Torsdag

Hallå hallå! Ett tag sen jag skrev men de jag gjort är jobbat inprincip :) sitter iallafall på hello nu och äter innan de är dags för jobb! Ikväll blir de laga mat med Lejla och Tim, mys!:) hoppas på att min förkylning och hosta försvinner snart så jag kan träna igen!!

Vill åka skidor igen!


Saknar er

Idag är en dag som jag saknar er extra mycket, saknar och ha hela gänget samlat tillsammans! De är precis vad jag hade behövt nu! Massa kärlek till er bästa vänner <3


Rast

Ny jobbdag och idag blir de en lång dag, får jobba över och stänga ikväll! Sedan blir de träning, blir nog crosschallenge om jag hinner till de, så sjukt roligt är de!

Lite fler bilder från Sälen, kamerabilderna kommer senare!


Tisdag

Tisdag och helgen blev riktigt bra!:)
Igår va de ny vecka, ny träningsvecka och tycker de är så grymt roligt med träningen! Igår blev de 5km på öppnandet och sen styrka:) träffade Sara på en fika igår också och så kul de va och ses igen, evigheter sen vi sågs sist! Rast på jobbet nu, stänger ikväll!

Några bilder från lördagens firande!


Helg

Fredag igen och en hel jobbvecka har gått, fullt upp med jobb! Träffat kompisar och träning har jag också hunnit med precis de som jag tycker om så mycket. Helgen kommer bli bra, ikväll kommer gäster hit, imorgon är de träning, fix och förfest med tjejerna innan de är dags för 20årsfest! Kommer bli en bra helg!!

Bild från studenten, två fin fina vänner som jag saknar väldigt mycket! <3


Sushi

Glömt och berätta om i måndags efter jobbet! Åkte då till Rebecca för att träffa några Goa vänner från Hallägra, riktigt längesen jag träffade dom och så kul de va, de stora va att vi fick testa på och göra sushi, Rebecca va duktig och lärde oss och så roligt de va och gott blev de!!


Underbar vecka

Har haft en helt underbar vecka i Sälen tillsammans med ett härligt häng! Skidåkning, afterski, festande och andra roliga saker!:) kommer med alla bilder så fort jag hinner jobbar för fullt hela tiden nu men ska försöka hinna med de någon kväll.


RSS 2.0