.

Som jag skrev i förra inlägget var jag sugen på att köpa saker till thaiboxningen! Igår innan thaien köpte jag boxningshandskar och benskydd, glad tjej! Nu ska jag bara beställa hem shorts också sen är jag nöjd :) annars är det jobb för fullt och träning på kvällarna, hinner inte med så mycket mer på vardagarna!  
Träning

Kollar massa saker till thaiboxningen, sugen på och beställa shorts och handskar! Får se det blir nog snart! Har hittat något jag verkligen tycker är sjukt roligt, varje gång det är dags för thai så åker jag dit med ett leende och kommer hem med ett ännu större! Glad att jag kunde börja så snabbt igen efter blödningen! 3 gånger denna vecka har jag tränat thai och 2 gym/kondition, det är en perfekt kombination för mig! 


.

Drömmer mig bort, bort någonstans! Jag vet egentligen inte vart men långt härifrån. Till värmen eller kanske snön? Spelar ingen roll vart men bara iväg till ett okänt ställe, utforska och nya äventyr! 
Överraskning

Vilken bra måndag jag hade igår! Fick när jag fyllde år av Felicia och Annie en överraskning, det jag visste var att jag skulle ha med mig badkläder, handduk och ett glatt humör, allt var med och dom hämtade upp mig! Bilen full med ballonger, skumpa och en påse full med fika! Blev en helt underbar dag i Båstad med mat och kallbadhus! Hur roligt som helst hade vi, massa prat och skratt! I havet kom vi också minsann! så tack för en toppenpresent bästisar ❤️


Kollar lägenheter


Har kollat runt på massa lägenheter nu dom senaste dagarna, så sjukt sugen på en lägenhet nu! Hittade denna, så fin om man är 2!! Får se om det blir lägenhet snart, väntar på lite jobbesked först!:) 

Lördag

Hej!! Lördag idag och varit en riktigt skön dag! Lugn morgon och sedan stan en runda, fick med mig en kofta och en blus hem! Nu är musiken på och jag ska börja fixa mig för kvällens festligheter! 

Bild från en av kvällarna på Leffes i somras!

Fredag

Äntligen fredag och snart helg! Kanelbullens dag idag ju! Måste man ju äta en bulle efter jobbet! Men först blir det träning :) inga speciella planer i helgen annars faktiskt, ganska skönt ibland! FÖDELSEDAGSFIRANDE

Godmorgon! Sitter på jobbet och börjar om en kvart så tänkte lägga ut lite bilder från när vi firade Felicias födelsedag! En sjukt rolig kväll som höll i hela natten lång!:) 

.

Vissa dagar känns bara jobbigare än andra, men det är väl så det är! Man stannar upp och tänker, inser hur mycket jag saknar dom som är iväg och hur mycket jag kommer sakna Felicia och Annie när dom åker, hur tomt det blir när så många åker och jag stannar... Men det är så det är och jag är så grymt stolt över mina bästa vänner, ja ni alla vad ni än gör! 
RSS 2.0