev resultatet, och vad ja använde.

Började med att fila till naglarna.


Dessa 3

Började ta ett lager med Nivea nagellack- lät de torka en kvart

Sen på med french manicure base coat från Hm

när de torkat på med french manicure white tip top från hm uppe på naglarna
när de torkat på med de första en gång till

Och såhär blev de syns inte så bra (webcam) men syns lite på dom
andra bilderna med nagelacken på med :)


Julmust, fixa naglar

Va så grymt sugen på Julmust att ja inte visste vad, så ringde till pappa så på vägen hem köper han de :D
Annars så håller jag på och fixa till mina naglar lite väntar på att första lagret ska torka för att fixa vidare:)


Läskigt- olycka

Fick sluta halv 1 idag eftersom några redan gjort svenskaredovisningen skönt:) påväg hem satt ja på bussen och den stannade på Stora torg, så ser ja på stora torg att de är avspärrat jättemkt där och de är massa poliser, fattade ingetting tänkte bara på de som hände där för ett år sen. och nu var ja precis inne på hallandsposten och kollade och de va en man som blivit knivhuggen till döds, fatta läskigt!! tänk om vi åkt lite tidigare då kanske vi sätt de, usch och fy hemskt. läs här om hur de stod i artikeln.



Kvällen

mahahah dans idag så kul de va:D
Men nu vet ja inte va de är med mej, känner mej alldeles yr och jobbigt och andas, hoppas de går över till imon:)
Nu ska vi iallfall äta blåbär-hallonpaj så gott:D

Puss på de♥

Nu skola

God morgon. 11/11 idag, Grattis till min mormor som fyller år:D Snart ska ja åka till skolan inte så lockande att gå till bussen nu när de regnar precis. menmen matte först sen har ja sv redovisning och samhäll sist slutar redan 12.40 idag, åker direkt till mormor&morfar och fikar sen direkt på träning. 

Nä nu ska ja ta på mig, äta något hej då!


Tränaträna

Gooo Pumpduellen, sikket pass superroligt va de, Blåa laget helt klart bäst enligt mej:D och så trött ja är nu eller kan ju knappt skriva armarna är så trötta, magen och benen allt hahha men de gillar vi:) imon blir de antingen Fanctional moves eller Aer Mu, imon blir  de köpa 3månads kort med ojj va de ska tränas:)  Jag tycker de är så kul med de, bra va?:D


Tisdag




Tjatja, hemma nu en snabbis bara hinna äta lite snabbt sen sticker ja till grannarna och passar dom:)
Svenska redovisning imon jag måste plugga på med, men de går nog bra de är bara en bokrecension vi ska prata om så de går nog bra, nä nu ska ja inte sitta här och skriva mer hej då!


Love story

Träningen gick bra, duktiga Fellebellebus&Challeballebus:) Fikade på Roberts cafe gillade de mkt. nu ska ja plugga historia och svenska. Och imorgon åker Felicia och Lejla till Stockholm, så himla kul för er avensjuk:P men ni får ha de bäst♥ Imorgon blir de vanlig skola inget speciellt händer, sen hem plugga,barnvakt och sen träning igen kuull:D
Dagens räddast måste jag ha blivit hahaa varit vid skåpen i skolan så undrar ja var Julia blev av jag började gå och så hoppar hon bara framför mej från ett skåp, jag springer till andra sidan för att ja blir så rädd och skrek gjorde ja med haha xD men skratt blev de, och fyy vad rädd jag blev.

Nä plugga va de.


Bild på födelsedagsbarnet, Grattis igen:D


På biblan

Hallå:) sitter på biblan och har pluggat, väntar på att Felicia ska sluta då blir de först fíka och sen träna.  10års jubilium denna veckan där så massa olika aktiviteher.

Och idag fyller Julia år Grattis ännu en gång :D
Nä nu ska ja göra lite spanska tänkte jag Felicia och ja ska inte ses förrens om en timme så ska underhålla mej en stund, va ju ingen ide och åka hem.


