Snart nytt år

Sitter och funderar över året som har varit, de har hänt mycket och de är mycket som har ändrats. Första delen av året var riktigt bra, sista terminen i trean, studentfester, massa roligheter med bästa vänner,pojkvän, fester, underbara sommar med konserter, jobb, sol och bad, utekvällar, galna saker, bal och student. Hur bra som helst verkligen, lycka när man kollar tillbaka! Andra delen har väl inte varit den bästa, blev inte som planerat med Norge och allt har väl varit upp och ner! Men visst har jag haft roligt under denna delen också, vänner, mycket träning och verkligen blivit mer intresserad om hälsa och kost. Men nu är de snart nytt år och jag hoppas på ett riktigt bra år! Ta tag i saker och göra de jag drömmer om och verkligen vill göra!:)
Nu alla fina vänner ha ett jättebra nyår och fira ordentligt:)
Nu kommer en bildbomb från olika dagar 2012, bara en liten del av alla bilder:)


:)


Love

Igår träffade jag äntligen min saknade Felicia också, så roligt!! Blev prat med ett härligt gäng och åh så skönt och ha alla samlade igen!


Juldagen

Igår va de party!! Mat, julklappslek, dryck och underbara vänner!:) sedan utgång på de! Bra kväll och så roligt och träffa alla men Felicia saknades som låg hemma med feber:/
Tackar alla bra människor <3


Julafton

Hade en jättebra julafton! Började med och kolla sista avsnittet på julkalendern och frukost! Sen åkte jag till Hedda och Viggo för att ge dom julklappar, av dom fick jag en plattång och fön åh så glad jag blev! Sen mys här hemma. Kalle Anka hos farmor och sen kom kusinerna hit på kvällen:) god mat, julklappar och spel! Mys! Senare på kvällen åkte vi en runda till Hedda och Viggo :)


Dan före dopparedagen

Vilken mysig dag jag har haft idag! Kom hem vid lunch, kollat julkalendern sen varit iväg med farmor en runda, sedan lyssnat på massa julmusik, gjort julgodis och njutit av snön som fallit under dagen och som de snöar fortfarande! Mina kära Norgevänner är påväg hem ta de lugnt ute på vägen nu och snart ses vi!! 
Julstrumpan är framme och nu ligger jag i sängen med min älskade katt, ljus tända och julmusik på åh så mysigt! Imorgon är det julafton och jag är så glad ♥
 
God natt och god jul♥
 
 

21 December

Oj vad jag är dålig på att blogga när jag jobbar hela dagarna! Men nu är det julledigt, så härligt! ser framemot en sovmorgon imorgon, slippa ställa klockan så tidigt! Idag har de hänt mycket, började kvart i 6 och fick sluta redan kl 10, så ner till stan och fixa lite köpte produkter till håret så jag kanske ska kunna ha lockar den 25! sedan träffade jag Johanna, köpte bland dom sista julklapparna, nagellack till mig sedan tog vi en fika och planerade inför den 25, de kommer bli bra :) Sedan tog jag ett bad hos farmor och efter de va de dags för att göra mina ljuslyktor här hemma, jag gjöt och hoppas verkligen dom blir bra! :) Nu ikväll har jag varit hos kusinerna, ätit och bakat! väldigt bra dag! 
 

.

Wohoo har köpt några julklappar idag! Mysig eftermiddag i staden med Rebecca! Fick med mig tre julklappar hem:)
Ikväll har det bakats julgodis med Mimmi & Sara :) Och nu ligger jag i min säng, snart dags och sova ny jobbdag imorgon! Men ligger och funderar på vad jag ska ha på mig på julafton, juldagen och nyår? hmm väldigt svårt, men ska nog hitta något! :) 
Natti
 
Bild från förra årets julfest med tjejerna, snart snart snart♥

Måndag 17 December

Ny arbetsvecka, skulle börjat 11 och slutat 16 idag men blev inringd halv 9 och även fick stänga! Mår så mycket bättre idag förrutom min fot som har svullnat upp och haltar :o så imorgon blir det ett besök hos doktorn efter jobbet, hoppas att de inte är någon fara! Imorgon efter jobb och doktor är det stan för att köpa julklappar med Rebecca, mys!!  
 
