Måndag

Nödvändigt och komma till skolan och bara ha en kvarts lektion? så va de iallafall för oss idag haha, så efter skolan åkte jag in och käkade kinamat med Sara, My och Annie :) sen hem och skriva de sista på arbetet nu är det klart skönt:) sen vidare in till stan igen träffa Mimmi, Julia och även Mattias en stund, köpte en ring(Y)
Nu ska jag cykla till Felicia:)


Om en vecka är det din tur :)

Om en vecka idag går min syster Hanna balen, ska bli jättekul och se dig och alla andra :)
Du kommer bli så fin hihi. Hoppas de bli så bra väder som de sägs de ska bli sol och värme skulle inte vara helt fel kan jag ju säga.
Puss på dig min kära syster♥





Sista arbetet innan Sommarlov

Sitter och skriver ett samhällsarbete om Internet som ska vara inne imorgon, faktiskt ganska kul och skriva om. Sovmorgon imorgon de tackar vi aldrig nej till:)
Dåligt med bilder, men har inte hunnit med och fota nu när de varit så mkt i skolan men nu så
ska de fotas mycket de gillas starkt!!


Söndag

Morsdag idag, kom precis hem från mormor och morfar har ätit och sånt där hihi :)
Nu bär det av ut till Tylösand för att kolla bal med Lisa och Catherine. Idag är de Sture och alla friskolor som ska gå. Hoppas regnet inte kommer nu bara!


Lördag

Efter att ha jobbat med att städa ett hus i 6.5h är jag ganska trött, men pengar är aldrig fel :) Mina händer gör ganska ont nu men man ska inte klaga haha:) Nu sticker jag snart till Sara och spenderar kvällen där blir kolla melodifestivalen och sånt mys hihi.

Goodbye!


Fredag

Fredag och igår var det två veckor kvar till Skolavslutningen wwiieee:) bara idrott och historia idag skönt nu hemma och strax kommer pappa hem då sticker jag och han till Ikea och Väla de gillas(Y)
kanske hittar en klänning till studenten hoppas på de!

Adios




Tralalla sommaren är här!

Fika på stan och sedan även kolla affärer med Sara efter skolan idag har jag även gjort. Mys på de i de härliga vädret. hahha så klockrena saker vi skrattade åt eller ja de va kul :) Fick även veta svenska analysen idag nöjd med:) och även matte np och sen hade vi naturprov 10sidor!!!! måste ha 6sidor rätt för att få G, men de blir nog bra de med :) inte mycket kvar i skolan nu ju :)


Snyggt haha :)


Onsdag

Yeess tränade både igår och idag så himla skönt och komma igång efter att inte kunnat träna pågrund av förskylning och stukad tår hhaha xd Men igår sprang jag iallafall och hade va de Functional moves som gälde, jädrans kul och väldigt väldigt jobbigt svetten bara rann haha men den känslan är skön:)
Nu ska jag sätta igång ett OC avsnitt :)



Detta är min finfina vän Felicia Baaz
Du är en sån himla bra vän man kan ha,alltid så glad när jag är med dig!♥
Love ♥


Bäst

Så bäst, vi är grymma. Jag, Felicia,Johanna,Ida,Moa,Daniela,Angelicia och Lejla har världens grymmaste idé :D
Det kommer bli så bra asså! :D


Kvällen

Även kvällen har varit superduper, varit med underbara vänner hos Felicia på middag! Kvällen bestod av massa prat, skratt i mängder, spel, superduper planering mohihihi :) Riktigt bra dag alltså från morgon till kväll/natt :D Love♥












Tack för ikväll tjejer :)


SolSolSol underbara Sol

Jag är på toppenhumör, denna dagen har verkligen varit toppen :) vaknade och de va molningt så plugg en stund först sen blev de hur bra väder som helst så vid halv 11 la jag mig i solen och solade så skönt. Vid halv 2 kom Hedda och henne kompis hit ner till stranden, datt med mera, Viggo kom till farmor fika och sen hem igen fotboll och massa mys :) heldag ute me like!!


Fredag

Så himla skönt med fredag nationella i matte började dagen med kändes bra så hoppas på de:) sen historia oj vad vi skrev och sist np i Spanska. Gissa om min hjärna är trött nu? haha de är den kan jag säga:P Ikväll blir de bara en lugn kväll skönt de behövs!