Kvällen

Kvällen blev inte riktigt som ja tänkt mej:P jag och mamma åkte och övningskörde vid 4, efter de åkte vi inom för att lämna en sak till Hedda, Viggo sen blev de att ja stannade där, Anne har lunginflamation men bättre va hon nyss och nu ikväll mådde hon helt plötsligt sämre igen så hon fick åka till sjukhuset, mamma och ja fick passa H&V, så varit där hela kvällen kom precis hem men de va mysigt de med, och Anne va de inget mer än de hon hade innan hon hade bara lurat upp sig sj kan man säga så de va tur:) Nu är ja jättetrött och ska lägga mej och sova.
 Imorgon blir de upp tidigt igen skola sen efter blir de fika med Felicia och sen träna kulkul:D

Sov gott de kan ja säga att ja kommer göra inatt♥


Foto jag


Farsdag

Såå mysig kväll igår, gjorde chokladbollar,fruktsallad, popcornx2 hahha första brännde vi xD, glass, godis (inte jag) hihi hållt i en vecka idag:D kollade massa film my little pony, Happy feet :D sen sov jag där jämte Viggo så mysigt när han vaknade sa han massa roliga saker, ngt med Norrland fattade ingetting, sen så gullig han bara Charlotte de va mysigt igår<3 Hedda somnade gott med i soffan, vid 1 kom Anne och Micke hem gick och la mej sov som en stock(:
Idag är de fars dag, världens bästa pappa fick morgontofflor av oss, nu har vi precis ätit supergod mat hos farmor, skinkstek,potatis och sås, efterrätt blåbärspaj&vanlijsås mums nu är ja proppmätt:)
Nu övningsköra:)


Beat it


Bara för ja väntar på att vi ska åka så får ni såhär fina bilder på mej:D

Hittade bilden på lilla Hedda när hon va nyfödd hur söt va hon inte och är :D


Staden

Nyss hemkommen från stan, köpte en halsduk ja en sån som sitter ihop eller hur man säger:)
Sen en present till pappa de är ju farsdag imon. Ikväll ska jag vara barnvakt åt busfröna Hedda och Viggo:D Kanske sover där inatt med får se vad klockan blir.


Denna ja köpte:)


Hela jag glad!

Vet inte riktigt vad ja ska säga om filmen? helt enkelt SUPERBRA enligt mej, man blev alldeles glad när man såg den, tycker verkligen att ni ska se den om ni har redan har gjort de. Hans låtar och hans dansar är så grymmmaaaa!!!!! Efter bion skulle vi till Mimmi en stund men hon mådde inte bra så jag åkte till Frida istället mys de med:)

Så nu kom ja nyss hem och ska snart sova bara lyssna lite på Michael Jackson först :D
Klicka här för att lyssna på låter som va med i filmen :)


Bild på två snygga tjejer som va med ikväll:)


Bio- This is it

Just de ja glömde säga imorgon blir de inte hem efter skolan, blir vänta tills vi ska på bio, ska se this is it med Mimmi, Julia, Lukas,Markus och Mattias kul:)


What is love?

Sådär ja nu är ja hemma från träningspasset märktes ja tränat igår med träningsverk haha men de är skönt hihii, och passat gillar ja mkt:) Nu har ja precis ätit och ska plugga-.-
Annars gick dagen i skolan snabbt, matte, håla prat och min och Julias lilla gång haha. sen samhäll och svenska och Hhaha ja en del skratt blev de under dagen haha eller va säger du Julia våran fina sång, när ja fallar rakt in i väggen :D sen blev de springa till bussen från Österskans men såklart missade vi den vi måste sätt roliga ut xD Satt och snackade med Julia, Mimmi och Cissi istället om massa killproblem just nu blir ja galen när ja tänker på dom ( inte alla):P  haha sen bussen hem, nervös blev ja allt sen ett tag xD hem och byta om till träning.

