Helgen

Sitter här och kollar på när Viggo spelar fotboll, så roligt! Underbart väder verkligen!! Låg ute i solstolen innan, så skönt med lite värme! Varit en riktigt bra helg med både festande, matlagning och annat! Ikväll kommer Felicia och hennes familj till oss, mysigt! 
.

Hej, sitter på rast på jobbet snart dags för dom två sista timmarna på lagret för idag. Med en rejäl blödning är det sådär roligt men det funkar, har som sagt fått blödning i låret på thaien så paus från det ett tag tyvärr! Annars flyter allt på nu, träffar Felicia och Annie nästan varje dag, vill ju vara med dom så mkt som möjligt innan dom åker iväg! 
När dags och gå in igen. 

Svullet och blåmärke...Mot Stockholm

Sådär ja då sitter jag på tåget till Stockholm! Ska hälsa på Lejla och som jag längtat! Vi ska bara mysa, shoppa, gå på en liten konsert och bara ha de bra! Detta är precis vad jag behöver nu, komma iväg ett tag och bara njuta!


Frisör

God Förmiddag, fredag igen!
Sitter i frisörstolen, slinga och klippa bort de slitna! Underbar dag idag också, blir jobb efter och sedan ut och springa. Ikväll kommer Annie de blir mat och vin och även kolla fotboll! Imorgonbitti kl 6 åker jag till min saknade Lejla i Stockholm, så taggad!!


Thai!!

I måndagskväll testade jag på Thaiboxning, det är något som jag verkligen velat prova på länge! Och oj så roligt de va!! Så kommer fortsätta och är något så grymt taggad på de!


RSS 2.0