Dagen

Dagen har varit superduper :) började med svenskaanalysen på förmiddagen. sen hos farmor då, sen blev de solstolen sååå varmt idag eller vad åhhhh älskar!! Sen till kusse och vidare till Italienska glassbaren med några kompisar Najs. Hoppas verkligen vädret håller i sig nu!!

Natti!














Svenska analys!!

Var blev solen av? de är iallafall varmt (Y) sitter med min kära svenskaanalys som ska vara inne imorgon åhh kommer ingenstans känns de som, får iallafall hjälp av min snälla vän Julia H :P . Aja snart tar jag en paus från de och åker till farmor :)


Tisdag

Jag älskar solen som har kommit till Halmstad igen, åhh så himla underbart. Efter skolan åkte jag med Sara hem, ute i de härliga vädret och spelade kubb hihi härlig eftermiddag :) och vet ni imorgon har jag ingen skola wwiieehhoo så skönt. Dagen har planerads lite kommer bli plugg till naturprov, mat hos farmor och hjälpa henne klippa gräset och sen till Möllegård och köpa glass där för första gången iår mums!


Toppen dagar

Denna långhelgen har varit jättebra :) Grillkvällar, golf, kompisar, barnvakt, kollat fotboll och mer saker:)
helt enkelt jättebra!
Nu sitter jag och mamma och kollar film The perfect man värkar rolig, får se om jag orkar kolla klart
hela haha. Sovmorgon till halv 11 imon skönt.

Från första Grillkvällen för iår hos Johanna:)






Fredag

Hur mysig grillkväll som helst igår! Grillning, kubb, kort och prat de gillas!!
Nu ska jag snart sticka och träna golf, testa nya klubbor.
I eftermiddag ska jag träffa Lejla baka muffins!





Torsdag

Första golfrundan för iår har precis spelats, gick helt okej för att inte spelat på länge :) Nu har jag precis duschat och ska alldeles snart cykla till Johanna för att grilla där med några goa vännen :)
Så himla skönt med några extra dagar ledigt asså!

Nä nu föna håret sen cykla
ha en bra kväll alla!


Onsdag

Så skönt onsdag idag och nu har vi ledigt ända till måndag hur härligt? mkt härligt! :)

Efter en snabb dag i skolan med bara np i Matte som jag hoppas gick bra kändes ganska bra tror jag :) sen samhäll slutade jag redan kl 11. Åkte hem och åt sen till stan för att hämta Viggo på dagis och nu kom vi precis hem har varit och ätit våfflor hos farmor :) MUMS!!
Nu ska vi snart kolla Wild Kids hahaha sen sover Hedda och Viggo här inatt mysigt!

Viggo och jag nu haha :)


Hejsanhoppsan

Börja klockan 1 med en lektion är inte helt fel de inte :) va på Tk klockan halv 9 och tränade Core härligt:) Sen en lektion kl 1 då som va spanska nationella hörförståelse gick ju inte så värst bra haha men de blir nog bra:P Efter skolan åkte jag till farmor myspys på onsag blir de våfflor där MUMS! efter farmor idag bar de in till stan och hylla Drott och köpte skor åt Anne :)



OCH VET NI DE ÄR BARA EN MÅNAD KVAR TILL SOMMARLOVET IDAG!!:D

Helgen

Haft fullt upp denna helgen fredag träffa gamla klassen som sagt :) Sen lördag blev de som jag skrev i förra inlägget fast efter jag tränat åkte jag in till stan och fikade med Moa mysigt :) sen hem till Sara en runda och sen handbollsfinalen då. Synd att de inte höll i sig dom sista minuterna men 2a är ju bra de med :D Igår var jag och Lejla och kollade dansuppvisningen va där för att kolla Felicia, Johanna och Daniela riktigt duktiga och alla ni andra med! Sen barnvakt efter de.