Plugg va de ja som vanligt, men vafan de fixar vi:)


Remember me

Torsdag igen hinner inte skriva mkt nu ska iväg och träna Core:) så skriver mer när jag kommer hem måste även plugga klart historian och göra lite matte. 
Men skriver mer sen bussen går snart!


Bilderna

Nu ni ska ni få se bilderna:)



Bordet:)

Soffan:) Inte satt upp tavlor och sånt än men de kommer

Och tv:n :D

Godnatt♥

Functional moves tummen upp:)

Ojojoj här sitter en trött Charlotte och skriver, de passat är så himla bra :D Och imorgon blir de Core nu ska de tränas:D Nu håller jag på och skriva den sista punkten på mtit idrottsarbete sen är de klart skönt, historian till fredag ska ja snart lägga mej i sängen och läsa kommer somna tidigt trött som in i så himla skönt:)
Här kommer bilderna på bordet, soffan och även en tv ja fick av farmor ja ska ha i mitt rum:D ♥

Nä just de ja har inte lagt in dom på datan ska göra de när ja ligger i sängen så kollar om 15min igen så ska dom vara inne hihi:)


Träning

Idag hade vi bara 2 lektioner så skönt:) slutade redan halv 1, åkte till biblan och pluggade med Malin, historia test på fredag hjälp:P Nu ska ja och mamma snart och träna functional moves, riktigt kul pass och väldigt jobbigt med:) sen blir de hem och plugga lite till, och ska även ta foto på soffan och bordet ju(:



Hahahhahahahahhaa

Ojj herregud va ja och mamma skrattade hos farmor skrattade så ja nästan grät, du är för go du farmor♥
Sen övningskörde ja hem gick riktigt bra de med:D och just de ja vi fick våran nya soffa idag, och vårat nya bord:D blev riktigt bra, bilder kommer imorgon elelr nått orkar inte gå och ta nu:P

Nä nu blir de Andra Avenyn och sen sova, och alla i min klass glöm inte sovmorgon imon haha de glömmer man väl inte?;P


♥♥


3 november


Kom hem från skolan senare idag gick en halvtimme längre för hade redovisning, när ja kom hem blev de göra mat hungrig hahha eller hur va vi Mimmi? xD
Nu ska ja börja skrivia ett idrottsarbete sen matte, historia och svenska. Imorgon har vi sovmorgon börjar inte förrens vid 10 härligt:)

Nä plugg va de.


Slutat

Och vet ni ja glömde säga att ja har slutat äta godis, från och med igår den första november allstå:D kommer klara de perfekt haha hoppas ja:) Felicia ska sluta imon, Julia slutat, Lejla med vi är duktiga så de ska nog gå:P


Somebody like you

Första dagen efter lovet idag, kommer till skolan kl 8 och ska ha dubbelengelska första lektionen, och tror ni inte när vi kommer till skolan att vi får veta att eng är instäld idag, blir man inte galen, kunde sovit i 2 h till-.- så håla från 8 till kvart över 10 sen en lektion och håla en timme till, sen en lektion till sen slutade vi så mer håla idag än lektioner. så redovisade aldrig min eng idag skönt de. nu ska ja snart hoppa in i duschen sen övningköra:) sen blir de plugg och tv, mkt på tv ikväll :)

Och Julia och Mimmi är hemma igen och ja lite färg hade dom fått,
man va ju inte alls avensjuk elelr så nejdå:O




Söndag


Ligger i min säng och lyssnar på musik, michael jackson för tillfället, så bra han är asså. Min söndags kommer att bestå av plugg plugg och plugg, får se om man kanske hittar på något annat med om ja hinner de. Annars igår hos Johanna såg vi en riktigt rolig film enligt mig, kommer såklart inte ihåg va den heter :P

Jaja nu strax tillbaka till engelskaboken bara 90 sidor kvar wiihhooo!!
Dagens spellista



RSS 2.0