Spa

Vilken härlig dag jag har haft tillsammans med mamma på Falkenbergs strandbad! Först spa med massa olika stationer, allt från fotbad, olika saker i bastu, Haman, isskrubb och oljebehandling! Avslutade med att vi fick ligga i en stor säng framför en brasa, hur underbart som helst! Sedan trerätters på det! Sjukt gott! Detta är något som jag verkligen kan rekommendera! Nu ligger jag i sängen på hotellet och ska kolla ett avsnitt Pretty Little Liars innan jag sommar! 

Natti 
Lördag

Vilken mysig och rolig kväll vi hade igår! Matlagning med pappa och sen kom Douglas, Hedda, Viggo och Micke hit och åt och hade spelkväll! Idag har jag och Douglas varit en runda på stan och sedan lunchade jag med Mimmi, Julia och Hanna, mys! Ikväll ska jag sitta barnvakt och kanske blir det utgång efter!:) 

.

Tomt tomt! Men har haft fullt upp! En bra jul! Och jag har hittat min kärlek, åh vad kärleken kan vara underbar och det är precis så jag känner nu, pirrar i magen😊 
Sista jobbdagen för denna veckan sedan är det långhelg för mig, gav mamma spa i julklapp så på söndag åker vi iväg på spa och stannar över natten, mys! 

Bjuder på några bilder från drinkvällen förra helgen :) 


RSS 2.0