Bra dagar

Förra helgen blev riktigt bra! På fredagen hade vi spakväll här, så mysigt! På lördagen va de härligt väder så va ute hela dagen, hjälpte pappa och sen solade jag. Kvällens första grillkväll blev på kvällen hemma hos Ted, riktigt roligt hade vi!:) och söndagen va ännu varmare så sola, fika med Julia Mimmi och Sara!:) en riktigt bra helg!


Båstad

Var ledig i torsdags och halva fredagen för att åka till Båstad att fira mamma och morfar som fyllde år!:) hade två riktigt härliga dagar, spa, behandling, kallbadhus, middag och hotellfrukost!:) kunde inte bli bättre, så himla mysigt!


Taggad

Då va jag på gång igen, frisk från feber och förkylningen håller på och släppa! Så cykel till och från jobbet och sen direkt hem och ut på en joggningrunda, så himla skönt va de och perfekt väder att springa i! :) nu är jag mer taggad än någonsin, träning och bra kost är de som gäller!:)


Bra påsk

Hade skrivit ett lång inlägg om påsken men som tydligen inte kommit ut. Men hade verkligen en kanon påsk, Felicia var hemma och de va så roligt och va med henne! En superlyckad 20årsfest följt av en grym utgång, sol, promenader, träning, handboll, italienska glassbaren, fina vänner. Ja alltså en riktigt bra påsk!:)


RSS 2.0