Saknar studentfesterna! bilder från Crazy Christmas :) 

Inte långt kvar nu!!

9 ynka dagar kvar tills jag får träffa mina underbara vänner igen! Jag längtar så enormt mycket men det är bara en jobbvecka ( hoppas jag kan jobba imorgon) och sedan några dagar och de går ju så snabbt sen är dom här! Och om 8 dagar är det julafton, så mysigt!! 
 
 

Sjuk

Tomt tomt men här ligger jag hemma och är sjuk :/ låg i sängen hela dagen igår ont i magen och feber, idag känns de bättre iallafall och hoppas att de går över fort! Jag som skulle köpt julklappar, bakat julgodis och fixat massa denna helgen, man hinner inte mycket i veckorna när man jobbar! Men de ska jag nog lösa i veckan ändå :) åter till film!


LUCIA

13 december idag och det är Lucia, jobb hela dagen och barnen har varit spända hela dagen inför luciafirandet vi hafgt ikväll! men oj så bra de gick, så himla mysigt :) Så en riktigt bra lucia har jag haft! 
Igår var Ida, Lejla och Moa här på kvällen firade Lejla i efterskott, grattis grattis igen bästa du ♥
 

Tisdag

Här ekar de! Men jag jobbar för fullt verkligen och hinner inte med så mycket annat! Igår efter jobbet var vi iallafall på först Harrys och sedan och kollade på Drott med familjen och andra fam Petersson :) idag har de varit jobb hela dagen stängning hade jag! Imorgon börjar jag halv 7 så ja de är mycket jobb, men de är roligt! 
Kolla här vad fina ljusstakar som barnen har tillverkat på förskolan! Tycker dom blev riktigt fina och jag tänkte att jag skulle göra sånna hemma också :) 
 
 

Bra helg

Vilken bra helg det har varit! Och har verkligen gjort saker hela tiden, samanlagt varit hemma kanske 2h på hela helgen! så nu va de väldigt skönt och krypa ner i sängen! Igår va de ju som sagt heldag i Göteborg, en sån dag som jag verkligen behövde! :) Idag har jag varit runt lite med mamma och på eftermiddagen åkte vi och kollade på Heddas juluppvisning på gymnastiken, så duktiga! Året första julbord har jag även ätit idag och nu kom jag precis hem, träffat tjejerna från förra klassen vilket var väldigt roligt!! 
Alltså en väldigt bra helg :) Imorgon är det en ny jobbvecka :) 
 

Heldag i Göteborg

Vilken bra dag de har varit, har spenderat den i Göteborg med Jonathan! Shopping och mysig fika! I de fina vädret, snö och sol kan inte bli bättre! Vilse i Göteborg va vi med haha hittade inte bilen men tillslut så ;) nu blir de film och mysa, utanför är de kalllltt och snön lyser så fint!:)


Äntligen

Åhh vilken härlig känsla jag har i kroppen idag! längesen jag hade denna känsla men åh så glad jag är att känna den! Nä nu ska jag springa över till grannarna och vara barnvakt där hela kvällen, mys! :) 
 

Nytt till träningen

Kolla här lite nya träningssaker okej jag ska få dom i julklapp men åh! :) 
Hopprepet är verkligen bra och perfekt och ha både hemma och slänga ner i väskan till gymmet! 
 


Fredag

En väldigt bra jobbdag idag, alla var så glada, de övades luciatåg, bakade pepparkakor och åkte pulka så himla mysig dag på jobbbet! Trivs så himla bra både med personalen och barnen! 
Nu sitter jag hemma och pratar för fullt med Felicia och som jag saknar henne eller!! men nu är de inte länge kvar tills jag får träffa henne och hela vårt gäng och de är något som jag längtar efter så mycket! Just nu pratar vi om den 25, vad vi ska äta, göra, dricka också vidare hehe ;D detta kommer bli bra! 
 
Bjussar på en bild från en av alla studentfester, haha så hemskt ful men åh så kul vi hade!

