Vi drar till fjällen

Sådär ja då va man i Sälen, spontant och bra!:) kommit fram för ett tag sen, käkat och fixat saker nu sitter vi i stugan redo för första åket!! :) bild från stugan!


Love

Vissa dagar är jobbigare av saknad, saknar något så sjukt ibland och de gör så ont, behöver bara en stor gosig kram! <3


Fredag

Jobb mellan 7.30-18 idag så lång dag, men nu är de helg och åh så skönt!:) ikväll blir de en lugn kväll, nyss ätit fisksoppa och nu sitter jag på mitt rum med musik och bara myser, precis vad jag behövde! Och fått goda nyheter, mer om de när de är bestämt men här är de en glad tjej! :)


.

Sitter på rast, stänger idag så de är en lång dag. Skulle tränat både igår och idag men mår inte helt okej så får pausa-.- Gjorde scones till kvällsmat igår och mums så gott de va!


Måndagkvällen

Mysig kväll hos Cissi igår tillsammans med henne, Malin och Sara! Massa prat, film och fruktsallad, mys!


.


Träning

Efter dagens träning tillsammans med Johanna slängde jag ihop en god smoothie, kvarg, banan, mango och jordgubbar mums! Redan träningsvärk i armarna, så skönt!! Imorgon är det kondition som står på schemat! :)


Lördagen

Jobbade hela dagen igår på Rejmes :) sen va de bara hem och fixa sig för kvällen, matlagning, vin och fina vänner! Väldigt bra kväll, en kväll som jag verkligen behövde!


.

Efter en jobbdag sitter jag nu i frisörstolen med slingor, så kul och fixa till håret och kan ju säga att de behövs klippas! Sedan blir de träning och ikväll ska jag och ett gäng ut och äta :)


.

Här va de tomt, men har inte haft någon ork för att blogga. Och sen jobbar jag för fullt nu och på kvällarna är de ofta träning så inte så mycket och dela med om. Nu blir de iallafall strax ut och gå pw en lång runda!


.

Här sitter jag i morgonrock halv 1, men de är lördag och ibland är de faktiskt okej då! Hehe. Vid 2 är de Laserdome som gäller och sedan mat hemma hos Moa! :)


.

Ibland känns allt så lätt, man svävar på molnen! Längtar tillbaka efter den känslan, känslan att känna sig fri. Det var alldeles för längesen jag kände de. De är min önskan nu, känna sig fri, kunna göra och följa mina drömmar. Först måste jag ta tag i vissa saker för att detta ska gå och de är nu!


Tisdag

Vilken mysig dag jag har haft med rebecca!:) hon kom hit och vi pratade om allt mellan himmel och jord och sedan lagade vi mat och sedan va vi i stan, jag sökte jobb, köpte träningskläder och sedan mötte vi upp Rebeccas kompis och tog en fika. Hem och annie kom till oss, sushi och massa snack, ett bra slut på en bra dag!


Tips på mellanmål

Tips på bra och god mellanmål innan träning, kesopannkaka riktigt gott och till de hade jag äpplen med kanel på och tror även de kan vara gott med hallon eller andra bär till och kvarg med vanilj i.
Enkel och gott
Du blandar bara 2 ägg, 3 msk dinkelmjöl sedan mosade jag i en halv burk keso och stekte de, riktigt gott! Sedan testade jag också ena med att lägga i vaniljarom och de va gott de också. Detta blev 2 mellanstora pannkakor.


Helgen

Vilken bra helg det har varit! I lördags va de träning som stod på schemat på dagen och även en runda på stan, på kvällen kom Jonathan hit vi körde ett pass till och ja jag har fortfarande träningsverk i magen haha, sedan gjorde vi tacopaj, bastade och kollade film en riktigt mysig kväll! :) Igår va de dags för träning igen, kondition stod på schemat och så skönt! :) På kvällen kom tjejerna från förra klassen hit, riktigt roligt och träffas igen! :) 
 
 

Måndag

Måndag igen och jag sitter och skriver på mitt cv som snart är färdigt! Senare blir de och lämna ut de till lite olika ställen och sen kanske träffa Sara en stund! Senare blir de träning och ikväll ska jag på en föreläsning om kost, kommer bli riktigt intressant! 
 

Tankar

Jag vill ut på nya äventyr! Nu!! Bara iväg från Halmstad ett tag, de behöver inte vara länge men bara så jag får ny energi och allt! Om några veckor åker jag iallafall upp till Norge för att hälsa på mina vänner, sen är jag så sjukt sugen på att åka skidor, de är så kul och mår så bra när jag gör de!


Mysig dag med Hedda

Vilken mysig dag de va igår! Började den med hallongröt, något jag måste rekommendera för er hallonälskare! Sen cyklade jag upp till Hedda, vi åkte senare in till stan och fixade saker och sedan åt vi lunch där. Bak blev de senare och senare på kvällen gjorde vi pizza och så himla god den blev! Sedan mys framför Gladiatorerna och så taggad man blev på träning haha!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/945286/images/2013/pic_50e7f7e3e087c30a95a400e4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/945286/images/2013/pic_50e7f7e4e087c30a67936b94.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/945286/images/2013/pic_50e7f7e59606ee4c18f9a747.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/945286/images/2013/pic_50e7f7e6e087c30a59eb2af8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/945286/images/2013/pic_50e7f7e6e087c30a403109ef.jpg" class="image">


Åt rätt håll igen

Första träningspasset igår för iår, de blev Cross Challenge. Riktigt roligt och jobbigt pass och tycker verkligen om de. Kosten har kommit tillbaka till de nyttiga efter julen och nu känner jag att jag är tillbaka på rätt banor igen, vilket jag mår väldigt bra av :) till kvällsmat gjorde jag, Lejla och Johanna Caesarsallad och sen fruktsallad mums! Har aldrig gjort egen Caesarsallad innan men var riktigt gott så de kommer göras fler gånger :)


Nyår

Nytt år nya möjligheter! Hoppas ni hade en bra nyår :) jag började med middag hemma hos Mimmi sen åkte vi till Ted och firade in det nya året med skumpa, raketer och vänner!:) landade i sängen vid 5 så man var lagom trött igår, men de är de värt! :)


RSS 2.0