Lördag

Mysig kväll igår hemma hos Lisa, god mat och efterrätt och massa prat hihi :) Nu ska jag alldeles strax åka in till Tk och träna Core härligt. Sen blir de en runda till stan. Ikväll är de Drott som spelar final då ska de hejas wiieehhoo :)


Fredag

Äntligen fredag så himla skönt.
Hemma från skolan och nu ska de bakas för fulla muggar. Ananaspaj och kladdkaka blir de till kvällen :)


Hallåå

Imorgonkväll ska jag hem till Lisa och träffa några tjejer från förra klassen :) Ska bli kul och träffa dom igen va så länge sen vi träffades. Så imon kör vi på grillkväll(Y)
Nu ska jag sova idrottsprov första lektionen imon!


Happpyyy

Gissa om jag är glad? satt precis och läste på idrotten och tänkte jaha då va mitt sommarjobb kört bara kändes som de precis då ringer de och gissa vad dom säger?? Har du sommarjobb?? jag säger nej och han säger vill du ha?? om jag ville ha, att jag ville:D ingen aning vad jag ska jobba med de ska ja få veta när jag ska på information. Men de spelar ju ingen roll vad de är bara man tjänar pengar!!


Onsdag

Idag köpte jag årets första Twister mumsigt:) Mycket i skolan nu så man hinner inte med så mycket annat åkte iallafall till Hedda och Viggo en stund idag mysigt. Nyss kollat de sista Andra Avenyn avsnittet visste inte de va de sista men de va de tydligen :O Imon är de bara skola till halv 1 verkligen jätteskönt (Y)

Nu ska jag nana
God Natt


Tisdag

Tisdag igen och vi hade nationella både hör och läs. Hör gick ju åt skogen. men vi ska inte klaga! Efter skolan var de badhuset både livräddning och simmning i 30min eftersom jag missat de innan. De gick galant! Sen bara hem till plugget hoppas verkligen provet går bra imon nu :)
Nu väntar min sköna säng och kudden vill att jag ska lägga mig så bäst att göra de hihi
God Natt♥


Någon som smakat dom nya smakerna Marabou? Passion och Polka. Jag är riktigt
sugen på att testa dom särskilt Polka tycker jag låter god :) Så man kanske
kan smaka en bit äter ju faktiskt inte godis annars :P


Måndag

God kväll, är jag inte duktig som har pluggat historia i typ 3h idag? Tycker iallafall jag :) Faktiskt lite intressant om Första Världskriget tycker jag allt. Tränade igår för första gången på 2 veckor skönt att förskyldningen är borta. Så varje dag nu ska jag börja göra situps varje dag spelar ingen roll om jag redan har tränat annat för situps ska de vara med (Y)


Så tycker jag

Jag älskar verkligen och göra andra glada, tycker det är så kul. Spelar ingen roll vad de är men de är så kul och se när andra blir glada hihi:)
en liten tanke bara!


Final

DrottDrottDrott, wiieehhooo Drott är i final. sikken match om jag var nervös eller? haha riktigt spännande och såklart vann Drott!! På lördag är det bara att heja på asså detta ska ni ta! :)


Söndag

Åhhh så glad jag är. Vaknar med att de är strålande sol så nu blir de ut och sola efter pluggandet. Riktigt mysig kväll igår först god mat på harrys kycklingvingar blev de. Sen åkte jag, Sara, Nathan,Cissi och Malin hem till Sara och bara satt och pratade riktigt mysigt hahha endel goa skratt :)
Nä plugg och solning nu!


Hos Sara, skålning för att de va Första Maj hihii=)


Ut och äta

Det är ju första Maj idag härligthärligt!:)
Vaniljhjärtanen blev jättebra:) övningskörningen idag gick inte riktigt som jag ville menmen de mesta gick iallafall bra. Nu har ja precis fixat mig om en timme ska jag ta bussen in till stan för att äta på Harrys med några tjejer i klassen, blir kul :)


Baknings tajm!

Nu ska jag gå ner och baka Vaniljhjärtan, mums :)

Från förra gångens bakning!


Lördag

Oj här var de tomt, har inte hunnit med och blogga. Men igår var de iallafall Valborg i skolan var de Kulturdagen, massa som dansade, teater, musik och annat :) Sen kvällen hem till Jesper på fest trevligttrevligt tack för de! Synd att inte Felicia kunde komma tycker så synd om dig krya på dig vännen♥
blev inga bilder tagna igår.



RSS 2.0