Torsdag

Vaknade kl 10 idag, precis vad jag behövde! Upp för snabbt äta keso med äpple och kanel mums!
Sedan direkt till gymmet där det var en timme på gymmet med fokus ben och axlar efter blev de cxworx, perfekt träning idag!! Nu sitter jag här hemma på min lediga dag och funderar på vad jag ska hitta på hmm! Blir nog först en bastu eller ett bad kanske? ett bad blir de nog med en bra bok! 
 

HALLONMOUSSE

Gjorde hallonmousse ikväll riktigt gott! 
På bilden ser de nästan ut som smoothie, men de va mycket fluffigare! 
För fyra portioner 
1 ägg 
1dl mjölk
1/2 banan
2dl hallon 

Man börjar med att vispa ägget till ett ganska hårt skum sedan häller man i mjölken och fortsätter vispa. Blanda sedan i bananen och hallonen och vispa till den har blivit slät. Och vipps så är den färdig, rekomenderas! 

Love it

Åh längtar till imorgon då det är dags för träning igen! har haft uppehåll två dagar nu då jag inte känt mig helt okej , förkyld och ont i halsen, men imorgon ska jag nog kunna träna igen :) Då är det kondition som gäller och sedan kanske även cxworx!! 
 

Onsdag

Hallå hallå:) 
varit ute i snön något? själv när man jobbar på en förskola är man ute i snön, så mysigt! Jobb halv 9- halv 6 idag! Så har inte hunnit göra mycket annat! Kollade julkalendern imorse, tycker faktiskt den är ganska rolig! Inga planer än för ikväll, hemma själv ganska skönt ;) 
 
Denna bilden hittade jag här hemma i min bok från när jag gick på förskola och minsann Adam som också är med på bilden jobbar jag med nu :) 

Önskan

Det jag önskar mig i Julklapp är dig! 
Jag älskar dig ♥

Tisdag

Vaknade en timme innan klockan ringde idag, ganska skönt faktiskt slippa och stressa :) 
frukost framför julkalendern och nu är det julradion som gäller, samtidigt som jag fixar mig inför en jobbdag! jobb till halv 6 idag, sen blir de träning :) 
 

.

All I want for christmas i you you you♥

Jobb

Och smack så har man jobb heltid på veckodagarna fram till julafton, så roligt!! 
Imorgon blir de nog massa bus ute i snön med barnen! 
 
♥♥

Måndag

Vaknar upp och kollar ut och det har kommit snö och mer kommer de hela tiden, åh vad mysigt :) 
Började dagen med frukost, keso med äpple & kanel i och åh så gott smakar jul!! och julskinka mums! mys med min lilla katt och sedan iväg för träning mage, biceps och rygg som stod på schemat idag :) snacka om att vi körde oss slut i magen! Sen vandrade jag i snön mot stan för en mysig fika tillsammans med Lejla, Chailatte, julmusik och snö utanför åh så mysigt! Nu massa tända ljus och en bra bok hihi. 
 
Bild till vänster som jag tog när jag vaknade imorse och den andra som jag tog nu, kommit endel snö :)

Bra utekväll

Blev en riktigt bra kväll igår, blev förfest hos Mea och sedan vidare till stan där de var dans, drinkar och massa roligt folk! Lyckat! Sedan hem i snön och ser ni? hur mysigt va de inte och gå hem när de snöade åh!! 
Första advent idag, passat Hedda och Viggo vi åkte in till stan en runda och myste :) 
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på julradio och ska snart lägga mig, inte jättemånga timmars sömn inatt inte;) 
 
God natt finingar♥
Haha att vi alltid lyckas ;) 
 

Mys

Ut och gå en runda och nu började de precis snöa lite, mys! Så en runda och när jag kommer hem är det in i bastun med inpackning och börja fixa sig inför kvällen :) 

1 December

Hej hej hallå :) 1 december idag och de är riktigt kallt ute! Mys! tittade på första julkalendern idag, åh vilken nostalgi man fick! Nu ska jag in till stan för att sälja ett linne och sedan gå runt och kolla i stan lite, köpa lite nytt smink! Ikväll blir de party party, hoppas på en bra kväll :) 
 
 

RSS 2.0